אף אחד אולי לא... אבל אין איזה איבר שבמקרה תקוע בתוכך?
T the disposable hero New member 23/10/06 #24 ../images/Emo6.gif אף אחד אולי לא... אבל אין איזה איבר שבמקרה תקוע בתוכך?
T the disposable hero New member 21/10/06 #19 ברניניוס... אם כבר דובר על החתימה.. שלך... רשמת 8 פעמים ת'משפט בגלל המילה "אוקטבריום"??? או בגלל שאתה רוצה להרגיש שאתה כזה פי 2 יותר טוב מדרים? או למה?
ברניניוס... אם כבר דובר על החתימה.. שלך... רשמת 8 פעמים ת'משפט בגלל המילה "אוקטבריום"??? או בגלל שאתה רוצה להרגיש שאתה כזה פי 2 יותר טוב מדרים? או למה?
T the disposable hero New member 23/10/06 #25 כמה מתוחכם מצידך ברניניוס ../images/Emo9.gif עכשיו אולי תטיס את זה מהחתימה שלך ותשים איזה מטאליקה, מה אתה אומר? אם אתה מתעקש על המספר 8 (האמת שאני אוהב ת'מספר), אז בקריפינג דת' לדוגמא, בקטע של "דיי, ביי מיי האנד, איי....", ברקע יש 8 פעמים את הצעקה של "Die" (ואז זה חוזר על עצמו שוב...)
כמה מתוחכם מצידך ברניניוס ../images/Emo9.gif עכשיו אולי תטיס את זה מהחתימה שלך ותשים איזה מטאליקה, מה אתה אומר? אם אתה מתעקש על המספר 8 (האמת שאני אוהב ת'מספר), אז בקריפינג דת' לדוגמא, בקטע של "דיי, ביי מיי האנד, איי....", ברקע יש 8 פעמים את הצעקה של "Die" (ואז זה חוזר על עצמו שוב...)
T the disposable hero New member 24/10/06 #28 חחחחח, אז אני רוצה אותו בחזרה... בנוסף למשהו שיגרום למי שרואה ת'חתימה להבין שהכוונה למטאליקה, כי לא יותר מעשרה אנשים מבינים מה זה אומר...
חחחחח, אז אני רוצה אותו בחזרה... בנוסף למשהו שיגרום למי שרואה ת'חתימה להבין שהכוונה למטאליקה, כי לא יותר מעשרה אנשים מבינים מה זה אומר...