נועם m

New member
זה המשחק הפופולארי בעולם? למה?

נראה לי שאפשר לנחש מה דעתי... אני אכן יותר נוטה לכיוון של "20 מטומטמים שרצים אחרי כדור ועוד שוכחים למסור לשחקן עם המדים השחורים". אני בקושי רואה משחקים, אני לא ממש מסוגלת להחזיק ערה משחק שלם... אבל לשחק אני דווקא נהנית. הבעיה היא שאין לי הרבה חברות שאפשר לשכנע אותן לצאת לשחק, ועם בנים אני לא אוהבת...

לא נהנית מלראות את זה,

בארץ וכנראה גם בעולם זה מתקשר לתרבות גסה והמונית.. לפחות איך שאני רואה את זה... למשל היתה כתבה של כמה לקראת המונדיאל הגיעו זונות מכל אירופה "לבדר" את כל אלה שהגיעו לגרמניה ושהקימו תאים מיוחדים שהם יוכלו לעשות את זה עם הלקוחות שם.. שזה דוחה ממש... אבל לשחק זה נחמד (אבל אני לא מבינה בחוקים)

L y c a n

New member
תשמעי.. זה אירוע ענק

כולם מנסים להרוויח מזה.. ומה לעשות, יש גם זונות בעולם וגם הן רוצות כסף, נו מה..

pain is MY love

New member
חחחחח "יש גם זונות בעולם"

טוב מה לעשות שנערות ליווי ושחקני כדורגל גם באים טוב ביחד.. יצאתי פעם עם אחד מהשחקנים שהיו מעורבים אז בפרשת הנבחרת הצעירה ונערות הליווי (לא ידעתי את זה לפני שהוא סיפר לי) הדברים שהולכים שם... זה לא יאמן.

RVD18

New member
פעם הייתי משחק

הייתי בלם
עד החטיבה-תיכון שלא היה זמן... היום מדי פעם משחק בימי שישי עם החבר'ה...וגם זה כבר לא הרבה כי אני עובד עד מאוחר בשישי. כבר לא עוקב כמו פעם אבל רואה משחקים חשובים ואת המונדיאל כמובן, מחכה כבר שיתחיל
ולא משנה מה יגידו, כדורגל זה אחד הדברים שמאחדים את העולם. בארץ תמיד זה ייחשב כספורט לגברים אבל באירופה זה לא ממש ככה. זה תרבות שלמה, לכל אחד ואחת יש קבוצה אהודה. אבל עדיין תמיד יזוהה עם גברים יותר...

זכוכיות

New member
לטעמי, כל הספורט הקבוצתי-לאומי הזה

מגוחך. כאילו, אין לי בעיה עם הכדורגל כמשחק. אני אוהבת לשחק טאקי, הגיוני בעיני שיהיו אנשים שיאהבו לשחק כדורגל. אבל כל תופעת ה"אוהדים", הצבעים, האנשים שנוסעים עד אוסטרליה בשביל 40 דקות משחק, הפנאטים שלוקחים הפסד ממש קשה.... ה ז ו י בעיני. לא רק בכדורגל, גם בכדורסל או החלקה על הקרח או שח מט או 5 אבנים- מה שזה לא יהיה, זה פשוט מגוחך. יש הבדל בין להנות מהמשחק, לבין להפוך את זה למרכז של המרכז (הבחור שניסה להתאבד בשביל להציל את המגרש של הפועל ת"א בכדורסל למשל?), למלחמה (האלימות במגרשים..) בזמן שאתה אפילו לא משחק אלה סתם יושב ובוהה במסך או במגרש- זה ספורט? בכל אופן, שי לא רואה כדורגל. פיי...

Cobe Anan

New member
הנצחה של ההבדלים העדתיים.

20 שחורים רודפים אחרי כדור, ו2 אשכנזים פשוט עומדים ומחכים.. איפה עמיר פרץ כשצריכים אותו?! סתם- אני מעולם לא חיבבתי כדורגל, ולמען האמת, לא חיבבתי שום סוג של ספורט שלא כולל אותי עם הרבה קמ``שים וסכנת התרסקות; אבל חוץ מאשר על סגנון הכדורגל הישראלי (שכל משחק בו מזכיר במשהו פרק מ``הקרבות הגדולים בהיסטוריה``), וחוץ מאשר העובדה שהכדורגל כבר הפך לדרך חיים שאנשים מוכנים להרוג בשבילה, אני לא פוסל את המשחק הזה. הוא באמת לא דבילי כמו בדמינגטון או שחיה צורנית, למשל, וכולל הרבה אלמנטים של ספורט בריא- תחרותיות, יצירתיות, כושר גופני. ואני בטוח שעם ספורטאים קצת יותר אינטיליגנטים, ועם אוהדים שקצת יותר שולטים על עצמם, הספורט הזה היה ברמה לגמרי שונה- יפה ומרתק בהרבה. קצת כמו בברזיל.

למעלה