מכבי מכבי מכבי

ילדונט

New member
תודה למכבי!

ישנתי 12 שעות הלילה! משמונה בערב עד שמונה בבוקר. והכל בזכות הפיינל פור. האיש הודיע שהערב שחר באחריותי הבלעדית, ואני כתגובה נכנסתי איתה למיטה שלנו. שתינו נרדמנו מהר, וחוץ מהתעוררויות שבטוח היו לשם חיבור לציצי, והתעוררות אחת באמצע הלילה לגלות שהבית שקט והאיש ישן על הספה כי הוא לרצה להעיר אותנו, ישנתי הכי הרב שעות מאז ששחר נולדה. עכשיו כואב לי הראש ממחסור בנוזלים. והכל תודות למכבי

משוש30

New member
כולן להחזיק אצבעות למכבי!!!! ../images/Emo45.gif

לא מגיע לנו משהו טוב??? קדימה מכבי לעשות לנו את היום!
(האייקונים צהובים וזה לא במקרה...)

lulyK

New member
רק אותי

זה מעניין כשלג דאשתקד? (או: שוב אבלה את הערב לבד בפורום?)

עמית@

New member
גם אותי זה מעניין כשלג דאשתקד.

מים מתחת לגשר, שמחת זקנתי בראש חוצות, אבל הרעש מהבית השכן מחייב אותי לדעת בכל רגע נתון מה מצב הנקודות ומתי שאראס קולע שלשה
בכלל, כל עניין מכבי כנבחרת הלאומית קצת תמוה בעיני, אבל אני מבינה את הצורך הסוחף באנדרנלין והתרגשות, ולפיכך אנסה לצפות בחלק
(אולי רק בחמש דקות האחרונות? המותחות..)

lulyK

New member
אצלי הרעש הוא בתוך הבית

ומכיון שרצה הגורל (וביבי סיטר אחת אוהדת מכבי) ויריב צופה לבדו, אני אאלץ מדי פעם לקרוא "וואו" בהתרגשות

עמית@

New member
הואו אצלי מתחיל להדאיג.

ותמר ישנה כבר 4 שעות ברציפות
האם מכבי מתגלה כסוג של סם שינה לתינוקות??

עינבלית

New member
גם אותי ז ה מעניין כשלג דאשתקד

וגם את בעלי, וגם את ההורים שלו, וגם את ההורים שלי. אוקצור, ממש לא מדבר אלינו כל ה
הזה... שמחה לגלות עוד כמוני... ואת, לוליק יקירתי, תגידי, אנחנו תאומות שהופרדו בלידתן? מפגש חובה. נדבר.

משוש30

New member
זה לא מעניין אותי כלל ברמת היום יום

אבל במעמד "לאומי" כזה כל המפשחה שלנו שלא שוחרת ספורט כלל וכלל מתגייסת למאמץ הלאומי לעודד קבוצת כושים ועובדים זרים מלאומים אחרים שיביאו לנו את הגביע... נו מה אני אעשה? שאריות הפטריוטיות האבודה שלי מתפרצות במקומות לא צפויים בכלל... אז יאללה קדימה מכבי!

lulyK

New member
בהחלט - קדימה מכבי!

צהוב עולה, ואני מכינה את בגד הים והטיירים לטבילה במזרקה בכיכר העיר. (ולילה טוב וא-ר-ו-ך לילדונט.....)

עמית@

New member
יאללה, אני באה גמכן.

איפה הביקיני הצהוב עם הפנפונים הכחולים?

למעלה