דיון: הופעות, בהשראת הסקר..

HagarStar

New member
הופעה קטנה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אין מה להסביר, אני מעדיפה להישאר בחיים מאשר להימחץ בידי מלא גרופיות או משהו

וואי שאלה קשה ...

אני חושבת שהופעות גדולות ניראה לי שזה כיף להרגיש את כל ההתלהבות בהופעות גדולות .. לשמוע את הקהל שר וזה לא יודעת ... נשמע מאגניב

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחד משמעית - הופעה קטנה!

הייתי בקטנות.. הייתי בגדולה.. אפילו הייתי באחת ענקית עם 17,000. סבבה זה ממש יפה כל האפקטים והכמות העצוווווווווווווווומה של האנשים.. אבל מה? יפה וזה אבל יותר כיף לדעתי בהופעה קטנה
קרובים יותר, כמעט מכל מקום במועדון הפיצי אפשר לראות טוב ולא צריך משקפת כמו בפארק/ארנה/אולם5000איש/איצטדיון. אני אוהבת הופעה קטנות
אבל אצל מיוז זה דיי כזה.. אהמ. כל האפקטים והשואו שלהם דיי דורש מקום ענק

CitizenErased

New member
הנה החפירה...

אז ההופעה הקטנה ביותר של מיוז שהייתי בה הייתה בסרביה.. מקום ל6000 אנשים והיו שם רק 4500! זה כלום בשביל הופעה שלהם. ההופעות הגדולות ביותר היו כמובן באצטדיון וומבלי, 90,000 איש. פייר, חד משמעית אי אפשר להגיד מה יותר כיף. זה תלוי בכל כך הרבה גורמים - זה תלוי בחברה איתם אתה נמצא, זה תלוי בארץ, במקומות בהם ההופעות מתקיימות, באנרגיה של הקהל ושל הלהקה... מי שמסתכל על זה מבחינה של "זה אינטימי יותר אז קל יותר לפגוש אותם" טועה. פגשתי את מיוז גם במקומות של 18,000 איש (ואפילו של 20,000 אבל שם נכנסתי למסיבה אחר כך, אם הייתי מחכה בחוץ לא הייתי מצליחה לפגוש אותם). וומבלי כמובן שזה בלתי אפשרי.. אבל זה בגלל שזה אצטדיון. זה אפילו לא מקום שנועד להופעות אלא למשחקי כדורגל. בכל מקרה, ההשוואה הטובה ביותר היא שבצרפת בהופעה של 18,000 איש פגשתי 2 ממיוז בקלות רבה ובסרביה בהופעה של 4500 איש פגשתי רק אחד מהם כי המעריצים התנפלו על שלושתם. מבחינה של הכיף בהופעה עצמה... שוב, זה תלוי באנרגיה של הקהל ושל הלהקה. אתה יכול להיות בהופעה גדולה אבל הקהל יהיה רגוע ולא ידחף בכלל. ככה קרה בלוס אנג'לס בהופעה של 20,000 איש. היה דיי רגוע יחסית ופייר, בגלל שזה הופעת רוק הרוגע הזה קצת הורס את החוויה שבהופעה. למזלי היה סטליסט בן **** ומיוז היו במצב רוח טוב מה שהפך את זה לאחת ההופעות היותר טובות שראיתי. לעומת זאת אתה יכול להיות בהופעה קטנה יחסית - סן פרנסיסקו למשל (7000 איש, זה קצת בשביל מיוז), והקהל יהיה מטורף לגמרי. ההופעה הזאת הייתה חולנית! זה לא שאנשים ממממש דוחפים פיזית אבל קופצים ואז אלה שמהצדדים חוטפים מכות ונאלצים לקפוץ בעצמם ומי שלא קופץ מוצא את עצמו על הרצפה. אפילו בשירים השקטים הקהל מרחוק נראה כמו גלים ובערך כל 2 שניות מוציאים משם מישהו... ודווקא כל זה, כמה שזה היה מטורף וכואב, הכניס את מיוז יותר לאקסטזה והפך את ההופעה ממוציינת למשהו עוד יותר מיוחד. ואגב, יש פה כאלה שאמרו שהם מעדיפים הופעות גדולות בגלל האפקטים.. אני לא יודעת איך זה עם להקות אחרות אבל מיוז מביאים את האפקטים שלהם לכל הופעה שהיא לא משנה מה הגודל שלה. אפילו בהופעות חימום שראיתי שלהם בדרך כלל היה את כל השטויות שלהם. כמובן שאין מה להשוות שום דבר לוומבלי.. לוומבלי הכל עשו מיוחד אבל זה אירוע של פעם בעשרות שנים. כמו שקווין עשו בשנות ה70. ולמרות כל מה שאמרתי, בדרך כלל הופעות גדולות יקבלו סטליסטים הרבה יותר טובים. בדרך כלל - גם פה אין חוקים. כשאני טסה לחו"ל להופעות אני מנסה לשלב גם הופעות גדולות וגם קטנות. והנה תמונה מאצטדיון וומבלי בזמן השיר Soldier's Poem בו כל הקהל התבקש להדליק סלולריים/מצתים.. כמובן שהבמה היא בהמשך צד ימין של התמונה ופשוט לא רואים אותה כאן.

CitizenErased

New member
חח בכיף אבל...

...את לא אוהבת את מיוז?
וזה תלוי איזה טיול.. בדצמבר 2006 טסתי ללונדון להופעה של פלסיבו, לקחתי רכבת לצרפת, הייתי שם ב3 הופעות של מיוז וכמעט שבוע אצל חברה שלי בבורדו. הכל ביחד היה בערך שבועיים וחצי ועלה רק 5000 שקל!
ארה"ב הייתי מעל ל3 שבועות באפריל 2007, הייתי ב2 הופעות של מיוז לבד, 3 (היה אמור להיות 4 אבל אחת בוטלה כמה שעות לפני שההופעה הייתה אמורה להתקיים) עם MCR ופסטיבל 1... הכל כולל הכל יחד עלה לי 13,000.. חשוב לציין שהייתי גם כמעט שבוע בניו יורק שזו עיר יקרה בטירוף. אנגליה סופ"ש ביוני 2007 במיוחד בשביל וומבלי עלה לי 3000. יוון, סרביה והונגריה - 3 הופעות בחודש שעבר היה בערך שבועיים ועלה לי בערך 9000 כולל הכל (לא כולל האחים שלי שהצטרפו אלי בהונגריה
)

MorningBell

New member
נמנמ

חח, אני כן אוהבת מיוז פשוט את רדיוהד יותר
והבנתי, יפה, לא יצא יקר כמו שחשבתי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני יכולה להגיד לך שאני טסה

בחנוכה לשבוע (6 לילות) בלונדון. בדיל של טיסת אלעל ישירה ללונדון + מלון 3 כוכבים (כי אני מפונקת ולא רוצה שוב אכסנייה) אז יוצא לי (חצי חצי עם ההורים) 4500 שקל. + 2 הופעות יוצא = 4800 שקל. זול ביותר אם מסתכלים על זה שזה לונדון ומלון על רמה וטיסה אלעל ושבוע

orw93

New member
מלון 3 כוכבים זה לא על רמה../images/Emo11.gif../images/Emo205.gif

מלון 3 כוכבים זה הכי נמוך בדרג של מלונאות אאל"ט
זה נשמע כאילו אני ממש מפונקת אבל באמת שלא

t a o t a o

New member
../images/Emo45.gif

אבל בינינו, אם יש מיטה ומקלחת וזה קרוב לטיוב לא ממש צריך יותר מזה בלונדון.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאוקי אז ככה.

כוכב אחד זה הכי קצת XD אבל בואי נגיד שפעם קודמת בלונדון הייתי במין אכסנייה.. שנחשב למלון כוכב אחד אומשהו. חדר קטן(בגודל של החדר שלי בבית והיינו 3 אנשים) - טלויזיה עם 2 ערוצים - מקלחת+שרותים מטר על מטר חחחחחחחחחחחחחחח אשכרה אח שלי ואבא שלי יכלו לעמוד בתוך המקלחת ולהשתין לתוך השרותים ~,~ לא היה מקום לזוז.. מקלחון כזה. וזה היה איזה 5-6 חדרים וזה בכלל כמו בית קטן וצפוף כזה. המלון שאני אהיה בו הפעם. חדר זוגי. טלפון. מכונת קפה. פן. מקלחת. שרותים. טלויזיית לוין (כי אני חייבת MTV2 חחחחחחחחח). אני חושבת שזה או 200 או 500 חדרים וזה אשכרה ניראה כמו מלון ולא כמו בית קטן XD וזה בדיוק מרחק 5 דקות הליכה מהאוקספורד ו10 דקות מהמועדון שאני הולכת אליו להופעה. אהה ויש חדר אוכל ענק שאוכלים ולא מטבח שאמורים להידחס שם 5 משפחות לא קשורות אחת לשנייה ושאיזה הודית (לא שיש לי בעיה) תעמוד ותטגן ביצה עם בייקון.

orw93

New member
אכסניה זה אכסניה../images/Emo205.gif

יש אכסניות יותר טובות ויש פחות. ומלון זה מלון. ויש מלונות שהדירוג שלהם 3 כוכבים שזה נמוך והכל אבל תכלס הם לא רעים בכלל.

אוי נו../images/Emo223.gif

מצידי לישון בחדר כל מה שיש בו זה מיטה ושירותים העיקר להגיע ללונדון.. יאללה רק שטייקינג יפרסמו כבר סיבוב הופעות חדש

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכי מילא זה היה באביב או בקיץ

אז סבבה. יוצאים מהחדר ב8:00 חוזרים ב22:00 אז מה צריך את החדר בכלל?! אבל זה חורף :X בטח עד שאני ואמא שלי נזיז ת'תחת הענק שלנו מהמלון יהיה כבר אחרי צהריים.. וקר.

Incubus Creep

New member
hardcore fan!

את מודעת לזה שהוצאת 30 אלף ש"ח רק על הופעות של מיוז?
(טוב, גם טיול וקניות ושהיה בחו"ל וכל זה) אבל אם היה לי את הכסף, אני בטוחה שהייתי מבזבזת אותו בדיוק כמוך
הלוואי עלי לראות את מיוז בלייב ועוד כל כך הרבה פעמים!

CitizenErased

New member
בלי קשר למיוז..

תמיד הייתי טסה כל שנה לפחות פעם אחת לאנגליה. ואנגליה יקרה ברמות.. אז השנה במקום אנגליה בזבזתי את הכסף על ארצות אחרות (הסופ"ש באנגליה לא נחשב כי לא הספקתי כלום כמעט) וזה נחמד כי כמעט בכל ארץ שהייתי היו לי לפחות עוד כמה ימים וזמן להסתובב. המקומות היחידים שלא באמת הספקתי לראות הם טקסס וצפון קרולינה.. ועם כל הכבוד אין הרבה מה לחפש שם. האמת שאני כבר מתכננת על טיסה נוספת לארה"ב ושוב אני אבנה את זה לפי סיבוב ההופעות. אני דיי שונאת את האמריקאים בכללי (כמות שיש לא מעט יוצאי דופן) אבל זה ממש כיף להיות שם עצמאי כזה
ובע"ה פעם הבאה זה יהיה רואדטריפ ממש!

למעלה