מכבי ת"א - אבלינו, מחזור 2 יורוליג

נמשל

New member
../images/Emo87.gif מכבי ת"א - אבלינו, מחזור 2 יורוליג

נצחון ראשון העונה? לא כל כך מכיר את אבלינו, אבל בהיכל חייבים לנצח.

gambit forever

New member
אותם באמת חייבים לנצח...

אבלינו הגיעה ליורוליג כמעט בטעות כאשר היא הצליחה להגיע בהפתעה לגמר הגביע האיטלקי ולחצי גמר הפלייאוף האיטלקי, בנוסף 2 הכוכבים האמריקאים של אבלינו "נחטפו" על ידי פנרבחצ'ה-אולקר. 2 הכוכבים הנוכחיים של הקבוצה הם כריס וורן ששיחק בשנה שעברה בציבונה כאשר הדבר העיקרי שהוא עושה זה מיידה שלשות, והכוכב השני הוא הרכז דירק דיינר ששנה שעברה שיחק בסיינה פחות או יותר 5 דקות לערב. מדובר באחת הנמושות הגדולות ביותר של היורוליג אם לא הכי גדולה (אולי קבוצת אמצע טבלה בארץ), ולנצח אותה בהיכל זה "מאסט".

waviram

New member
הרבע הראשון הכי חשוב

אבלינו מגיעה למשחק במצב מאוד נוח - אין לה מה להפסיד. האיטלקים יכולים לקחת את כל ההימורים האפשריים ולנסות ללכת על כל הקופה. ניצחון מבחינתם, אפילו של נקודה, יהיה ההישג הכי גדול שלהם העונה (ואולי גם בתולדות הקבוצה). אני מאמין שהם צפו במשחק של מכבי מול ציבונה וינסו לפתוח את המשחק עם לחץ מאסיבי על מובילי הכדור שלנו, בעיקר על ארויו. הוצאת ארויו מהמשחק בשלביו המוקדמים יכולה להיות האפשרות היחידה שלהם להתמודד מול מכבי ביד אליהו. לכן אנחנו צריכים לפתוח את המשחק חזק, עם הגנה אגרסיבית מאוד ועם ריבוי מובילי כדור (ארויו, סימונס, בורשטיין, אליהו, פישר) ולשבור את הלחץ הראשוני. כאשר הלחץ יישבר, יהיה אפשר לעבור להרכב היותר מהיר/התקפי עם כספי במקום בורשטיין ובראון במקום סימונס ולנסות לברוח ולגמור את המשחק. אם ניתקל בבעיות בהגנה, יהיה אפשר לשלב את וויליאמס ואת גרין, ואם הובלת הכדור תהיה בעייתית, אפשר לשחק גם עם חג'ג' וארויו ביחד. לנצח את אבלינו במשחק צמוד זה לא מספיק. אנחנו צריכים לדרוס אותם לאורך כל המשחק ולנצח ביתרון דו ספרתי גדול. ניצחון כזה הוא התרופה היחידה למשבר המנטלי שרודף אותנו ממשחקי ההכנה. יאללה מכבי!

modz0r

New member
שאלה

אתה כל משחק עכשיו תגיד שמכבי לא תנצח, או תנצח בשיניים, או בקושי, או במשהו אחר כזה, ובמידה וזה באמת יקרה אתה תגיד "אמרתי לכם"? ומה עכשיו תגיד, כשזה לא קרה? לא יותר פשוט לתת לינק לפעם הקודמת שאמרת את אותו הדבר בידיוק?

modz0r

New member
הייתי מגיב בצורה רצינית

אבל אתה סוג של טרול, אז אני פשוט אתעלם.

תשמע איך שקוראים לך..

אני מכיר את מכבי הרבה שנים, תמיד מכבי פותחת פער ענק על קבוצות בינוניות, ותמיד ברבע האחרון היריבות מצמקות להפרש קטן מאוד, זה לא חדש במכבי.. כולם יודעים שמכבי יותר טובה מאבלינו אבל כמו תמיד יש ברבע האחרון האנג אובר למכבי, מין ירידת מתח ושחיקה, היריבה מנצלת את זה! והנה איזה פלא אבלינו סחטה מההיכל יותר מ80 נקודות, אפי יצטרך לקחת את זה מאוד ברצינות

modz0r

New member
גב-גבר.

אני מניח שנראה אותך שוב ביום ראשון, אומר שמכבי תנצח בשיניים. יום טוב.

modz0r

New member
ולפרוטוקול

להוביל 25 הפרש, ואז להוריד את הרגל מהגז - זה לא לנצח בשיניים. לא משנה כמה תנסה להפוך את זה.

BeN ShaDe

New member
מכבי תנצח , אבל אני מקווה מאוד ש...

זה לא יהיה בשיניים. כמו שנאמר פה - אבלינו הגיע ב"טעות" ליורוליג. היא הקבוצה הכי חלשה בבית ובין החלשות במפעל ומכבי , בהיכל , צריכים לתת שואו ולנצח אותו ב-20 הפרש פחות או יותר. השואו הזה יילכד את הקבוצה , גם בין עצמם וגם עם הקהל , גם ייתן ביטחון להמשך לכל אחד כיחיד וכקבוצה וגם יישחרר הרבה אוויר שמחכה לצאת מתוך מכבי. אם זה יהיה ניצחון דחוק - זה יהיה משפיל , מכעיס , מעצבן , מאכזב ופשוט גרוע. מכבי צריכה לפרק את אבלינו (ועכשיו שאני חושב על זה - מי אלה בכלל? פאקינג אבלינו!) וכל תוצאה אחרת תהיה השפלה מכוערת.

Raz Amir

New member
חייבים וגם ננצח.

היו דברים מעודדים מאוד נגד הגליל ועושה רושם שגם הלחץ קצת בורח.. אני מרגיש טוב ומקווה לטוב. קצת יכולת התקפית מטל, משחק מאוזן יותר של ארויו ואפשר להנות היום מהשואו הכי טוב בעיר.

Raz Amir

New member
רודני וויט שוב לא מתלבש.

פשוט מגעיל מה שעושים לו. מתי הפכנו כאלו מסריחים? לא מתאים - הביתה. מה משאירים אותו ועושים ממנו צחוק? כדי ששוב גור יישב כל המשחק ויעשה לו נעים בכתף?

waviram

New member
לא רוצים לזרוק אותו...

אני חושב שבמכבי לא רוצים סתם לזרוק אותו ולתת לו לחפש אחר קבוצה אחרת. הוא לא אשם שהוא לא מתאים כרגע לסגנון המשחק של מכבי ולזכותו ייאמר שהוא מתנהג כמו בחור נחמד. לדעתי במכבי רוצים לסיים את זה יפה ולא לשחרר אותו לפני שמוצאים לו קבוצה אחרת לשחק בה העונה. הסיבה שלא משתפים אותו במשחקי היורוליג היא כדי שהוא יוכל בכל זאת לעבור באופן מיידי לקבוצה אחרת שמשחקת ביורוליג. על סיטואציות כאלה נאמר בעבר "טעות, טועים, טעינו...".

Raz Amir

New member
מה הביזיון הזה ברבע השני ?!

1 מ 6 מהקו, באטיסטה בשביתה איטלקית גם בהגנה וגם בהתקפה, במקום לרדת בהפרש של 14 זה בסוף כלום.. מכבי שיחקה מגעיל ומרגיז וההיכל שקט רצח. לא אוהב בכלל את מה שקורה היום..

BeN ShaDe

New member
מסכים.

הרבע הראשון היה טוב עם תצוגה טובה של ארויו ואליהו , אבל ברבע השני מכבי שיחקה לא טוב והכל התחיל בזה שבטיסטה הגרוע נכנס למשחק. מכבי היו יכולים לרדת בהפרש הרבה יותר גדול , הקהל של מכבי היה יכול להיות ברבע הזה הרבה יותר גדול. נקווה במחצית השנייה לראות המשך לתצוגה הטובה של ארויו ואליהו (ההליאופ שלהם ברבע הראשון עד עכשיו מהלך המשחק) , יחד עם עזרה מבראון , אולי גם מפישר שיתעורר ובכלל אני מקווה לראות יותר ובכלל לראות את שארפ. הקהל צמא לשארפ ורוצה את שארפ שיביא את האטרף שרק הוא מסוגל לתת. נקווה גם שהסטטיסטיקה תתייצב והאיטלקים יתחילו להחטיא מ-3... או שמכבי פשוט יתחילו לשמור.

BeN ShaDe

New member
איזו פתיחה למחצית השנייה : 0-10 למכבי!

שיתוף הפעולה הענק בין ארויו לאליהו נמשך ועכשיו פישר עם סל ועבירה. רק שיימשך ככה ושהשואו רק ייגדל וייגדל.

BeN ShaDe

New member
ועכשיו שלשה של בראון! 20 הפרש!

איך רסקין אמר... מכבי מתחילה במלאכת הדריסה!

למעלה