סופ"שש

CheN Y

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo14.gifסופ"שש../images/Emo217.gif../images/Emo120.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: שיר השבוע לא של THE USED שלכם: קליפ השבוע: אלבום השבוע: עצבון השבוע: הפתעת השבוע: תמונת השבוע:

CheN Y

New member
Mine ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Chock Me שיר השבוע לא של THE USED שלכם: UnderOath-It's Dangerous Business Walking Out Your Front Door קליפ השבוע: Bullet For My Valentine-Tears Don't Fall אלבום השבוע: -- עצבון השבוע: הערבים. חארות. :| הפתעת השבוע: המ כלום תמונת השבוע:

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: B&Y שיר השבוע לא של THE USED שלכם: אין משו מסוים, כל הפלייליסט באמפי3 קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: Muse- BHAR עצבון השבוע: כל מה שקורה בארץ. :\ הפתעת השבוע: אין

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: The Used - Poetic Tragedy שיר השבוע לא של THE USED שלכם: LostProphets - Rooftops קליפ השבוע: From First to Last - Note To Self אלבום השבוע: Bullet For My Valentine - The Poison עצבון השבוע: מלחמה באלגנים וזה. נו מה הם נזכרים בחופש? הפתעת השבוע: להבים. התיישב טוב תמונת השבוע:

Let it Bleed

New member
אניי../images/Emo217.gif

פפ לא עשיתי את זה הרבה זמן שיר השבוע של THE USED שלכם: all that ive got שיר השבוע לא של THE USED שלכם:כל הרואין של FFTL קליפ השבוע:נו זה של FFTL.. שחכתי ת'שם אלבום השבוע:הרואין עצבון השבוע:מלחמה הפתעת השבוע:מסיבת הפתעה לחברה.. תמונת השבוע:

nesta girl

New member
שליי

שיר השבוע של THE USED שלכם: pieces mended שיר השבוע לא של THE USED שלכם: secrets don't make friends - fftl קליפ השבוע: queens of the stone age - no one knows אלבום השבוע: songs for the deaf - qotsa עצבון השבוע: המלחמה בצפון
הפתעת השבוע: אין תמונת השבוע: אני כ"כ חושקת בו

Rose131

New member
ראר../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: נמ... נראהלי ש all that i've got שיר השבוע לא של THE USED שלכם:הממ. לאדעת. קליפ השבוע:לא ראיתי אלבום השבוע:in love and death עצבון השבוע:כלמיני הפתעת השבוע:כלמיני תמונת השבוע:אינלי כוח עכשיו

MyMystery

New member
-_- אני../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: its hrd to say שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Smile empty soul- to the ground Bullet for my valentine- spit you out Seether- Drivem under עצבון השבוע: הקטיושות וזה -_- הפתעת השבוע: 100 במת'. (כה הכריחו אותנו ללמוד בקיץ. זנות. תמונת השבוע:החתולה שלי לחוצה אחרי האזעקה |:

Let it Bleed

New member
אאאיייזהההההההה ממממאאאאאאאאממממייי

+
יש לי חולשה לחתוליםםם

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifשלי../images/Emo6.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: אמממממ...... blue & yellow
שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Lifehouse - Come Back Down
קליפ השבוע: לא ראיתי כמעט טלויזיה השבוע..
אלבום השבוע: Hours - FFAF
עצבון השבוע: סתם איזה ילדה מפגרת...
הפתעת השבוע: עשיתי סמיילי!!! לעצמי!!!! D:
תמונת השבוע: רציתי להעלות תמונה של הסמיילי אבל הן יצאו מגעילות XD אז הנה סתם משו נחמד

kbncba

New member
מה נחמד יא סוטה

זה בחורה מחרבנת עם סקייטבורד טייואני

Noa Tsror

New member
יא שני מפגרים

תסבירו לי איך אפשר להשתין/לחרבן/ לעשות כל צרך אחר עם גרביונים??

CheN Y

New member
זה גרביים

רואים שזה נגמר לה קצת מעל הברך.. תסבירו למה יש בכלל על זה שיחה זה כבר יותר הגיוני

kbncba

New member
כן אבל אני בספק שמישהי

משתינה בתנוחת האדם החושב לפי איך שזה נראה היא מבלה שם כבר הרבה זמן

may90

New member
מיידלע

לפעמים גם אני משתינה ככה [כשאני עייפה או עצבנית כי אני חייבת להשתין אבל אני באמצע משהו אז אני כזה lets get this over with] ^_^

למעלה