דיון: הופעות, בהשראת הסקר..

lestatgirl

New member
../images/Emo88.gifדיון: הופעות, בהשראת הסקר..

הייתם מעדיפים הופעה גדולה גדולה ומלאת אפקטים סטייל מיוז בוומבלי שזה אירוע היסטורי שהוא חוויה בפני עצמו או הופעות יותר קטנות יותר קל לנשום ולהגיע לשורות הראשונות אפשר לצעוק דברים לזרוק דברים לבמה ואפילו לפגוש את הלהקה אחר כך? אתם יכולים לענות בכללי ויותר ספציפית ללהקה מסויימת.

DropDeadAlice

New member
לפגוש את הלהקה אח"כ!!!../images/Emo11.gif

מצטערת שאני לא מפרטת פשוט המשפט הזה הדליק אותי רצח.

BabyShambles

New member
תאכלס? החלום שלי זה הופעה ענקית בוומבלי

נראה לי שזאת חוויה שונה, מאז שראיתי את ההופעה המפורסמת של קווין, זה נראה לי אחד הדברים הכי... לא יודעת... חוויתיים שיש, כ"כ הרבה אנרגיות ואדרנלין. אבל... אני מעדיפה הופעות יותר קטנות שקל לנשום בהן. זה יותר אינטימי ואפשר באמת "להרגיש" את הלהקה, הם לא נראים לך נורא מרוחקים. אין לי להקה ספציפית [זתומרת, יש יותר מדי>< לAM הייתי שמחה ללכת
]... מה שבא ברוך הבא [מהלהקות שאני אוהבת כמובן].

../images/Emo216.gifההופעה של קווין בוומבלי!..

ראיתי את זה איזה 4 פעמים בVOD..שווה כל רגע..

CitizenErased

New member
שוננננאאאאת כאלה!!

כשיש לך להקה אחת שאתה אוהב יותר מהכל, תלך להופעה שלהם לבד. באמת. פסטיבלים זה יכול להיות הדבר הכי מדכא בעולם. הייתי בפסטיבל אחד ולמרות שהיה שם ליין אפ שבזמנו מאוד אהבתי.. לא כל כך נהניתי בו. זה מאוד מדכא שאתה רואה להקה אחת שאתה אוהב בבמה אחת בידיעה שאתה מפסיד להקה אחרת שאתה אוהב/רוצה לשמוע בלהקה אחרת. חוץ מזה שאם אתה רוצה להיות בשורה ראשונה, שאני אישית הכי אוהבת, זה בעיקרון בלתי אפשרי אלא אם כן אתה מהבוקר, מההופעה הראשונה כבר מגיע מוקדם ומחכה בשורה ראשונה. ואז זה גם אומר שתפסיד כל הופעה שתהיה בבמה אחרת. אני בפסטיבל מצאתי את עצמי מבלה יותר מאחורה בישיבה סתם כדי להרגע ובדוכן חתימות כי זה היה נחמד לפגוש להקות רנדומליות.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

פסטיבל ניראה לי חוויה בפני עצמה אבל כמו שאמרת.. וגם זה יוצא בסוף בזבוז זמן וכסף אם גם ככה מתרוצצים מבמה לבמה ונשארים מאחורה ובקושי רואים משהו. מבאס תחת.

CitizenErased

New member
אני שמחה שהלכתי לאחת...

אבל כל עוד יש לי אפשרות בחירה אני תמיד אעדיף הופעה לבד לעומת פסטיבל. אלא אם כן מדובר בפסטיבל קטן כזה רק עם מעט מאוד להקות, במה אחת ושאת כל הלהקות אני אוהבת. אז אני אלך חח (אני בעד פסטיבל מיוז + רייג' אגיינסט דה משין וזהו
)

Rose131

New member
תלוי...

מצד אחד יש את כל התחושה הזאת של אלפי אנשים מאוחדים תחת משהו אחד, כמו שהיה למשל ברוג'ר ווטרס. [נו, ההופעה הכי גדולה שהייתי בה] וזה פשוט כזה כיף לראות כ"כ הרבה אנשים במקום אחד מסיבה אחת. מצד שני, זה נותן תחושה יותר אינטימית ואישית בהופעות קטנות יותר כמו נגיד יוסלס שהייתי במשהו כמו 9-10 הופעות שלהם ולא הייתה הופעה שלא הייתי בה בשורה ראשונה וכמעט בכל הופעה החלפתי איתם כמה מילים.. זה באמת תלוי בלהקה ובסגנון המוזיקה ובאופי שלה.. המ. שאלה טובה. אחשוב על זה עוד קצת כדי שתהיה לי תשובה נורמליתXD אחלה דיון

SainTonix

New member
הופעות ענק, כמו הפרוג'קט רב'.. פשוט הרבה יותר

מרשים, משהו שאי אפשר לשכוח, זה חוויה עצומה. כנ"ל הרוק אמ רינג וכל הפסטיבלים המיוחדים - אז הסיכוי שיצא לך להיות שורה 1-3 קלוש ועלול לעלות כמה עשרות דולרים, אבל זה לא אומר שהאמנים לא מסתובבים בין הקהל בפסטיבלים האלה (והם כן) למרות שזה תלוי מאוד בלהקה, את גוד שארלוט הייתי מעדיף בהופעה יחסית קטנה, להקות שהרבה אוהבים ממש לא מפריע לי שזה יהיה במקום עצום, כל הקטע זה האווירה הזאת - לאו דווקא לראות את הסולן ממרחק כמה מטרים

../images/Emo216.gifהופעות גראנדיוזיות!!!!!!!

עם אפקטים, בלאגנים, אלפי אנשים, אי אפשר לשכוח דבר כזה:] (דאמ. מיוז, MCR, מישהו, תבואו כבר!!!
)

../images/Emo216.gifחשבתי על זה..ו...

תכלס שווה להיות המופע ענק כמו "רוק אמ רינג" וכאלה, רק בשורות הראשונות
כי מי שנמצא מאחור, איפה שבקושי רואים את המסכים לדעתי ממש ממש ממש סובל
אז כשחושבים על זה. אולי הופעה ענקית נשמעת מרשימה ביותר, אבל הופעות קטנות מספקות יותר.

CitizenErased

New member
לענות../images/Emo35.gifלחפור../images/Emo35.gif

הייתי בהרבה הופעות קטנות של מיוז וגם בהרבה גדולות. להתחיל לחפור? אין כח.

MorningBell

New member
אממ

לפי דעתי צריך כמה פעמים להיות בהופעה גדולה של להקה שבאמת אוהבים, אבל אפשר גם ללכת להופעות קטנות (וזולות) יותר בין לבין :) שורה תחתונה - למה לבחור כשאפשר את שני הסוגים

MyUsedRomance

New member
שניהם, רק שתהיה הופעה!../images/Emo11.gif../images/Emo135.gif

כאילו, לשניהם יש את היתרונות והחסרונות שלהם אני משערת
אני לא יכולה לקבוע כי חוץ מהמורדים(
) לא הייתי בשום דבר
למרות שהייתי רוצה יותר הופעה קטנה, לא יודעת, זה יותר כיפי? לא יודעת, זה יותר מושך אותי מאשר הופעה ענקית שבה בעצם אי אפשר ממש לשמוע כלום כי כולם צורחים
...

למעלה