שבוווווע סווווףףףףף

Hadar way

New member
באיחור לא כ"כ אופנתי ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR? מי זוכר, בטוח היו כמה כי אני שומעת בשאפל בפלאפון ויש 40 שירים שלהם מתוך 250 אז...
שיר השבוע בכללי? המ.. משהו של זפלין, כל כך סגדתי להם השבוע ותגידי לי את של מרסד
גאד אני אוהבת את השיר הזה
אמן/אלבום השבוע? זפלין
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? קצת מונדיאל, מעכשיו זה באמת נהיה מעניין התחלתי אוליבר טוויסט LOL
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
חופש בערך
קורס מתמטיקה, מצחיק שם אבל בכל זאת לומדים..
אני קמה מוקדם
מלא חזרות שימשו ווהו
ציטוטי השבוע? בת (Friend of mine):"פלאפון זה טעים אך יקר" היו עוד כמה אבל מי זוכר...
תכנונים לשבוע הבא? לסיים את הקורס מתמטיקה! עוד מלא חזרות, תחילת יולי LOL, לישוווווווווון, לקבוע תאריך עם אמא לנסוע לאיקאה
תמונת השבוע? הוא פשוט אהובי הנצחי, ואני מכורה אליו כבר שנתיים מה שנקרא אובססיה, טוב, כולם פה יסכימו איתי שהוא סקסי וגובל במושלם. אה אני מתה על התמונה הזו
ויש לי תיקייה עם תמונות שלהם ועשיתי שהשומר מסך שלי יהיה כל התמונות מהתיקייה הזו מתחלפות, I Like It! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Wrath Within

New member
המונדיאל לא מעניין.../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR? אין. שיר השבוע בכללי? לא יודעת...היו כמה. אמן/אלבום השבוע? אמינם סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? -הישרדות -האוס דבר טוב/רע שקרה השבוע?
סדיר
חפיפה.
איזו אכזבה ציטוטי השבוע? House: "[knocking on Wilson's office door] I know you're in there! I can hear you caring!" תכנונים לשבוע הבא? לעבור את זה. תמונת השבוע? חיחי.

Because Of May

New member
"אני זה לא מי שאני חושב שאני, ../images/Emo109.gif

אני זה לא מי שאחרים חושבים שאני, אני זה מי שאני חושב שאחרים חושבים שאני. לשוא אנו מביטים במראה, דבר לא משתנה שם". צ'ארלס קולי.
שיר השבוע בכללי? Slash – Beautiful Dangerous
Slash – Ghost The Pretty Reckless – Make Me Wanna Die אריק ברמן- אוריה חוזר הביתה (הבחורה עם החתולים) B.o.B feat Hayley Williams – Airplanes
אמן/אלבום השבוע? ממ, אספי (אבידן), סלאש (אלבום מדהים), אריק ברמן ואפרת גוש הגאונים.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- "המספריים של אדוארד" של ברטון&דפ, ממש חמוד! סופסוף הצלחנו לסיים לראות אותו
. תוכנית- הכי "חברים", הכי מונדיאל
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
בגרות אחרונה (לא כולל מועדי ב'). סוף של תקופה..
תעודת הצטיינות על התחום הלימודי
.
מצאתי את הדרכון שלי!!!
אני לא מבינה מה הולך בינינו כ"כ... למרות שדי טוב לי ככה.
ציטוטי השבוע? "אם הייתי בסימס, הייתי גורמת לך לעשות סקס עם קטין...!" -"עשיתי את זה כבר!" "אלכוהול נותן לך אושר מלאכותי." והציטוט בכותרת.
תכנונים לשבוע הבא? פחח באמת שכלום. לתקן מחשב, למצוא אולי עבודה, לסגור כבר דילים לחו"ל, "דמדומים 3", הלוואי...
תמונת השבוע? לאסט.

Because Of May

New member
ממ מיכל העלתה את שלה לפייסבוק../images/Emo9.gif. ../images/Emo109.gif

גנבתי לה את הרעיון...

למעלה