בארץ עדיין אסורה פוליגמיה..
ה הילה 201 New member 7/1/09 #31 חחח ../images/Emo6.gif מירי לא תמיד אמרתי שאת צדיקה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
כ כלה להשגה New member 7/1/09 #37 מתי מירי תעשה עלי ביבסיטר? מבטיחה לא לעשות קקי בחיתול ולא לבכות יותר מדי רק מאושר גם לא לפלוט עליה
כ כלה להשגה New member 7/1/09 #41 מה הבעיה ב1+1 שלם על אחד השני בחינם אני מקרה סעד צריכה 2 בייבסיטר בו זמנית. אפילו 3 גם אורי יכול להצטרף
מה הבעיה ב1+1 שלם על אחד השני בחינם אני מקרה סעד צריכה 2 בייבסיטר בו זמנית. אפילו 3 גם אורי יכול להצטרף
V veredmp New member 7/1/09 #36 אוי ויי זמיר נראה לי מתחרשים ברגע זוכרת את הפרק הראשון, אאל"ט, ב"חברים" שרייצ'ל מגיעה לבית הקפה והיא ומוניקה רואות אחת את השניה בפעם הראשונה? נראה לי משהו כזה, רק בטונים יותר גבוהים והרבה הרבה יותר ארוך (בכל זאת, מדובר בשתי זמרות עם סרעפות גדולות)
אוי ויי זמיר נראה לי מתחרשים ברגע זוכרת את הפרק הראשון, אאל"ט, ב"חברים" שרייצ'ל מגיעה לבית הקפה והיא ומוניקה רואות אחת את השניה בפעם הראשונה? נראה לי משהו כזה, רק בטונים יותר גבוהים והרבה הרבה יותר ארוך (בכל זאת, מדובר בשתי זמרות עם סרעפות גדולות)