../images/Emo18.gif חפירה לפניכם. ../images/Emo223.gif
שיר השבוע של MCR? I don't love you עלה בשאפל באמפי ונתתי לו להישמע ברקע אבל באיזשהו שלב העברתי
שיר השבוע בכללי? Toto - Africa , אני לא יכולה, זה פשוט שיר יפה! ומרגיע..
K'Naan – Waving Flag , הצלצול החדש שלי
Jon Secada – Just another day Bullet for my valentine – Forever and always acoustic Pleasure and pain
30 Seconds to mars – Closer to the edge
HIM – Ode to solitude Queen – Don't stop me now Paramore - Careful
אמן/אלבום השבוע? אין אחד ספציפי
באמת צריך להוריד את השאלה הזו מהסיכוםXD
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? מ * ו * נ * ד * י * א * ל. וידאו- פספוסי כלבים, כאלה מתוקים!!!!!!!!!!!1
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1457313
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ספרד, גרמניה, וארגנטינה עלו לגמר.
איטליה בחוץ.
התחלתי לקרוא מדורי ספורט באוטובוס. אין, זה הורג.
אבל זה באמת מעניין אותי, אל תזלזלו.
חם.
הילדים בגן ש-י-ג-ע-ו אותנו. אין, הם נהיו כאלה מרגיזים. ;; טוב נו, אני עדיין אוהבת אותם.
רביעי ושישי ראיתי את המשחקים עם אחים שלי והיה צחוקים, ובעיקר קולה. ;]
ציטוטי השבוע?
אני: "הבאתי עיתון... מדור ספורט" זהבה[הגננת]: "אהה, עד כאן!" חח כי נסחפתי קצת עם המונדיאל הזה |חושש| אני: "איזה חתיך דיוויד בקהאם, יא אללה" זהבה: "ממש חתיך. הייתי מוכנה לבלות איתו לילה אחד" אני: "איזה כיף לך, אני לא יכולה להגיד את זה.." זהבה: "למה לא?" אני: "מה למה? עוד לא עשיתי את זה, לך קל להגיד!" זהבה: "נו אז מה, אז הוא יהיה הראשון שיפתח אותך" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא ש-ר-ו-ט-ה לגמרי בעניין של סקס, יש לה מלא משפטים, היא לא נורמלית.XD
אני: "תגיד, יש דבר כזה טלויזיה 400 אינץ'?" חגי: "כן" אני: "באמת? אני יודעת שזה לא נשמע הגיוני, אבל נראה לי קראתי בעיתון משהו על זה.." חגי: "כן, באמת, אבל זה בגודל של בניין... תגידי לי מה את מפגרת?! איך 400 אינץ!?" XD נו מה.. כנראה טעיתי. כנראה. XD
חגי: "אמא.. הסלט- to the face!"
[יענו, לפנים]
שגיא: "כל קבוצה היא מעולה כשהיא משחקת נגד ישראל" אוהד: "נבחרת ישראל מקום ראשון ב'כמעט'"
~אוהד יושב ליד נועם [הבן שלו, אחיין שלי] ולא נותן לו לקום~ נועם: "נוו יש לי פיפי" אוהד: "אתה באמת אומר? אתה לא עובד עליי?" נועם: "לא" אוהד: "טוב" ~משחרר אותו~ נועם: "אין לי!" XD
נועם: "אתה פוקי מסריח!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חגי: "הייתי בסופר והייתה קופאית רוסיה שדומה ללובה
נכנסתי לקנות כמה מצרכים קטנים, בקופה קטנה, והקופאית מעבירה את המוצרים ואין מקום בקופה שלה והיא מעבירה מהר ומעיפה דברים בדרך אז אמרתי לה 'תיזהרי, את מפילה פה את כל המוצרים, אל תעבירי מהר מדי' והקופאית צועקת עליי במבטא רוסי 'אני יודעת מה אני עושה!' XDDDDDDD ואמרתי לה 'אני יודע, אני רק אומר לך שהכל נופל, תיזהרי...' והיא נתנה לי מבט מפחיד והמשיכה להעביר את המוצרים והם ממשיכים ליפול אז שמתי לה את הכסף ישר ככה דפקתי לה על הקופה ויצאתי!" חחחחחחחחחחח. עלק אני יודעת מה אני עושה XDDDDDD הרג אותי.
~אני, חגי ושגיא מגיעים עם האוטו לסופר לקנות קולה למשחק~ ~מחכים 2 שניות~ חגי: "נו מה, עכשיו אני זה שצריך ללכת לקנות?" שגיא ואני: "כן" חגי: "טוב, מה להביא?" אני: "חבל שאין לנו פופקורן בבית, היינו רואים עם המשחק.. טוב תביא קולה, הכי חשוב" שגיא: "לך מהר, נו, אנחנו נחכה לך" חגי: "תודה באמת!"
~אני ושגיא מחכים במכונית ואני בינתיים שמה שירים בפלאפון ושרה כמו סתומה את טיק טוק~ אני: "אתה יכול לצאת אם אתה רוצה אני יכולה להישאר לבד באוטו ולהמשיך לשיר ולרקוד כמו מפגרת" שגיא: "זה לא שיש לי לאן ללכת..."
~חגי חוזר~ "הבאתי פופקורן" אני: "אני יודעת, בגלל זה אמרתי חבל שאין לנו, כדי שתביא" XD
אני: "קארין מסרה לכם ד''ש" שגיא: "איזה קארין?" אני: "חברה שלי, מאשדוד" שגיא: "אה היא מאשדוד? אז בטח קוראים לה קארין A" אני: "מה?" חגי: "קארין A, זו הספינת נשק פלסטינית שמצאו באשדוד" אני: "אהה חחחח מגניב!! באמת השם משפחה שלה מתחיל בA.."
וזהו נראה לי.
תכנונים לשבוע הבא? יש הרבה.. מקווה שייצא משהו באמת מכל השבוע הזה. אבל הכי חשוב- ש-ג-ר-מ-נ-י-ה יעלו. וארגנטינה, כמובן, חסר להם שלא.
תמונת השבוע? אין לי כוח..
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק צ'אבי אלונסו החמוד