יש ספסל, יש מכבי! ויש גם גמר...

אבי83808

New member
לא יאומן...

אף אחד לא האמין שמכבי תגיעל רגע הזה של הגמר. בתחילת העונה חלק אפילו לא האמינו שהיא תגיע ל-TOP16 וראו הנה הגיע הגיע ואז אמרו בטח היא לא תגיע להצלבה והנה היא הגיע והיא הייתה בחצי גמר וניצחה את סיינה ועכשיו היא ב-ג-מ-ר ובעז"ה תנצח מחר.

איפה לעזאזאל אני משיג וידאו להורדה?

זה מאד חשוב לי ושאלתי כבר כמה פעמים כאן ולא אמרו לי חוץ מאחד שהציע את האתר שאפשר לראות בו את המשחקים בפיינל פור מאלפיים עד שבע שזה לא כ``כ עוזר לי כי אני צריך מהעונה מישהו יודע? אין כאן מכביסטים?

שימי1984

New member
לא ראיתי את המשחק אבל כשראיתי תקציר בערוץ 10

שמעו בקול של השדרנים המפוקפקים של ערוץ 10 שהיו בהלם טוטאלי ושהם אוכלים ת'כובע חבל"ז במיוחד עופר שלח הפרשן האפס הזה שלא יודע לפרגן למכבי, המזל היה עם מכבי והתפילות של האוהדים והקמע של שמעון מזרחי עלו לשמיים והנה קרה נס ומכבי עלתה לגמר, צריך עוד נס כזה בגמר ומכבי אלופת אירופה בעזרת השם מכבי לוקחת ת'גביע

TheWhiteTigris

New member
" הגיע הזמן, אומרת אימי

הכל כבר מוכן, לזיין ת'אדומים! " כל המחצית אמרתי בלב לשרף: "תכניס כבר את שארפ! תכניס כבר את שארפ!" גם קיטרתי לזה שישב לידי: "אני לא מבין את שרף. הוא רואה שיש בעייה עם עצירת הגבוהים שקולעים, ושסיינה נכנסת כל הזמן לטיילת של מכבי. אז במקום לרדוף אחרי הגבוהים ללא הפסקה, תפעיל לחץ על מובילי הכדור כדי למנוע מלכתחילה אסיסט נוח לגבוה שיקלע." כשגראסיה נכנס, אמרתי: "או, אולי הוא שמע את המחשבות שלי. זה צעד ראשון. עכשיו תכניס את שארפ!" גראסיה סיים עם 19 נק', שארפ עם 17 נק'. כמובן שגם לליאור אליהו מגיע כל הכבוד, על שהחזיק כמעט לבד את מכבי ומנע ממנה להכנס לפיגור של איזה 20 הפרש כבר בתום הרבע הראשון. נרקב על הספסל רוב השנה, אבל במעמד החשוב הגיע למרות הכל. ד"א, היה שלב בו התוצאה הייתה 77-78 למכבי. פתאום עברה לי תחושה מוזרה כזאת של "זהו. אין לסיינה סיכוי. מכבי יקחו את המשחק הזה."

modz0r

New member
מכבי לא מפסידה כשהיא מובילה 78-77

כשהתוצאה התקרבה לזה אחי אמר לי את זה.. כשהיה 78-77 גם שלח אמר את זה. מישהו יודע כמה פעמים הובלנו בתוצאה הזאת?

TheWhiteTigris

New member
אה, זאת, כן :)

האגדה מאז הניצחון על וראזה בגמר 77-78 בשנת 77' (אני צודק?)

R E k

New member
שארפ. דרק שארפ

השחקן הגדול ביותר בהיסטוריית מכבי, עוד לפני המשחק הזה, הוכיח שוב את האופי המדהים שלו.. שאומרים שמה שהוא עושה זה בלתי נתפס, זה מאוד בלתי נתפס, גם מאה שנה אחרי! הוא מבחינתי הMVP, הוא החזיר את מכבי לחיים, התקפית, הגנתית ומנטלית אם לשאראס עשו ערב הוקרה וחארטה גדולה, לדרק שארפ צריך לעשות שבוע הוקרה
אני אוהב אותך דרק!

למעלה