היום שאחריי : אז פיינל פור טוב למכבי?

Thierry Henry

New member
../images/Emo87.gif היום שאחריי : אז פיינל פור טוב למכבי?

עונה שנייה ברציפות שמכבי מאבדת את גביע המדינה ואיבוד התואר מעלה שוב את השאלה הנטחנת הזו, מה יותר טוב או יותר ספורטיבי או במילים אחרות, מה יבטיח למכבי תארים באופן סדיר?
די ברור שבפיינל פור יש סיכוי ענק להפתעות שלצערנו מגיעות עונה שנייה ברציפות, אבל מי שראה אתמול את המשחק עד הרבע השני יודע למעשה שמכבי בסדרה של הטוב מ5 או 7 הייתה דורסת את הפועל בלי רחמים. אז מה, להמשיך עם הפיינל פור או להחליף שיטה?

שומו

New member
ברור שצריך לעבור לסדרות של 7../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפינל פור טוב להפועל. סדרה של הטוב מ-7 טובה לתחרותיות. ועכשיו, ילדים, מה יותר חשוב
I Rest My Case

אני כבר מההתחלה טוען שהשיטה הזאת מסריחה

מילא גביע. אני חושב שגם לא צריך פליאוף. הקבוצה שתסיים ראשונה תזכה באליפות. אבל שיהיה ,אין דרך אחרת לקחת ממכבי אליפות.

אני לא מבין

אוהדי מכבי לא אוהבים ספורט? סדרות מתאימות לליגה, להבטיח שהקבוצה הטובה באמת תנצח סוד הקסם של הגביע הוא ההפתעות כמו אמש

Thierry Henry

New member
וכשאתה אומר אוהדי מכבי , אתה למעשה

אוהד של מי? אני רק אזכיר לך, שגם בליגה, קיימת שיטת הפיינל פור.

אני לא אוהד מכבי ת"א

אבל אני מדבר בתור אוהד ספורט (אין לי אהדה לקבוצה ספציפית) אז אני בעד, שבליגה תהיה סדרת משחקים, ובגביע לא.

אידי32

New member
פינל פור זה שיטה מעוותת...

זה בכלל לא משנה אם זה טוב או רע למכבי. אליפות לוקחת הקבוצה הטובה ביותר בכל השנה. ולא הקבוצה שביום נתון טובה יותר. בשביל זה יש גביע כדי שיהיו הפתעות. אבל מה שבטוח שהפינל פור נועד כדי לנשל את מכבי מתואר האליפות ולא בגלל אף סיבה אחרת. ושיפסיקו כל קברניטי הכדורסל האלה לבלבל את המח. אגב ראיתם אתמול את עמית הורסקי כמה הוא היה בעד ירושלים? זה כבר היה ממש מגעיל...

Carmelo Anthony

New member
בשביל זה יש גביע

בשביל הפתעות, בלי השיטה מכבי מעולם לא הייתה מפסידה אף תואר, ואם נשכח שנייה שאנחנו אוהדי מכבי, בלי שמכבי תאבד מדי פעם תואר, לא יהיה כדורסל בארץ.

ilovenewyork

New member
לפיינל פור - רק שופטים מחו"ל !!!

בתור אוהד של מכבי מלידה ( אולי גם לפני ) קודם כל נעים מאוד נורא שחמ שיש פורום שכזה עכשיו לדברי - לפינל פור של האליפות חייבים להתעקש על שופטים מחו"ל !!! פשוט נמאס מהשופטים של הגרוש וחצי האלה , לא רק הערב הם הרסו למכבי אני עוקב אחרי הליגה וגם צופה בשידורים אפילו של גלבוע עפולה נגד ר"ג והשופטים האלה הם פשוט זוועה לא לשתוק !! להביא שופטים מאירופה עכשיו שחקני מכבי הם שחקנים מקצוענים ששיחקו בליגה הטובה בעולם והם יודעים דבר וחצי על כדורסל ושיפוט לראיה טרנס מוריס - שחקן שנורא קשה להוציאו משלוותו אמר את דעתו בעיניין לדעתי וויצ'יץ היה קצת אפאתי בראיונות כי הוא כבר קיבל את זה שהשופטים האלה הם ברמה של חצי סיגריה משומשת וכך גם דרך והכי נגע לליבי היה באטיסטה שהעניין כ"כ נגע לו והזיל דמעות ( אני רוצה אותו בשנה הבאה בקבוצה )

צהוב 1

New member
אני בעד!

אתה צודק,אני רואה ת`הבדלים הענקיים בין שיפוט אירופי לשיפוט של הליגה.זוועה.

פיינל4 זה רכבת ההפתעות.

השיטה הזו שמשוחקת בארץ ובגמר היורוליג זו שיטה מטופשת! תכף נכנסת שבת ואין לי את הזמן להסביר אבל שיטה כזו לא משקפת את רמת הכדורסל של הקבוצה. לדעתי הטוב מ3 מספיק בארץ ולא צריך לסחוב כ``כ הרבה זמן, אבל תחשבו לרגע שהיתה סדרת גמר הטוב מ7 שנה שעברה ביורוליג? מי שראה את הגמר יודע על מה אני מדבר. שבת שלום.

יו45

New member
הביזיון הזה נכנס לשנה השלישית

הראשון נגמר בשלושים הפרש, השני בריבאונד התקפה של ארנולד והשנה זו השנה השלישית לביזיון. מה שראשי מכבי צריכים לעשות, זה מאוד פשוט. לבוא לקופל וחבר מרעיו עם אולטימטום או שאתם מבטלים במיידית את רשימת החוקים העלובים שכל מטרתם היא לגנוב למכבי כמה שיותר תארים או שאנחנו פורשים מהליגה לאלתר והחוק הראשון שהוא גם ההזוי ביותר זה הבדיחה הזאת שנקראת פיינל פור או במלים אחרות גביע המדינה מספר 2.

למעלה