../images/Emo210.gif משעמם לי תיייכו DD =
משלומך? הכל טווב , יש לך מסנג'ר? כן . אם כן, מוסיף סמיילים למסנג'ר? לא D = הייתי מושפעת, כבר לא אם כן, כמה סמיילים שהוספת יש לך? [אל תתעצלו, זה מעביר את הזמן!] לא הוספתיי D = כל כמה זמן אתה מסדר את החדר? אני מסדרת ת'מיטה ,השאר אמא עושה
עכשיו, הוא מסודר? נראה לי D: כמה דיירים גרים אצלך בחדר? הא?! ובדירה? המשפחה , ובקומה? מאיפה אני יודעת , DD ; שומע רדיו? כן , אם כן, באיזו תדירות? לעיתים רחוקות .. מהן 3 התחנות האהובות עליך? 99 fm , רדיו בריזה [נופררר D= ] , ועוד אחד , לא זוכרת D: מתי בפעם האחרונה היית בכינרת? בחופש . ובאילת...? מלפני שנתיים שלוש .. D: מתי לאחרונה כאב לך הגרון כ"כ כ"כ עד שלא יכולת לבלוע כלום?? לא זוכרת . יש לך יס או הוט? יסס שליטההה
אם יש לך הוט, אתה רואה ערוץ ביפ? יש לסבתא שלי DD = והוט פאן? לא רואה XD והוט דרמה? לאלאלא והוט אנימה? ^^ D: וAXN ? ^^ אם יש לך יס, אתה רואה ערוץ 5? כןכן ו14? לאלא ו13? נראה לי D: ו12? לא . כמה מורים מצוות המורים שלך שייכים לארגון וכמה להסתדרות? אף אחד מהםם D: כמה נקודות חן יש לך על יד ימין? 5 בערך D: ועל יד שמאל? 3 . מה דעתך על האותיות צ' ור' ? כמו שאר האותיות . האם הצליל שלהן צורם באוזן? מה זה השאלה הזאתי DD = מה דעתך על המשפט הבא- הצרות הצרורות בצרור החיים . אאמ .. משפט ?! D ;; האם הוא צורם באוזנך? לא ^~^ האם אתה רואה את הצלילים? איזה צלילים? או שומע את התמונות? חחח לאא . באיזה עוד מקומות באינטרנט אתה משתמש באייקונים של תפוז? אף מקום [?!] D: פה קצת . אוהב אותם? קצת , למה כל הסמיילים צהובים..? כדי להראות פרצוף של סמיילי , דהה D = למה הם לא וורודים? כי הם לא פאקצות :]] או ירוקים? כי הם לא מבחילים
) או כחולים...? חחחח כי הם לא קיבלו מחלת יםם מאיפה השאלות האלו צצו >< האם כשמשעמם לך אתה משחק סוליטר במחשב? חח ככןן לפעמים . ושולה המוקשים..? חחחחח הכיייי , שווולה :]] DD = באמת, מה אתה עושה בכדיי להפיג את השעמום? במחשב [?!] כמה דברים אדומים יש על השולחן שלך כרגע? 1 וכמה דברים שחורים? 3 וכמה ניירות..? 1 למה כובע? נגד שמש
) אוהב כובעים? אה הא כמה כובעים יש לך? מליונים D: באיזה צבע רוב הכובעים שלך? שחור & צבאי & לבן.. מתי אתה שם כובע? כשיש טיול
מקפיד לשים כובע בטיולים? לא
שם אותו גם בלי שאומרים לך? אולי D: .. אני חופרת, נכון? צודקת
מה המחיר הכי גבוה שתשלם על... 2 כדורי גלידה גדולים בגביע? 5 ש"ח D: בקבוק דיאט קולה קררר גדול אחד? 5 ש"ח :] כדור נגד כאב ראש? שקלללל חחחחחחחח 12 צמידים? 12 שקל , למה לי , כולם עובדים עליי , 1 לכל אחד ;] קשת לשיער? 10 שקל
ג'ינס? לא יודעת חולצה?ענא עארף D: נעליי אולסטאר? אם יהיה זול למה לא חחחחח D: נעלי וואנס? שונאת וואנס :SS קרם לשיער שיעשה לך את השיער כמו שאת/ה רוצה? כמה שזה תמדי עולה :] קרוקס? חחחחחחחחח שילמתי עליו 30 בלאטטט DD = סנדלי שורש? חחחחחחח מה זהה ?! , גרביים? 20 שקל :]] תיק בצפר? תלוי , התיק שלי השנה זה 130 שקל ככה ואחלה של תיק ;] תיק אחרי בצפר? הא ?! . מה הדבר שהכי בולט אצלך בחדר? המיטה
ובבית? ענא עאאררף . ובשכונה? הבית שלי חחח סתםם מאיפה לי ובעיר? >< שווו? ובמדינה? ארץ ישרלא >><< יש לך עיתון בבית? כן אם כן, כתוב כאן את הכותרת הראשית בעמוד הראשי: אני לא קוראת D: . בקושי את לאישה + ראש 1 + פנאי פלוס
D מה דעתך על הכותרת? אחלה D: אילו רגשות היא מעוררת בך? סוווערווותתתת
DDDD האם אתה מעוניין עכשיו להמשיך לקרוא את כל הכתבה?.. לממה נראה לך חחחחחח עכשיו תעבור לעמוד האחרון, מה הכותרת של הכתבה הזו? של מוווי כיייייף
האם היא מעניינת אותך? מאווווד חחחחחח האם יש לך מסרים חדשים עכשיו? לא אתה מקבל הרבה מסרים? לא . אם כן, אתה קורא את כולם??? כן ועונה על כולם..? חלקם XD על כמה שאלות דילגת בשאלון הנ"ל? אף אחת מהם
למה דילגת על אותן שאלות? לא דיילגתי אומרים D: האם יש סיכוי שתענה עליהן עכשיו? לא דילגתי כפרוש
למה יש אנשים שאומרים שהם אוהבים שאלונים חופרים, אבל כשהם עונים על אחד כזה הם כותבים תשובות כמו 'למה לחפור?!' במקום תשובות למה ששאלו אותם...? חחח כי הם טיפשים חסרי תקדים D: השאלון נגמר! מעווווולה נהנת? מאוווד D = אתה עדיין אוהב אותי...? אוהבת עדיין , אבל פחות ת'חפירות נשמה
.