חדשות הבלוגיה

פנומן 72

New member
../images/Emo41.gif דעתי האישית

זה שתמיד מופיעים אותם השמות בעמוד הראשי יכול לנבוע משתי סיבות עיקריות: * יש לתפוז אינטרס אישי לקדם רק את אותם האנשים. * פשוט אין מספיק כותבים איכותיים ששווה לקדם. אני מאמין שהאמת היא, כמו תמיד, איפשהו באמצע.

בוקר אור פנומן

תפוז מורכב מאלפי בלוגים ותאמין לי אחת שאני מנויה על מאות ומעבר ומסתובבת ומגלה וקוראת חדשים יש הרבה בלוגים מדהימים יום טוב מוזהבת

פנומן 72

New member
תלוי מה את מגדירה מדהימים

הרבה מאוד בלוגרים עשו בלוג על תקן "שירים למגירה" או סיפורים שכתבתי לעצמי. וזה בסדר גמור. הבעיה היא שזה ממש לא מעניין כמעט אף אחד, אלא רק משוגעים לדבר. מספר השירים והסיפורים שמגיעים לעמוד הראשי הוא אפסי וטוב שכך. מאמרים שראויים (לטעמי) להגיע לעמוד הראשי הם בנושאי אקטואליה, מתכונים (במינון הנכון) וכל מיני מאמרים יוצאי דופן.

נכון מה שכתבת

לעמוד הראשי צריכים להגיע רשומות מיוחדות בכל מיני נושאים בטח לא בררות וסתם מה שאני אומרת שיש הרבה שכותבים רשומות יפות ומיוחדות ולא מגיעים כמו שרוני 18, שמואל אייל, מיקה, מתכוני אוכל בלוגים פחות מוכרים, שאני מסתובבת בהם ויש להם מתכונים מדהימים בליווי תמונות, ואין סוף תודה ויום מקסים מוזהבת

פנומן 72

New member
השאלה היא עד כמה הם עצמם מעוניינים בקידום

ייאמר לזכות מיטל שהיא הראשונה בהיסטוריה של תפוז שפנתה ישירות לבלוגרים ואמרה להם: "חבר'ה - תעניינו אותי - ספרו לי אם יש תוכן טוב". אז הנה, יש לך הזדמנות לעניין את מיטל עם אותם בלוגרים שאת חושבת שהם כותבים בנושאים מעניינים. אם הם יקודמו או לא - זה כבר לא בשליטתך.

בדרך כלל שכלא רוצים קידום רושמים

ואכן מיטל כל הכבוד לה, עושה שינויים ושולחת לה רשומות שאני חושבת שהם יפות ואכן בסוף זו החלטה שלה או של האחרים תודה פנומן יקירי :)- מוזהבת אם אופיע בשם השני שלי, לא לשים לב יש בעיה

suki da yo

New member
בואנ'ה, זה ממש לא נכון

לפחות מצי מליון פעמים אמר בצלאל, אמר טל, אמרתי אני כשהייתי מחלק מניהול הפורום הזה, אמרו שתי מנהלות בלוגיה לשעבר, אמרה דבורית שרגל (אההמם) ושלל גורמים תפוזיים שאם יש תוכן טוב שלא מקודם- אפשר לכדאי לשלוח לבצלאל קישור והוא ישקול את הנושא.

פנומן 72

New member
אז למה "ממש לא נכון" ?

לא סתרת את דבריי - נהפוך הוא. אם הם לא מקודמים אז כנראה עצם העובדה שיש להם תוכן טוב לא מגיע למי שצריך להגיע. כשאני כותב משהו טוב - אני מיידע. לא כל מאמר שאני כותב חשוב לי שיקודם ומה שחשוב והשקעתי בו אני אומר. אז איפה כולם ?

suki da yo

New member
ממש לא נכון כי מיטל היא לא הראשונה שאמרה את ז

-ה וככל הנראה גם לא תהיה האחרונה.

או קיי :)-

עכשיו תסביר לי בבקשה מאיזו תגובה אני לא יוצאת הכי טוב ולמה? אשמח לדעת להבין, תמדי אוהבת ללמוד ולהשתפר.....אם צריך

מהתגובה שאליה אני הגבתי, אלא מה.

ולמה? כי הרשומה שלך אולי מדהימה בעיניך, ונחמדה בעיני המנויים שלך, אבל משעממת בעיני אחרים ואולי אפילו בלתי ניתנת לקריאה בעיני אחרים-אחרים, בגלל שהריצוד של כל מיני אנימציות מרגיז להם את העין. והיות והבחירה של נטע מימי היא סובייקטיבית, אז הניסוח שלך - כאילו שזה אמור להיות ברור מאליו שהרשומה שלך צריכה להיכלל ב"חדשות הבלוגיה" - לא ממש שופך עליך מחמאות, בלשון המעטה. יכול להיות שנטע מימי לא אהבה את הרשומה שלך, ויכול להיות שהיא בכלל לא ראתה את הרשומה שלך, אבל הרשומה שלך לא מופיעה ב"חדשות הבלוגיה". תתמודדי. בקיצור, רוצה ללמוד ולהשתפר? גגלי "ענווה".

למעלה