סופשבוע פרוע!!!

little WhiSper

New member
../images/Emo86.gifסופשבוע פרוע!!!../images/Emo87.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

inbal287

New member
עונה../images/Emo79.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : It's All Tears (Drown in This Love) שיר השבוע כללי: Buckcherry - Sorry
Avril Lavigne - Runaway Blue - When Summer's Gone Goo Goo Dolls - It's Over Seether - Broken להקת\אמן השבוע: הימ כמובן. לא יודעת מה הייתי עושה בלי המוזיקה שלהם עכשיו
. בלו, דוטריי, גו גו דולס אלבום השבוע: האלבום של דוטריי אדם שעשה לכם את השבוע: ויקה, עינב, נועה, נירית, סווטה, ענת, אדווה, שני, יעל... פשוט הייתי נשברת לגמרי בלעדי כולם
. משהו טוב שקרה השבוע: עד יום חמישי היה לי שבוע מעולה. השבוע הכי טוב שהיה לי מאז החופש הגדול. עשיתי כל יום משהו אחר, פגשתי חברות, לא עבדתי, הייתי עם איתי... היה לי כיף כיף! משהו רע שקרה השבוע: לא משנה
. מאכל השבוע: פירה של אמא |יאמי| משהו חדש השבוע?: התחדשתי בדיסק goo goo dolls - a boy named goo, בעגילים, בבגדים ציטוט שמאפיין את השבוע: "די, אל תבכי בובה"... פח, משעשע
ציטוט שעשה לכם את השבוע: לא משהו ספציפי לינק/אתר השבוע: http://forums.tapuz.co.il/HIM סרט/סדרה/ספר השבוע: אשת החלומות
/וויל וגרייס
/איש ללא צל - יוסי אבני לוי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: כלום ממש
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל תשובה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לקבל תשובה משהו שאתם מקווים שיקרה: לקבל תשובה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אני לא רוצה לדבר על זה :$ שיר שפתחתם איתו את השבוע: Stream Of Passion - Breathing Again "I knew you well: your regrets, your wishes, your secret names, your dreams unleashed." סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אממ שומדבר

inbal287

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אני גם צריכה לדבר איתך על המשך הסיפור. פשוט יש אצלי מלא חברות עכשיו
.

little WhiSper

New member
העיקר שאת לא לבד.

ובכיפ, הערב יותר מאוחר אני לא אהיה, אבל נדבר בקרוב בובה...

The Fantasy

New member
גם אני רוצה לדעת ../images/Emo7.gif

מה קרה בובי?
וואי אני לא הייתי פה שנים
אני כבר לא מרגישה שייכת לשום פורום
אמאלה
אני אוהבת אותך
ותשלחי לי מסר או משהו
עוד היום אבל, כי מחר אני בבסיס

מדHIMה

New member
me maybe first yay

שיר השבוע של HIM : IDK שיר השבוע כללי: errrrrmmmmmmmmm donno להקת\אמן השבוע: ein אלבום השבוע: nope אדם שעשה לכם את השבוע: hmmm my friend משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 50 שקל מה"עבודה" שלי (אני אוספת ילד מכיתה אחרי הלימודים) משהו רע שקרה השבוע: ידידה שלי החליטה לעשות את המסיבת יומולדת שלה ביומולדת שלי =( מאכל השבוע: ספגטי בולונז משהו חדש השבוע?: בגדים ציטוט שמאפיין את השבוע: כלום ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין לינק/אתר השבוע: ארםםם מייספייס? סרט/סדרה/ספר השבוע: האוזן ממונטה קריסטו .. וטרידינג אפ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: בן דוד שלי אמור להוולד ביומולדת שלי ^^ וSCREAM AWARDS ROCK שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לריב עם מישו משהו שאתם מקווים שיקרה: שידידה שלי בכל זאת תשנה את תאריך המסיבה למרות שאני לא חושבת שזה יקרה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אף אחד שיר שפתחתם איתו את השבוע: ארררררם עוד כלום סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין לי ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : עוד מעט

מדHIMה

New member
כמה תיקונים

חהחהחהחחה ניקרעתי על עצמי "האוזן ממונטה קריסטו " XDDD - תיקון "הרוזן ממנוטה קריסטו" * אני אוספת ילד מכיתה א' אחרי הלימודים

FFTL

New member
אנייייייייייי

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אנדר דה רוס.
שיר השבוע כללי: מלאמלאמלא של היהודיםםםםםם!#$!#%^
ו- Marty Casey & The Lovehammers - Trees, Staind - Outside.
להקת\אמן השבוע: היהודים, מארטי, סטאנד.
אלבום השבוע: פורטה.
אדם שעשה לכם את השבוע: אעא. חברים:] משהו טוב שקרה השבוע: היהודיםםםםםםםםםםםם1#$!#^%!$! משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע: אעהא..בורקס?
משהו חדש השבוע?: מפרט מהיהודים
ציטוט שמאפיין את השבוע: מלא של היהודים
ציטוט שעשה לכם את השבוע: כנ"ל.
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: ההופעה ה-כ-י ט-ו-ב-ה שהייתי בה!#$!%^!$ שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א יום שלישי, פגישה עם איזה..מפיק, אלוהים יודע מה>< ללהקה וזה. :) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה: תמשיך השביתה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

DropDeadAlice

New member
"I DONT GIVE A FLYING FUCK MOTHERFUCKR"../images/Emo11.gif

שיר השבוע של HIM : Love In Cold Blood Circle Of Fear שיר השבוע כללי: Children Of Bodom - Rebel Yell Ashlee Simpson - La La להקת\אמן השבוע: Children Of Bodom אלבום השבוע: כל הדיסקוגרפיה של צ'ילדרן!$#@^%$& אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: הדיסקוגרפיה של צ'ילדרן !!! משהו רע שקרה השבוע: שומדבר :S מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?: הדיסקוגרפיהההה !!! %#^@% ציטוט שמאפיין את השבוע: "DUDE!" ציטוט שעשה לכם את השבוע: "DUDE!" לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אלקסי סקסי.
משהו שאתם מחכים לו השבוע: -_-" משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שתיגמר השביתה? ששש...לא נפתח פה לשטן.__. משהו שאתם מקווים שיקרה: שתימשך השביתה D: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אההההה
שיר שפתחתם איתו את השבוע: YOU MAKE ME WANNA LA LA סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אלקסי עדיין סקסי. ותמונה

Venus Doom

New member
^_^../images/Emo14.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : For you שיר השבוע כללי: Charon- Colder Asteria- A Lesson in Charades A7X- Chapter Four The Wicked End Clairvoyant Disease Eternal Rest Seize the Day Burn It Down להקת\אמן השבוע: אוונג'ד סבנפולד
אלבום השבוע: כל האלבומים של אוונג'ד אדם שעשה לכם את השבוע: חברות משהו טוב שקרה השבוע: סתם עוד שבוע משעמם
משהו רע שקרה השבוע: משבר קטן \: מאכל השבוע: פיצה^^ משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע: If I’d allow myself to feel The things I know I should Then I might not be standing here ציטוט שעשה לכם את השבוע: "תגידי, יש לך חיישנים בגוף?" חחחח המורה לנהיגה שלי אמר לי את זה אחרי שבשיעור נהיגה אחד, כל רמזור שהגעתי אליו התחלף ישר לירוק
לינק/אתר השבוע: Avenged Sevenfold- Seize the day - איזה קליפ עצוב
סרט/סדרה/ספר השבוע: יומני הנסיכה/ גיבורים!@#$% [סוף סוף התחילה עונה 2 ^^]/ נמלטים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: בא לי כבר רשיון
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בת דודה שלי נוסעת לתאילנד לשבועיים
משהו שאתם מקווים שיקרה: שתגמר השביתה הזאת כבר
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת..בטח אוונג'ד סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): איזה דסקטופ יפה יש לי

CyanideSun

New member
../images/Emo13.gif

שבוע שעבר |שיר השבוע של HIM : dead lovers lane שיר השבוע כללי: the used- wake the dead opeth- harvest להקת\אמן השבוע: HIM,opeth אלבום השבוע: HIM- venus doom אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: אממ
משהו רע שקרה השבוע: הממ המחשב הארור -.-" מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: האתר של potter puppet pals
סרט/סדרה/ספר השבוע: פגוש את הפוקרסXD סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: השביתה הזאת עולה על העצבים><" שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ לאדעת
היומולדת של וילה?
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: איזה טיול מעצבן בסופשבוע
משהו שאתם מקווים שיקרה: שיתבטל הטיול
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לודעת. שיר שפתחתם איתו את השבוע: nirvana- smells like teen spirit סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני צריכה כסף>< ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : dont let it go שיר השבוע כללי: cobra starship- hollaback boy להקת\אמן השבוע: arch enemy אלבום השבוע: rise of the trynt אדם שעשה לכם את השבוע: מרים ואמיר משהו טוב שקרה השבוע: פולין משהו רע שקרה השבוע: החזרה מפולין מאכל השבוע: תפוחי אדמה (פולין..) משהו חדש השבוע?: קפוצ'ון של ארצ' ציטוט שמאפיין את השבוע: "אמן בכותל" ציטוט שעשה לכם את השבוע: יש המון אבל כנראה "התחברתי לשולחן" לינק/אתר השבוע: http://alexsobsession.deviantart.com/ סרט/סדרה/ספר השבוע: - סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: פולין היה אחלה שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה: ליסוע מכאן יהיה נחמד אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: בטח ארצ' אנמי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: - ו...תמונת השבוע! אני בפולין כי כמה שזה נשמע רע היה לי ממש טוב שם

5ifi

New member
ייאייי!!!

חזרת!!! (אני מתרגשת בששבילך!!{ועוד היה לכם שלג, כלבים!!} איזה יופי...!) ברור שהיה טוב! השאלה היא- היה אוכל?
תעלי תמונות בדביאנט!!

למעלה