סופשבוע פרוע!!!

alexsobsession

New member
חהחה! ../images/Emo214.gif

כה חזרתי והיה הכי מגניב שיש לא רציתי לחזור היה מלאאא אוכל הפציצו אותנו ממש דאגו שלא ניהיה רעבים + אוכל -ממתקים מהארץ התפוצצתי מאוכל >< המשלחת שלנו כנראה ממש דואגת חח והעלתי כבר תמונות :)

little WhiSper

New member
לה לה לה.../images/Emo141.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : (dont fear (the reaper שיר השבוע כללי: מטרופולין- אחת שתים שלוש, מאיה רוטמן- ליפול, אביגיל רוז- ואולי. להקת\אמן השבוע: היהודים. אלבום השבוע: גלגלצ. אדם שעשה לכם את השבוע: מיקי, אביבה, שלום
ועוד אנשים חביבים. משהו טוב שקרה השבוע: הצחוקים, האנשים, השבירת שיגרה, והכיף שהיה באבטש. משהו רע שקרה השבוע: ההקפצה לאבטש, והשמירות עצמן. העצבים. והחזרה לשירה. מאכל השבוע: ממתקים! משהו חדש השבוע?: אנשים, חוויות, מסקנות. ציטוט שמאפיין את השבוע: היה בהחלט מלא צחוקים, היו מלאא בעמדות שמירה, אבל הנה כמה נבחרים: 1life 2short 3year 4what. אני רוצה את האוכל של אימא, האוטו של אבא, סעיפי הבריאות של סבתא, והפז"ם של סבא! ביסודי-ABC, בתיכון-LSD, בצבא-RPG, באזרחות-USA. ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אין דברים כאלה
" לינק/אתר השבוע: כרגיל. סרט/סדרה/ספר השבוע: נילס! שאלתיאל קוואק!
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: חוויה- זה שם המשחק. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שיגרה, צבא, כרגיל. משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה כיף! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מיקי, אביבה, שלום. שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא נפתח. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שיגרה זה רע. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : (סתם תמונה שראיתי ברשת).

שלהלהלה. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: The Red Jumpsuit Apparatus - Your guardian angel Avenged Sevenfold - Seize the day !!!
מדהים! להקת\אמן השבוע: The Red Jupmsuit Apparatus אלבום השבוע: The Red Jupmsuit Apparatus - Don't you fake it אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע: Waiting for this life to change, seems like its taking me forever ציטוט שעשה לכם את השבוע: "קארין, לכי לישון, נראה לי הוירוס הגיע מהמחשב למוח שלך" XDDDDD לינק/אתר השבוע: הקליפ של אוונג'ד סבנפולד - http://youtube.com/watch?v=HZqxl57PeL8 סרט/סדרה/ספר השבוע: לא ראיתי טלויזיה בכלל, אבל ראיתי מערכונים במחשב
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שאלה לי אליכם - מתי לעזאזל מגיע הגשם?!!
מה נסגר איתו?!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

5ifi

New member
so what would you think of me now? so lucky

so strong so proud...זה מה שאני שומעת ברגע זה...(ג'ימי איט וורלד- היר יו מי...) שבוע שעבר שיר השבוע שלvenus doom HIM שיר השבוע כללי: guardian angel- lovex להקת\אמן השבוע: HIM נו באמת... אלבום השבוע: VD אדם שעשה לכם את השבוע: אמא! (שחרור ביום רביעי..סוויט!!) משהו טוב שקרה השבוע: השתחררתי הביתה ביום רביעי...האהא! אה, וציונים טובים במבחנים (ע"ע: 100 היסטוריה, 92, 81 תנ"ך וכדו') משהו רע שקרה השבוע: שומדבר רע. ברוך ה'. מאכל השבוע: פיכסה פנימייה. משהו חדש השבוע?: נאדה. ציטוט שמאפיין את השבוע
ציטוט שעשה לכם את השבוע
לינק/אתר השבוע: -) סרט/סדרה/ספר השבוע: מצפה להארי פוטר... בחצי מחיר! הוהא!! ככה זה כשיש לך אחות מנהלת חנות ספרים (מושחתת, כן כן..) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: לא... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש את סווצ'ר!!!(אריאל החתיך..כפרעליו..ץיום ראשון משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ~ משהו שאתם מקווים שיקרה: מבחן בהלכה. שלא יהיה כמו הקודם- אמן ואמן. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אריאל!! (הוא ילד חמוד בכיתה ג', למקרה ותהיתם...) שיר שפתחתם איתו את השבוע: FOH שלימות. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: נופ. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : שלי. נקרא I wish I had an angel (אכןכן, נייטוויש. והיא מדביקה לחבר שלה כנפיים עם סלוטייפ- אתם רואים נכון...)

linkintrance

New member
והנה שבוע חדש.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :bleed well שיר השבוע כללי:גימי מור של בריטני, זה ממכררר להקת\אמן השבוע:HIM אלבום השבוע:החדש של בריט. אדם שעשה לכם את השבוע:ניצן
חברות וחברים. משהו טוב שקרה השבוע:הממ ציאה ביומשישי+בת דדה שלי באה, היה בן זוננהה משהו רע שקרה השבוע:ליזה עדיין ברמב"ם. מאכל השבוע:אוכל של רמב"ם משהו חדש השבוע?:נופ. ציטוט שמאפיין את השבוע:"נינהההה?"-"קטיייההה!!!!!!!!!!!!!1" ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע:וואלה! סרט/סדרה/ספר השבוע:נמלטים-שיצא לפגרה בוהוו. האוס
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:שבוע מעולה! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:ספריה חדשה!ליזה משתחררת מרמב"ם,בת דודה שלי שתבוןא רביעי-חמישי, לישון אצל ניצן
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שיידפקו תוכניות. משהו שאתם מקווים שיקרה:כל מה שאני מחכה לו. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:כולםםם. שיר שפתחתם איתו את השבוע:גימי מור. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:שבוע טוב לכולםםםםםם

למעלה