משחק היורוליג הראשון שלי בהיכל
יצאתי שעתיים וחצי לפני המשחק, יציע 11, מקומות לא מסומנים,, רציתי לתפוס את הזוית הכי טובה לצפיה (קרוב ליציע 10, למי שמכיר). הגעתי לכניסה, והשוטר מודיע שיהיה עיכוב: "אין תולשים". כן, הכל מוכן, כולם מחכים, ואין מי שיתלוש את הכרטיסים. באיחור של רבע שעה הם הגיעו והאחראי עליהם עשה להם סדנה כאילו מדובר בבדיקת איידס. הלו? כולה לתלוש! נכנסתי, מצאתי את הכיסא שאהבתי. עכשיו נותר לחכות למשחק, ויש שעה ורבע להעביר על הכסא. השעה עברה מהר. המחצית הראשונה הייתה מאד חלשה. כמעט כל סל של מכבי נבע מפעולה אישית, ארויו, בראון, גם אליהו. אי אפשר היה להתרשם מההתקפה, כמו שאי אפשר היה להתרשם מההגנה, או אי ההגנה. סקלות קבוצה חלשה כמו אבלינו פיצחה את ההגנה ומצאה עצמה חופשיה מהשלוש. הרבע השלישי נפתח בבליץ אדיר. רק אז הבנתי מה יש בהיכל הזה שעושה צמרמורת לקהל, וליריבה. ההתלהבות מרקיעה שחקים. היריבה, שהם בסך הכל קבוצה צעירה, עשתה במכנסיים ושיחקו לידיים שלנו, כולל המאמן שלה, ששכח את מושג פסק הזמן. כשהגיע ה-27 הפרש, קיוותי מאד שנשמור עליו, ונעלה למעל 30. זה מאד חשוב לבטחון של הקבוצה. גם אם מדובר בקבוצה חלשה, נצחון כזה בהיכל עם האנרגיות הוא משמעותי. אבל זה לא קרה, הפסיקו לשחק, האיטלקים מצאו עצמם חופשיים מהשלוש, אנחנו התמזמזנו עם הכדור והפסקנו לשחק. בלי משחק הריצה יש לנו עדיין קבוצה בינונית. הערות מהמשחק: 1.באטיסטה חופר. יותר מידי חופר. תקע את המשחק ואפי היה חייב להוציא אותו מייד. 2.בראון הוא נכס. פשוט נכס. גניבת השנה! 3. בורשטיין הולך ומשתפר וזה הכי משמעותי. 4.לא מובנת לי הרוטציה ווייליאמס/סימונס. פעם וויליאמס מקבל 34 דקות ופעם הרבה פחות. 5.תלויים בארויו: מצחיק אותי כשאומרים שאין לארויו מחליף. נו? הבאתם שחקן אדיר, רמה וחצי מעל כל השחקנים, אם לא יותר אז איך יהיה לו מחליף? אלף אלפי הבדלות, גם כשלברון לא משחק, אין לו מחליף. צריך אבל לתת לחג'ג' בטחון, כי תלויים בו, אז עם חג'ג' נשחק בסגנון אחר, אבל אין סיבה שהוא לא יקח מושכות ויסתדר, למקרה שקרלוס יפצע חלילה או יהיה גרוע. 6. הספקתי לרכבת. 20 דקות הליכה לכל כיוון עשו טוב למצב רוח