דיון - GMR \ Broken Hearts Parade

../images/Emo88.gif דיון - GMR \ Broken Hearts Parade

*אני יודעת שזה כבר יום חמישי, היה לי שבוע עמוס
*
בהמשך לנצלוש שלי בהודעת תפוז האחרונה - לאחרונה נודע לי כי בראיון שבנג'י נתן הרבה לפני יציאת האלבום הרביעי, הוא הזכיר כי שם האלבום כנראה הולך להקרא Broken Hearts Parade , וששיר זה יהיה השיר הפותח באלבום, וגם הסינגל הראשון . קונספט הקליפ היה אמור להיות דומה לWTTBP של MCR , עם התלבושות והמצעד והכל . אחרי שMCR הוציאו את הקליפ, והחבר'ה שלנו ראו שזה ממש דומה למה שהם רצו לעשות, הם ויתרו על כל הרעיון והגו את Good Morning Revival . * אני מזהירה שהמקורות שלי לא אמינים במיוחד , אבל בכל זאת - זה נושא לדיון . אל תצאו עליי אם זה יתברר כשקר
בקיצור, מה דעתכם ? האם אתם חושבים שעם הקונספט של BHP, האלבום היה מתקבל יותר טוב ? פחות טוב ? איזה רעיון אתם אוהבים יותר ? הייתם מעדיפים שהם היו מוציאים בכל זאת את BHP כסינגל ראשון, למרות שזה היה נראה כאילו העתיקו את הרעיון מMCR ? סעו

PerfectSP

New member
מגניבD: ../images/Emo190.gif

חבל שמכ"ר האלה יצאו עם זה!!!
כי זה היה יכול להיות לדעתי הרבה יותר מגניב,כל הדיסק ובכלל!D: אני חושבת שזה היה גורם לדיסק להיות מוצלח יותר

LunacyFringe

New member
את חבל.../images/Emo11.gif

חח סתם.
וכן, MO נשמע כמו מצעד לגמרי (מן הסתם חח) וזה היה יכול להיות ממש מגניב.
אבל אני לא אוהבת אלבומים עם קונספט. זה גורם להרגשה פחות אמיתית וזה, כאילו הם "בכוח" ניסו לכתוב. אז לא יודעת, נראה לי שעדיף ככה.

אבל הכוונה היא ש

הסינגל הראשון והאלבום יפתחו בהרגשה הזאת, הרי לא כל האלבום החדש הוא בסגנון של BHP . בניגוד לMCR שלדעתי העבירו את כל האלבום החדש באותה הרגשה של הסנגל הראשון, וזה הצליח להם . בכל אופן, הייתי רוצה לראות איך זה היה נראה . בואו נעשה משו כמו הפרק של חברים - The One With The What If
די , אני עייפה. בחוץ משש בבוקר, אל תשפטו .

LunacyFringe

New member
אוייי, כן!!

חחחחחחחח פרק טוב.
ולמה? דווקא נראה לי מגניב.
יו תחשבו ס'מגניב זה אם נעשה קליפ ונשלח להם, ואז הם בטח יתלהבו ויבואו להופיע כאן.D: ~כן נו, ברור גל.~

חברים שולטים ../images/Emo47.gif

אפשר לחשוב על רעיון כזה אם וכאשר פורום יהיה מלא ומגובש מספיק . יכול להיות נחמד .

Friends 06X15\16 ---

The One That Could Have Been. שני פרקים מיוחדים מצחיקים בטירוף
כן, יש לכם עסק עם אחת שראתה כל פרק של חברים בממוצע חמש פעמים .

LunacyFringe

New member
וואי, יש לך פרקים של זה במחשב?O:

אני מתה להוריד לאייפוד- עכשיו כשיש לי איך.
ותודה שוב.

יש לי פרקים של זה במחשב ,

בדיוידי ובאייפוד . (כן, כל 10 העונות באייפוד היפה שלי
) אני יודעת את כל התסריטים של כל פרק בע"פ (רק תשאלי את המשפחה שלי, מעצבן אותם כבר שאני מדברת במקום הדמויות
) ועל לא דבר, שוב . <די כבר להגיד תודה, מה כבר עשיתי ?>

WalkingOnWater

New member
שיו!!!../images/Emo110.gif

בא לך לשלוח לי פרקים או משהו? עם כן את תהיה הבנאדם הכי מווווווווווושלם על אי אדמות!!!! [כפרעליך]

LunacyFringe

New member
וואיוואיוואי, את רצינית?O:

בא לך לשלוח לי?
אם כן אני אסגוד לך אפילו יותר.D:

תגובה לשתיכן ../images/Emo3.gif

אתם באמת רוצות לנסות לשלוח 13.6 ג'יגה במסנג'ר?
(13.6 ג'יגה זה בקובץ MP4 כמובן . בקבצים הרגילים 10 העונות הם קצת יותר מ30 ג'יגה). אם יש מישהי מאשדוד אני אשמח לצרוב לה
ואם לא, אני אגיד לכם מאיפה הורדתי (לא על גבי הפורום כמובן, יסקלו אותי)

LunacyFringe

New member
כןכן, שלחי לי מסר עם קישור לאיפה הורדת.D:

תודה.
בפעם המאה ביומיים האחרונים.

מה אתן מתלהבות?../images/Emo3.gif

(חשD:) הורדתי את כל העונות של חברים ויש לי אותם על דיסקים... חברים זאת הקומדיה הכי טובה שיש! אין עליה! כל מי שחושב כמוני לשרשר לפה
כן,כן אני מנצל שרשוריםD:

WalkingOnWater

New member
../images/Emo45.gifטוב.. לא לכולנו יש את כל העונות...../images/Emo110.gif

וזה בהורדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אעעעע)*&^%#$&%&&^%#!~@#$%^ אני
את ליאת!!!!!

EleVaTioN

New member
לדעתי זה רעיון ממש מגניב...../images/Emo129.gif

ויפה כזה ואפשר היה לעצב את הקליפ ואת האלבום והכל ממש יפה. לא הייתי רוצה שהם יוציאו את האלבום ואת השיר עם כל הקטע של המצעד. זה סתם היה עושה הרבה רעש והרבה בלאגן. זה היה מציג אותם באור שלילי לדעתי.

למעלה