סופ"שש

kbncba

New member
נכון מה לעשות

אבל זה לא משנה תעובדה שאת לא היית מצלמת את עצמך בישורתים עם סקייט מחרבנת/משתינה זה עדיין סוטה!

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifיש'ך בעיה עם הסטיות שלי?!???

אה??????????!?!???? לא נורא, תתגבר
ו*אהמ...*לא חסרות לי סטיות

kbncba

New member
גבר גבר

תגיד רציני עכשיו היה לך איי פעם קרי לילה?

CheN Y

New member
זה השיר שאני שלחתי לך..../images/Emo7.gif

*בוכה מהתרגשות*

Dark Spike

New member
Pleasure

שיר השבוע של THE USED שלכם: box שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Dirty little secrets - AAR קליפ השבוע: in the morning אלבום השבוע: Octavarium - Dream Theater עצבון השבוע: לא יודע >.< הפתעת השבוע: לא יודע >.< תמונת השבוע: לא יודע >.< מחר חו"ל

may90

New member
ק'ראק'רכד

שיר השבוע של THE USED שלכם:listening שיר השבוע לא של THE USED שלכם: bittersweet symphony-ther verve death cab for cutie- different names for the same things elliott smith-a question mark beck-where it's at קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: אין עצבון השבוע: אני לא טסה ללונדון השנה >< הפתעת השבוע: -- תמונת השבוע: ניחא

kbncba

New member
ווואע ביטר סוויט סימפוני גאונות

שומע עותו מכיתה ד בערך חח

may90

New member
כע אני זוכרת שתמיד

שראיתי את הקליפ רציתי גם ללכת ככה ברחובXD

kbncba

New member
אני ניסיתי

זה הסתיים בזה שאני הולך על מכסה מנוע של מכונית כמו בקליפ רק שפה הנהג היה תימני והחליט לרדופ אחרי חחח בסו יצא לי אפילו יותר יפה מבקליפ

may90

New member
נו מה ציפית?XD

התימנים היו מעדיפים שיכרטו להם יד מאשר שישרטו להם את האוטו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג אני מדמיינת אותך ככה אדיש בשלך עולה על מכסה המנוע ופתאום הוא רודף אחריך ואתה מתחיל להלחץ ולברוחXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

בנטליקע

New member
בלה בלה

שיר השבוע של THE USED שלכם: i caught fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: panic!at the disco- time to dance קליפ השבוע: ----- אלבום השבוע:---- עצבון השבוע: ערבים מזדיייניםםםםםם@!@~!!~!!!1111 צריך להעביר להם הרבה סדנאות של דיי לאלימות כוסעמק הפתעת השבוע: ממתקים בשוק זה ז-ו-ל תמונת השבוע: אני והחברה המטורללת שלי במקום סטייל

tomact

New member
בע

שיר השבוע של THE USED שלכם: Box שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Finch - What is to burn קליפ השבוע: AAR - DIRTY SECRET אלבום השבוע: Finch - What is to burn עצבון השבוע: הקטע בצפון ובן דוד של עומרי! שילך כבר! הפתעת השבוע: בן דוד של עומרי עוד לא הלך. תמונת השבוע: חהחה

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifמחר!

מחר הוא הולך!!! וזה סופי!!!!!!!!!!!!! וייפייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה