דיון - GMR \ Broken Hearts Parade

ברור , אם הם היו מצליחים עם זה אחרי MCR -

היו אומרים שהם עלו על גל ההצלחה שלהם ואם הם היו נכשלים אחריהם, היו אומרים שזה בגלל שהם לא מקוריים . עשו בשכל הבחורים שלנו :p

EleVaTioN

New member
קשה לי להאמין שהם היו מצליחים../images/Emo129.gif

לדעתי חוץ אולי מהמעריצים שלהם או משהו כזה אפאחד לא היה מתלהב מזה כל כך... אבל כן בהחלט עשו בשכל, עדיף כך.

אבל גם מהאלבום החדש לא הרבה התלהבו .

זאת אומרת, כן , ציפו לזה , בגלל שהם לקחו הפסקה ארוכה מאוד מהאלבום השלישי אבל היחידים שבאמת חיכו לזה אלה המעריצים שהיו אוהבים גם את הקונספט של המצעד, ובעצם - כל קונספט . הם היו יכולים לרקוד על מוט חשפניות והמעריצים האמיתיים היו מקבלים את זה . חייבים לומר את זה כבר - הסגנון החדש שלהם אומנם הביא להם קהל חדש של מעריצים, אבל גם|סהדגש| הרתיע והרחיק מהם מעריצים שהיו רגילים לסגנון שונה מהם . אני לא יודעת אם הם הרוויחו או הפסידו מזה, העיקר הוא שמי שבאמת אוהב אותם, נשאר איתם ונהנה מהאלבום החדש לא פחות מכל האלבומים הקודמים, לא משנה אם היו "מעתיקים" רעיונות מלהקות אחרות. סליחה על החפירה, משעמם לי .

LunacyFringe

New member
לא מסכימה בכלל.O:

אם הם היו "רוקדים על מוט חשפניות", ממש לא הייתי נשארת לאהוב אותם. כל הערכה שלי אליהם הייתה נהרסת, ועם זה גם האהבה למוזיקה שלהם. תראי, גוד שארלוט הם הלהקה שהכי עזרו לי, ו"ליוו" אותי בחיים. בגלל זה אני מעריכה אותם יותר מכל להקה אחרת (חוץ מדה אקסיס- שאותם אני ממש-ממש-ממש מעריכה.
) . ברגע שהם יבואו ויבגדו בעקרונות שלי (וכשאני אומר 'עקרונות שלי' אני מתכוונת לזה שאני בחיים לא הייתי מוכרת את עצמי בשביל תשומת לב, כסף וכו'), הם גם בוגדים בי. ותכלס, למה שאני אמשיך לאהוב ולהעריך להקה שכביכול לא מעריכה את עצמה אפילו, אם הם עושים דבר כזה? רבאכ, כמה מטאפורות.O: שאני אהיה בריאה.
חח ואני מקווה שהבנת בכלל משהו ממה שכתבתי.

WalkingOnWater

New member
אני לא יודעת...../images/Emo110.gif

חחח את רוצה שאני אשלח לך הודעה פרטית עם המספר שיש לי?

לא התכוונתי לזה בצורה הזאת .

התכוונתי שגם אם הם היו לוקחים את האלבום הזה לכל מקום אפשרי אחר, היינו אוהבים את זה אם הם היו רוקדים על מוט חשפנות (מה זה המטאפורה הדפוקה שהבאתי פה?! בנג'י בחיים לא ידרדר ככה.) מתוך רצון ואמונה שלמה שזה מה שמתאים לאלבום, ולא בשביל צומי או כסף, את היית אוהבת את זה ואת היית חורשת על האלבום בדיוק באותה צורה . השירים לא השתנו, רק איך שהם הביאו את הקידום לזה . גם אני לא אוהבת מסחור של להקות, וככה איבדתי לפחות 4 להקות שממש אהבתי פעם אבל כל עוד GC עושים את מה שהם עושים מתוך ידיעה שזה מה שצריך לעשות, ולא מתוך רצון לההפך למגה-להקה ממוסחרת על, הם עדיין הלהקה הכי טובה בעולם בשבילי . הזכרתי כבר שמשעמם לי ?

תקשיבו רגע..

זה באמת עושה הכל הרבה יותר הגיוני הרי לדיסק קוראים תחיית הבוקר בטוה אבל בעצם כל השירים דיי עצובים ובאמת עד עכשיו לא הצלחתי לימצוא את הסיבה עכשיו הכל נישמע הרבה יותר הגיוני וזה ממש שינוי מה שהם עשו מכאילו דיסק עצוב לדיסק שמח זה ממש שינוי

למעלה