האסייאתים תובעים 4 ביליון דולרים ממיילי

hello shiki

New member
חחח איזה מסכנה!

סך הכל צוחקת עם חברים שלה וכבר מנסים לרושש אותה... היא סך הכל ילדה, שירגעו שמה..

Krishi

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את מכתב שלה.. חחח...

עכשיו לא מספיק שתבעו אותה על זה שהיא עושה פרצוף מלוכסן, היא עוד באה ומוסיפה חטא על פשע ואומר במכתב שלה שהיא בסך הכל עשתה פרצוף טיפשי. אז עכשיו פרצוף מלוכסן זה פרצוף טיפשי?
היא חופרת לעצמה בור בכל מילה שהיא מוציאה.. חחח.. אבל תאכלס תביעה מגוכחת ומצחיקה. אני מקווה מאוד שהשופט ידחה אותה על הסף אחרת זה באמת יהיה בזיון.

אני זו שתרגמה את המכתב..

אני בטוחה בכמעט מליון אחוזים שהיא לא אמרה 'טיפשי'. תרגמתי את זה לפני כמה ימים,אז אני לא זוכרת בדיוק מהי בדיוק המילה המדויקת שנכתבה ע"י מיילי,אבל אם כתבתי 'טיפשי'כנראה שפשוט לא מצאתי דרך אחרת לתרגם את זה באותו הרגע
הכוונה של מיילי בכל אופן היא לפרצוף מצחיק שנעשה ברגע שטות לשם התמונה,לא במטרה ללעוג לשום גזע.

Krishi

New member
הקטע שלא זה משנה איך היא תנסה לתאר את זה

זה עדיין לא ייצא טוב בשום מצב. כי כל תיאור שהיא תיתן לפרצוף הזה, זה ייתפס ע"י התובעים כלעג או זלזול כלפי כל האומה המלוכסנת.. חחח.. ("אז עכשיו מלוכסן זה לא טיפשי אבל זה מצחיק או משעשע?" הבנת את הנקודה). כן זה נשמע מגוכך אבל בדברים כאלה צריך מאוד להיזהר במילים שאתה משתמש בהם. היה מספיק אם הייתה רק מתנצלת אם זה פגע במישהו וממשיכה הלאה. מקווה שהיא תיצא מזה כי היא ניראת חמודה וחבל עליה (אני לא באמת יודע מי זאת, כן? מתנצל מראש). וחוץ מזה, אם התביעה תתקבל תארי לך מה יהיה עכשיו כשכל מלוכסן עיניים יתבע אנשים שעשו פרצוף מלוכסן? וזה לא שאי אפשר לברוח מהם, הם נמצאים בכל מקום! לאיזה עולם נגיע אם האדם הפשוט והממוצע לא יוכל לעשות פרצוף מלוכסן בשביל שעשוע?! אני לא הייתי רוצה לגדל את ילדיי בעולם שכזה.

Krishi

New member
קיצר מתוקף חוסר החיים שלי

החלטתי לבדוק מה היה כתוב במכתב, והמילה שהייתה רשומה הייתה: goofy. הייתי מתרגם את זה יותר בתור "שטותי" ולא טיפשי אבל לא משנה זה מילה שרושמים ברוח טובה. דרך אגב, היא כנראה למדה מהטעות שלה במכתב הראשון ופרסמה עוד תגובה הפעם תגובה נורמלית בלי שמות תואר וכאלה שבהם היא באמת מתנצלת וממשיכה הלאה. אין מה לעשות ככה הם עסקי השעשועים אי אפשר לעשות ולהגיד כל דבר שאומרים אם רוצים לשמור על תדמית מסויימת. כל דבר קטן שתגיד או יעשה יתפרש בצורה כזאת או אחרת ואם זה תלוי בתקשורת אז לא לטובה. עכשיו שאני נזכר גם, יצא לי לראות אותה בג'יי לנו פעם אחת, היא באמת מגניבה כזאת. אני חושב שזה הדבר האחרון אבל שהיא צריכה לדאוג לגביו. עדיף שתדאג לגבי זה שהיא שכחה את המילים של השיר שלה בהופעה באיזה תוכנית באנגליה

יחסית לאחד שלא ידע מי זו לפני שעה -

שאפו על ההתעדכנות והידע!
ותוכל לתת קישור לתגובה שהיא פרסמה? אשמח לקרוא גם.

Krishi

New member
כן אני אוהב לדעת קצת מהכל

במיוחד על דברים שאני מדבר עליהם. בכל מקרה, לגבי התגובה השניה שהיא פירסמה. הנה כמה לינקים: http://www.nydailynews.com/gossip/2009/02/10/2009-02-10_hannah_montana_star_miley_cyrus_apologiz.html http://mileycyrus.com/official (זה נמצא שם ב-news. זה מתחיל ב-"I want to thank all of my fans for their support ")

Krishi

New member
בכיף מתוקה ../images/Emo13.gif

אממ.. בואי נגיד שאני לא בדיוק קהל היעד שלה. אבל בכל מקרה תודה על ההזמנה ועל הקרדיט

../images/Emo41.gifהצהרה נוספת של מיילי שפורסמה באתר הרשמי -

מיילי פרסמה הודעת התנצלות נוספת באתר הרשמי MileyCyrus.com: אני רוצה להודות לכל המעריצים שלי על תמיכתם... אני רוצה להודות למעריצים שלי על תמיכתם,לא רק השבוע - אלא תמיד! באמת רציתי להדגיש עד כמה אני מצטערת אם התמונה שצולמה עם החברים שלי העליבה מישהו. למדתי שיעור חשוב מכך ועכשיו אני יודעת שהמעשים שלי עלולים לפעמים לפגוע גם אם אני לא מתכוונת לכך. אני יודעת שהכל חלק מהתוכנית של אלוהים וטעויות קורות כך שבסופו של דבר אני אהפוך לאישה שהוא רוצה שאהיה. שלום ואהבה, מיילס." תורגם מתוך האתר הרשמי למיילי סיירוס - MileyCyrus.com תודה רבה לגולש Krishi.

LiRs Lullaby

New member
באתי מהראשי

ואני חושבת שזו סתם עוד דרך להוציא ממנה כסף, וואלק יופי שלא הגזימו - כל האסייתים בעולם ממש נעלבו בגללה? הרי רואים בתמונה עצמה שיש לה ידיד אסייתי! אני מאוד אתפלא אם השופט לא יעיף את התביעה הזו לקיבינימאט, שם מקומה

למעלה