גיא גודס ב
אנשים

kelly7i

New member
מישו יכול להעלות לי אתת..

We Are The Young??
מלא זמן אני צריכה אותו

O0NoNi0O

New member
מישי יכולה להעלות את רוקין רובין? תודה../images/Emo9.gif

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמיקי ולוקסוס לפה!../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

חזר לי הפיינט שופ, הנה הברכות שלכן >

Lex 1

New member
תפוזבל, שלחתי הודעה וזה לא מופיע. בלאדי הל.

אניווי, זה מה שנכתב: My Eyes! My Eyes!
. |לא מצאתי סמיילי יותר מתאים מזה דיל וויד' איט!| חחחח קרעת אותי, טומי הקטן עשה את העבודה!
תנקס מיי לאב, אם גם לי היה את התוכנה |או לחילופין מקום במחשב כדי להוריד את התוכנה
|, הייתי מכינה לך גם משהו יצירתי ומקורי עם הרבה אהבה!
טחחחח או וול, תסתפקי במה שיש. חיבוק
ואולי גם נשיקה רק כי אני חמודה..
[אולי ההודעה תתפרסם מאוחר יותר, מתי שיבוא לתפוז לפרסם אותה אז אם זה יופיע פעמיים לא לחנוק אותי.]

פרררר מיאו D:

[לא הצלחתי לחשוב על תשובה שנונה יותר. באמת. ><] סתם נו את יודעת שיש לי רגשות אליך

Lex 1

New member
טחחח טוב.. כנ"ל תחת. ../images/Emo11.gif. קשה לי להודות בזה.

m i c k e y 15

New member
יאאא אורצ'יייייייי../images/Emo24.gif

זה יפהה
אני אוהבת את זה! ואני אוהבת אותךךךך
את את גררר
ברכה מהממת! ודני במרכז
תודה מותק שליי

DDDD:

לאב יו טו נוכלת אכזרית שמתעללת באנסטסיה ויש לה מלא חיות ירוקות קטנות וחמודות DD: ><

kelly7i

New member
נכון לא מתאים ש-11 וחצי בלילה עכשיו?

שהיה 11 אני ממש הופתעתי! אז אני הולכת לקרוא הארי פוטר 5!!%$&# חח בפעם האלף.. היתה לי תקופה אם מישו זוכר שממש השתוקקתי אליוXD ואכלתי מקודם גלידהה היה לי ממש טעים נהנהנה בננהה

../images/Emo111.gifתגידו רגע!!../images/Emo110.gif

XDD אני מכורה לאיקונים של תפוז גאד דאמט >< אניווי - מה בסוף עם הברכה לטום? היא נשלחה? איך היא נראית? כבר פריסמו על זה נושא ולא ראיתי ואני סתם מפדחת את עצמי עכשיו?
נו תענו לי גאד דאמט >< ריספקט מיי את'ורטי!@ ><

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מכל הודעה שלך אני צוחקת אין את ענקית!!

חחחח סדריקק אין איןן אלוהים ברא אותך גאון ><

פירסמת שתי ברכות שלי XD אחת מכוערת ברמות ששורפות את האור יותר מקרני UVA, ואחת יפה כמו שלגיה ביום מושלג וצחור >< זאת שהכתב לא ממולא בה בפנים, היא פיכס בלביכס >< זו שהכתב שלה בתכלת, זו היפה XD אם עוד לא שלחת אז את מוזמנת להשמיד את המכוערת שהיא עם תמונה אחת של טום בצבעים שחור לבן ואדום XD

למעלה