גיא גודס ב
אנשים

ליאןןן

New member
היה דווקא כיף..

ביום שלישי ממש נהנתי. ההופעה של אביב הייתה נחמדה, לא יותר מזה. אבל כל האווירה מסביב עשתה לי טוב. יום חמישי גם היה נחמד.. הבנות נחמה מדהימות
, חבל שהן היו על הבמה כלכך מעט זמן. סינרגיה היו נורא משעממים. רן דנקר כ-זה יפה. עברי לידר הרס לי ת'חיים. (ותודה למי שהיה איתי באותם רגעים
) אי אפשר לתאר את ההופעה הזאת...באמת משהו מיוחד. לא הרגיש לי הופעת ניצנים בכלל. הדרך הביתה היתה פשוט זוועה. לא אנושי מה שהלך שם. וזהו, תהנו מי שהולך שבוע הבא

2shahar

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif

נשמאמי..איזה טוב לראות אותך פעמיים בשבוע!

כ"כ טוב...

נכון... הגענו מוקדם מידי (הדס.. צדקת..) והגעתי חולה מידי ובעיקר בלי תומר מידי... אבל כ"כ נהנתי! זה היה פשוט לילה שכולו היה מוקדש לחברות... בלי יותר מידי אנשים לא חשובים (תדירות של אחד לחצי שעה זה לא הרבה בשבילי...), עם המון חיבוקים שמזריקים לך כ"כ הרבה כח ועברי.. ווי עברי... ההופעה של השוטים והבנות נחמה הייתה פשוט מדהימה! הבנות נחמה מעולות! אני חייבת את הדיסק שלהן!!!! דנה עדיני
סינרגיה היו בנאלים כהרגלם... עדיין מזעזעת אותי המחשב שסינרגיה אירחו את פורטיס.. מה נסגר עם העולם?! אני אוהבת את סינרגיה, כן..? אבל מכאן עד לתת להם לארח איש ענק כמו פורטיס?!!? נסחפנו קצת, לא? עברי
היה פשוט מדהים.. הרבה יותר מתמיד... הייתה סביב הפרצוף שלו הילה כזאת שלא אור
תודה למקסימות שלי שפשוט עשו לי את הלילה הזה למקסים כמו שהוא היה הילה, טוש, ליאן, והכי הרבה להדס שאיכשהו סבלה אותי במשך כל השעות האלה...
ותודה גם לכל אלה שצצו מידי פעם וגרמו לי לחייך כ"כ הרבה באותו לילה... ולאט לאט מחלחלת המחשבה שאני לא אראה אתכם יותר:,-( תודה לכולכם

t o o s h a

New member
די להיות כזאת פסימית!!

אנחנו לא הולכים למות!! ובטוח מתישו עוד נתראה. באיזה הופעה עוד 5 שנים... אבל ניפגש.

עברי היה מלך.

אביב קצת איכזב, ציפיתי להפצצה מטורפת מצדו. בקטנה, היה כיף ב2 הימים האלו :) והיה טוב לראות את כולכם.

שחוררר

New member
נצל"ש

אני עף לחודש כן כן חברס חודש בלי ביקורות חריפות וטרור עם השחוררר. תכלס... אני יודע שתתגעגעו אלי
סאלמת.

תהנה כמה שאתה יכול

וכשאתה חוזר,אני לוקחת את האוטו ובאה...מבטיחה חחח

למעלה