pain is MY love

New member
../images/Emo86.gif

לקראת המונדיאל הבא עלינו לטובה, חגיגת הכדורגל במיטבה... החלטתי לשאול מה דעתכם על המשחק הפופולארי בעולם?... בנים, בנות, בנים שחושבים שהם בנות ולהפך... מה הגישה שלכם לכדורגל הישראלי והעולמי? מיועד רק לגברים? מיועד גם לנשים? 20 מטומטמים שרצים אחרי כדור ועוד שוכחים למסור לשחקן עם המדים השחורים? או אולי משחק גאוני ומפותח בצורה מדהימה בעולם כולו? תרבות שלמה או פרימיטיביות לשמה? קדימה דברו אליי... את דעתי אתם מכירים.. אני מעולם לא הסתרתי את חיבתי העמוקה למשחק הכדורגל בכלל ולכדורגלנים מסוקסים בפרט... תנו לי שעות מהמשחק הזה ואני רק אגיד תודה ולא, אני לא מהבחורות שבאמצע בעיטת העונשין נזכרות לשאול מה זה נבדל.. אני מבינה במשחק, מבינה בקבוצות, מבינה בשחקנים ונהנית מכל רגע. בגלל זה ליגת האלופות ומונדיאלים למיניהם לא מפחידים אותי כמו בנות אחרות (אשכרה יש מרתון של סרטים רומנטים ביס לתקופת המונדיאל!) אני מבסוטה מהאפשרות לצפות בכדורגל במיטבו. כדורגל הוא לא ספורט, זאת אומנות! ומעבר לאומנות זאת תרבות שלמה וענקית המוכרת ומקובלת בכל העולם... השחקנים הגדולים הם ברמת גאונים מבחינתי, וצריך רק לצפות בביצועים של רונלדיניו על המגרש כדי להבין למה אני מתכוונת...

Zoharrr

New member
../images/Emo5.gif

בנים, בנות, בנים שחושבים שהם בנות ולהפך... מה הגישה שלכם לכדורגל הישראלי והעולמי?בעעע!!!שייעלם המשחק הזה מעל פני האדמה. מיועד רק לגברים? מיועד גם לנשים? לא מיועד לאפחד!!! 20 מטומטמים שרצים אחרי כדור ועוד שוכחים למסור לשחקן עם המדים השחורים? משהו כזה או אולי משחק גאוני ומפותח בצורה מדהימה בעולם כולו? לא!!! תרבות שלמה או פרימיטיביות לשמה? משהו מפגר ולא ברור לי למה לבזבז זמן יקר ובמקרה המונדיאל השנה גם כסף,על לצפות בחרא הזה!!! ומרינה,כדורגלנים הם איכסה!!! יש משהו שאני כל כך שונאת במקרה שלהם... שאלוהים יסלח לי אבל ממש זוועה...

L y c a n

New member
כן, כדורסל

זה בהחלט משחק יותר מהנה לראות וגם יותר מהנה וקשה לשחק.. רק לראות היום לפנות בוקר את נוביצקי תופר 50 נקודות על הראש של פיניקס, זה כאילו שחקן בכדורגל, כבש רביעיה במשחק של חמש-שתיים..

Zoharrr

New member
חחחחחחחח

לא עד כדי כך... רואה משחקים של מכבי :) וזהו בערך חחחח...

L y c a n

New member
מכבי בפגרה

צריך להעביר ת'זמן.. ובפרט, עוד שעתיים וחצי יש משחק ואני משועמם טילים

L y c a n

New member
אם לא היית משועממת,

אז לא היית נשארת בפורום להרבה זמן

ChilD SouL

New member
זה נחמד.

מבינה במשחקים, מכירה פה שם שחקנים מחו"ל, בארץ יותר [אני אפילו אוהדת קבוצה
] - לא יותר מדיי מתעניינת ונדבקת למסך.

Paranoid Eyes

New member
אוהבת

הולכת למשחקים.. משתדלת כמה שיותר.. הייתה תקופה שהיה לי מנוי.. תמיד אני אעדיף משחק טוב על פני איזה רוקדים עם כוכבים או משהו.
זהו.

pain is MY love

New member
אהם אהם!

להזכירך אני זאת שפתחתי את השאלון על הכדורגל!!!1 אני פנויה בכל ימות השבוע...

אוהבת כדורגל...

מגיל קטן אני משחקת
יצא לי גם להכיר ולצאת עם כדורגלנים
אבל בשנים האחרונות הזנחתי את התחום חח כבר לא מעודכנת ולא משחקת
אבל מונדיאל אני אראה!!!

T a u r u s

New member
../images/Emo45.gif

אמנם בשנים האחרונות התרחקתי מכדורגל עולמי לטובת כדורסל אירופי (כדורגל ישראלי מעניין אותי רק במשחקי הנבחרת), אבל אני בהחלט מסכים עם ההגדרות שלך. כשאני חושב על כדורגל לעומק, אני חוזר בזמן לאימפריה הרומית. תאבה של מיליונים, גברים ונשים, לארועים שקורים שם למטה על המגרש/זירה/ארנה... ביצועים מבריקים של אמנים בתחומם ותרבות שלמה של אהדה...

L y c a n

New member
המונדיאל זה השיא

של המשחק הזה.. מה שמבאס אותי אישית, זה שבשתי המונדיאלים שעברו, זכו קבוצות שאני שונא במיוחד.. בבקשה בבקשה רק לא הפעם!!

d e m o sthenes

New member
אפילו שאני בן ואני אוטומטית אמור

לאהוב כדורגל זה מסתבר שזה לא הכי נכון. אני כמובן מבין את המשחק והכל ורואה מדי פעם אבל בהחלט לא מתלהב יותר מדי. אם יצא לי אני אראה. אני בקטע של טניס, (יש את הרואלן גארוס עכשיו).

למעלה