שבוווווע סווווףףףףף

../images/Emo86.gif שבוווווע סווווףףףףף ../images/Emo86.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/
שבוע טוב!

../images/Emo18.gif חפירה לפניכם. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? I don't love you עלה בשאפל באמפי ונתתי לו להישמע ברקע אבל באיזשהו שלב העברתי
שיר השבוע בכללי? Toto - Africa , אני לא יכולה, זה פשוט שיר יפה! ומרגיע..
K'Naan – Waving Flag , הצלצול החדש שלי
Jon Secada – Just another day Bullet for my valentine – Forever and always acoustic Pleasure and pain
30 Seconds to mars – Closer to the edge
HIM – Ode to solitude Queen – Don't stop me now Paramore - Careful
אמן/אלבום השבוע? אין אחד ספציפי
באמת צריך להוריד את השאלה הזו מהסיכוםXD
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? מ * ו * נ * ד * י * א * ל. וידאו- פספוסי כלבים, כאלה מתוקים!!!!!!!!!!!1 http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1457313
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ספרד, גרמניה, וארגנטינה עלו לגמר.
איטליה בחוץ.
התחלתי לקרוא מדורי ספורט באוטובוס. אין, זה הורג.
אבל זה באמת מעניין אותי, אל תזלזלו.
חם.
הילדים בגן ש-י-ג-ע-ו אותנו. אין, הם נהיו כאלה מרגיזים. ;; טוב נו, אני עדיין אוהבת אותם.
רביעי ושישי ראיתי את המשחקים עם אחים שלי והיה צחוקים, ובעיקר קולה. ;]
ציטוטי השבוע?
אני: "הבאתי עיתון... מדור ספורט" זהבה[הגננת]: "אהה, עד כאן!" חח כי נסחפתי קצת עם המונדיאל הזה |חושש| אני: "איזה חתיך דיוויד בקהאם, יא אללה" זהבה: "ממש חתיך. הייתי מוכנה לבלות איתו לילה אחד" אני: "איזה כיף לך, אני לא יכולה להגיד את זה.." זהבה: "למה לא?" אני: "מה למה? עוד לא עשיתי את זה, לך קל להגיד!" זהבה: "נו אז מה, אז הוא יהיה הראשון שיפתח אותך" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא ש-ר-ו-ט-ה לגמרי בעניין של סקס, יש לה מלא משפטים, היא לא נורמלית.XD
אני: "תגיד, יש דבר כזה טלויזיה 400 אינץ'?" חגי: "כן" אני: "באמת? אני יודעת שזה לא נשמע הגיוני, אבל נראה לי קראתי בעיתון משהו על זה.." חגי: "כן, באמת, אבל זה בגודל של בניין... תגידי לי מה את מפגרת?! איך 400 אינץ!?" XD נו מה.. כנראה טעיתי. כנראה. XD
חגי: "אמא.. הסלט- to the face!"
[יענו, לפנים]
שגיא: "כל קבוצה היא מעולה כשהיא משחקת נגד ישראל" אוהד: "נבחרת ישראל מקום ראשון ב'כמעט'"
~אוהד יושב ליד נועם [הבן שלו, אחיין שלי] ולא נותן לו לקום~ נועם: "נוו יש לי פיפי" אוהד: "אתה באמת אומר? אתה לא עובד עליי?" נועם: "לא" אוהד: "טוב" ~משחרר אותו~ נועם: "אין לי!" XD
נועם: "אתה פוקי מסריח!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חגי: "הייתי בסופר והייתה קופאית רוסיה שדומה ללובה
נכנסתי לקנות כמה מצרכים קטנים, בקופה קטנה, והקופאית מעבירה את המוצרים ואין מקום בקופה שלה והיא מעבירה מהר ומעיפה דברים בדרך אז אמרתי לה 'תיזהרי, את מפילה פה את כל המוצרים, אל תעבירי מהר מדי' והקופאית צועקת עליי במבטא רוסי 'אני יודעת מה אני עושה!' XDDDDDDD ואמרתי לה 'אני יודע, אני רק אומר לך שהכל נופל, תיזהרי...' והיא נתנה לי מבט מפחיד והמשיכה להעביר את המוצרים והם ממשיכים ליפול אז שמתי לה את הכסף ישר ככה דפקתי לה על הקופה ויצאתי!" חחחחחחחחחחח. עלק אני יודעת מה אני עושה XDDDDDD הרג אותי.
~אני, חגי ושגיא מגיעים עם האוטו לסופר לקנות קולה למשחק~ ~מחכים 2 שניות~ חגי: "נו מה, עכשיו אני זה שצריך ללכת לקנות?" שגיא ואני: "כן" חגי: "טוב, מה להביא?" אני: "חבל שאין לנו פופקורן בבית, היינו רואים עם המשחק.. טוב תביא קולה, הכי חשוב" שגיא: "לך מהר, נו, אנחנו נחכה לך" חגי: "תודה באמת!"
~אני ושגיא מחכים במכונית ואני בינתיים שמה שירים בפלאפון ושרה כמו סתומה את טיק טוק~ אני: "אתה יכול לצאת אם אתה רוצה אני יכולה להישאר לבד באוטו ולהמשיך לשיר ולרקוד כמו מפגרת" שגיא: "זה לא שיש לי לאן ללכת..."
~חגי חוזר~ "הבאתי פופקורן" אני: "אני יודעת, בגלל זה אמרתי חבל שאין לנו, כדי שתביא" XD
אני: "קארין מסרה לכם ד''ש" שגיא: "איזה קארין?" אני: "חברה שלי, מאשדוד" שגיא: "אה היא מאשדוד? אז בטח קוראים לה קארין A" אני: "מה?" חגי: "קארין A, זו הספינת נשק פלסטינית שמצאו באשדוד" אני: "אהה חחחח מגניב!! באמת השם משפחה שלה מתחיל בA.."
וזהו נראה לי.
תכנונים לשבוע הבא? יש הרבה.. מקווה שייצא משהו באמת מכל השבוע הזה. אבל הכי חשוב- ש-ג-ר-מ-נ-י-ה יעלו. וארגנטינה, כמובן, חסר להם שלא.
תמונת השבוע? אין לי כוח.. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק צ'אבי אלונסו החמוד

Because Of May

New member
חחח עדי, את אחלה גבר../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

חחח סתם, הייתי מתה לראות מונדיאל, אבל יש לי חוק: לראות אותו רק ב-HD. ומה הבעיה? הממיר הדפקט שלי החליט להתחרפן
. לפחות היום מתקנים אותו ואני אראה את הכל ביפה יפה D:.
.

חחח לי לא משנה באיזה TV לראות ../images/Emo223.gif

הטלויזיה שלי בחדר לדוגמא היא ממש קטנה! אין לי מושג כמה אינץ' היא.. נראה לי 19 חחחחחחחח. אבל אני צריכה לקנות טלויזיה חדשה וגם זרוע חדשה לטלויזיה וזה מה זה בלאגן. ממילא אני בקושי רואה טלויזיה, ואם כן אז בסלון.. אז לא כלכך משנה לי

Because Of May

New member
תקשיבי שב-HD זו אשכרה חווית צפייה XD. ../images/Emo109.gif

ועוד לראות את בקהאם פתאום מופיע לי על המסך, בלי שום הודעה מוקדמת, באיכות כזו.... באמת שהסמקתי
.

STEMINEM

New member
חח יש לך יציאות את..

בקאהם ניסה לחקות את סער פדידה עם ה-וסט הזה חח ואת יודעת נראלי אוהד שרגיי

STEMINEM

New member
מרוב שהחיים שלי חרא עפים סביבי זבובים

שיר השבוע של MCR? Cancer Helena שיר השבוע בכללי? Ke$ha - Take It Off אדר גולד ואוהד שרגאי - עץ ירוק מפלסטיק דיאנה גולבי כפרעליה חח - בסוף הקיץ נראלי Lil Jon Feat. LMFAO - Out Of Your Mind הדג נחש - מספרים רגב הוד - יותר מידי שנים Pixies - Where Is My Mind Aerosmith - Dream On אמן/אלבום השבוע? Eminem - Recovery סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? מונדיאל 2010 ! דבר טוב/רע שקרה השבוע? שפיים ונהנים צריך אוויר לנשימה... ציטוטי השבוע? אישה יכולה להפוך גבר למליונר... אם הוא היה פעם מליארדר בעעע.. לא מצחיק :) תכנונים לשבוע הבא? לסגור :( =\ תמונת השבוע? אין לי..

Because Of May

New member
אני מאוהבת באוהד שרגאי, מאוהבת!../images/Emo99.gif.../images/Emo109.gif

ודיאנה השנייה שמועדפת עליי... בהחלט צריכים להיות בגמר. וואי, קייטי פרי מהממת.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifעייף לי;;

שיר השבוע של MCR? ממ שמתי שירים שלהם בפלייליסט אז היו כמה... נראה לי פיימוס ואולי עוד כמה חח~
שיר השבוע בכללי? אוי גוועלד, נדלג לאמן השבוע כי עשיתי הורדה מטורפת של בערך חצי מהלהקות הקוריאניות הפעילות קיום>>; [אני עדיין עובדת על זה, אגב, עוד לא סיימתי ואני כל הזמן נזכרת בעוד ועוד להקות שאני צריכה להוריד;;]
אמן/אלבום השבוע? לפרט? טוב נו, נפרט. אני כותבת את זה לפי הסדר האלפבתי שיש לי באייפוד, לא לפי מה ששמעתי הכי הרבה או את מי שאני הכי אוהבת, ויש שם גם להקות/זמרים לאו דווקא קוריאנים~ את הקוריאנים אני אסמן ב* כדי שתראו כמה הם השתלטו לי על הרשימה;;
After School*
AJ [Kikwang]*
Arashi
B2ST*
Bi/ Rain*
Big Bang*
C. N. Blue*
Cinema Bizarre
D-NA*
DBSK*
f(x)*
F.Cuz*
F.T.Island*
G-Dragon*
Gackt
Girls' Generation*
Hey! Say! Jump
Infinite*
Kat-Tun
Lee Hyori*
MBLAQ*
Miyavi
Norazo*
Orange Caramel*
Outsider*
Queen
Shinee*
SS501*
Super Junior*
אהוביי המושלמים3>
Supernova*
Sweeney Todd OST [שירים רנדומאלים, לא הכל]
Tokio Hotel
The Trax*
U-Kiss*
Wonder Girls* [ממשממש טיפה, רק היום הורדתי אותן0.0;]
You're Beautiful OST*
ZE:A*
Zuno*
2AM*
2PM*
4Minute*
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- צעצוע של סיפור 3
ספר- הארי פוטר ואוצרות המוות, "אבק כוכבים"/ניל גיימן
תוכנית- אהה... ד"ר הו? לא זוכרת0.0; וידיאו- תכננתי לשים אבל... 1. אפחד לא יראה 2. כבר חפרתי על הלהקות אז בטח כולם כבר התייאשו בינתיים ממילאO: 3. זה הרוב הופעות ו... טוב, לא מעניין אתכםXD
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
יצא שיר חדש של סופר ג'וניורO: [מהריפאקג' אלבום אני מניחה]
הם אמרו שקאנגין [זה שעומד להתגייס עוד מעט לצבא] ישתתף בשיר אחד מהריפאקג' אלבום*_______* גאד פשוט התחלתי לבכות מרוב אושר כשקראתי את זה3>
האן גנג ממשיך עם התכנונים לקריירת סולו שלו, הוא הולך לעשות שתי הופעות סולו, וככל שהוא מתקדם יותר ככה זה נראה שהוא פחות מתכנן לחזור לסופר ג'וניור. עם כל אהבתי אליו, ותאמינו לי שיש הרבה, הוא ממש איכזב אותי. ;;
הייתה לרייווק יומולדת והם[=סופר ג'וניור ואפאקס] חגגו לו באמצע הלילה[כאילו, ב12] בתחנת עצירה באמצע שומקום חחחחח פשוט דחפו לו עוגה לפרצוף
אין כמה שאני חולה עליהם
יומולדת ליונגהווא[הלידר של CNB] שאמנם לא ממש חגגו לו [... שאני ראיתי. הם כן חגגו לו אבל בקטן ולא צילמו אומשו כי CNB לא הומואים ברמה של סוג'ו. הומואים, אבל לא עד כדי כךXD] אבל זה היה נורא נחמד לגלות את זה3>
ציטוטי השבוע? אה... 0.0;
תכנונים לשבוע הבא? לסיים בגרויות. 0.0;
תמונת השבוע? היו כמה אבל... טוב נו אני חייבת~ 3> היצ'ול [סופר ג'וניור] וסוני [גירלס' ג'נריישן]
היצ'ול כזה קאמהור די אני חולה עליו*_* והם כאלה מתוקים חחח והיא כלכך נמוכה גאד;_; [היא 1.55, יותר נמוכה ממני אפילו! בובית קטנה שלי3> מאוהבת בהההההההה] הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Because Of May

New member
כמה להקות O___O. ../images/Emo109.gif

אני חייבת להתחיל שוב את הסאגה של ה"פ. חייבת.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחח זה מה שאמרתי,

עשיתי לי יופי של חרישה:) למרות שמהרוב שמעתי רק כמה שירים חח לא הכל הכל אבל לאט לאט מתחילה לשמוע אותם, הם כאלה פוצקיים3> ו- יאללה, מי עוצר אותך? הופ הופ לכי לקרוא

Because Of May

New member
אבל ככה הכי כיף, ../images/Emo109.gif

להכיר להקה מסויימת ולחרוש על כל השירים שלה
. הכי כיף להכיר מוזיקה חדשה.... D:. ממ, וסוציולוגיה עוצר אותי ;; אני צריכה ללמוד עוד את משפחה וחברות, ואין לי מושג איך כי אני על שעת שינה אחת ואני לא רואה בעיניים
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחח כע אבל כשאת מורידה כלכך הרבה להקות

בבת אחת, זה קצת קשה להתמקד~ אז שומעים בשאפל וזה D: ו- אויש... כע, סוציולוגיה זה חרא>< כאילו לא אני אוהבת את המקצוע אבל הוא מתיש כל כך;; אני איכשהוא הצלחתי להספיק, נשאר לי רק עוד בערך חצי מחיברות... ממ, לכי לנוח קצת ואז תחרשי הרבה? או שתשתי המון קפה
שיהיה לך המון בהצלחה

Because Of May

New member
לקחתי XL, אבל היה את המונדיאל../images/Emo122.gif. ../images/Emo109.gif

אז למדתי קצת קצת קצת ממשפחה, ועכשיו אני אלך לחברה שלי ללמוד את חברות כי הסיכומים שלי אצלה... יהיה טוב
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLOL סתומה.

סיימתי את החומר הרגע... אבל עברתי על הכל רק פעם אחת ואני לא יודעת איך יילך לי. הו, מילא. באמת יהיה טובXD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif בלה בלה בלה בלה בלה ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של MCR? ראיתי לוטמס!!! זה נחשב? D: שיר השבוע בכללי? Ciara - Like A Boy Ludacris - How low Cassie - Me & You Chamillionaire - Riding Ciara - Get Up (ft. Chamillionaire) Eminem - Cleanin Out My Closet Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie Phantom Planet - California Sonique - It Feels So Good Sonique - Sky The Calling - Wherever You Will Go Wheatus - Teenage Dirtbag אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- נראלי שראיתי צווארון לבן ואיך פגשתי את אימא. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
סיימתי היסטוריה ל-נ-צ-ח-!!!!!!!!
עבודה.
חופש! D: ציטוטי השבוע? "מה ההבדל בין פיל לפסנתר? פסנתר אפשר להפיל, אבל פיל אי אפשר לפסנתר"
"נהג דרס אישה. מי אשם? המהנדס של העיר! [משו כזה] מי בונה מטבח באמצע הכביש?!"
על המצח שלי ושל עוד 2: "הם יכולים להביא כיף עם המצח! כוח המצח!"
תכנונים לשבוע הבא? שופינג, מסיבת סיום לאחי, אולי לקנות משקפיים ועדשות, עבודה, אולי מסיבה ומקווה מאוד מאוד שעדי ואמילי יבואו (((((((:)
תמונת השבוע?

Because Of May

New member
כווווווווווווווווווווסית D:../images/Emo99.gif. ../images/Emo109.gif

חחחחחח יואו הציטוט הראשון כ"כ הצחיק אותי
. אני כזאת רדודה -_-.

STEMINEM

New member
XDD

I've got two tickets to Iron Maiden baby Come with me Friday, don't say maybe I'm just a teenage dirtbag baby like you חחחח מטבח באמצע הכביש

למעלה