כמו הכינוי(: רובי או האחד? (טלנובלות)
R randu New member 20/6/06 #46 כ"כ פיפטי!! דר או הילית?! סתם,לא נקשה עליכם,שתיהן שולטות! (אחח..ההתחנפות,ההתחנפות...) הממ.. פיקאסו או מאטיס? (חש מבין! )
כ"כ פיפטי!! דר או הילית?! סתם,לא נקשה עליכם,שתיהן שולטות! (אחח..ההתחנפות,ההתחנפות...) הממ.. פיקאסו או מאטיס? (חש מבין! )
R randu New member 20/6/06 #51 פיט, "פין ופות"../images/Emo6.gif,עזבו../images/Emo122.gif ג'ולי או אניסטון?! מה אתם רוצים,זה היה דורש. (חסר לכם שאניסטון לא לוקחת!!)
פיט, "פין ופות"../images/Emo6.gif,עזבו../images/Emo122.gif ג'ולי או אניסטון?! מה אתם רוצים,זה היה דורש. (חסר לכם שאניסטון לא לוקחת!!)
א אפרת306970847 New member 20/6/06 #52 ברור שג'ן ג'ן! משפחה עם ילד אחד,או משפחה מרובת ילדים? (מניסיון-חמש אחיות זה לא הולך משהו)
R randu New member 20/6/06 #54 טופמודל,דההה!!../images/Emo152.gif שאלה קשה,שאין לי עלייה צ'ובה: טופמודל,או חברים!? שתי תכנית מקטגוריות שונות,אני לא יודע בעצמי!
טופמודל,דההה!!../images/Emo152.gif שאלה קשה,שאין לי עלייה צ'ובה: טופמודל,או חברים!? שתי תכנית מקטגוריות שונות,אני לא יודע בעצמי!
R randu New member 20/6/06 #59 עדיף בכלל מוזיקה שחורה.. שירה או ריקוד?! אין על שירה,זה בטוח,אבל גם ריקוד זה נחמד,כשיש שירים מקפיצים!
עדיף בכלל מוזיקה שחורה.. שירה או ריקוד?! אין על שירה,זה בטוח,אבל גם ריקוד זה נחמד,כשיש שירים מקפיצים!
F Fergie7 New member 20/6/06 #60 ריקוד, יענו במועדונים. היפ הופ או ראפ? פחח מישהו יודע בכלל ת'הבדל? אם כן, ספרו לי.