הגיע הזמן לסכם

../images/Emo88.gif הגיע הזמן לסכם ../images/Emo88.gif

זהו! נגמרה העונה השביעית(יש כאלה שיגידו הללויה! ויש כאלה שיתבאסו..) אבל לא משנה מה חשבתם על העונה , אי אםשר להתעלם ממנה. אז הנה מה שהיה לנו - אנשים חדשים וישנים הגיעו לאזור
מאט חזר לחייה של ג'ודי וסיפר לה שהוא חופשי ושהכל בסדר.
מרכוס הגיע בתור רואה חשבון מטעמו של ברייס ונשאר בתור אח של אלכס .
קייט חזרה, בהתחלה לא בנסיבות שמחות אבל היא נשארה שם .
זכינו להכיר לרגע גם את מיטש , חבר של ריילי שהצליח לכבוש ולשבור את ליבה של קייט.
גילנו שלרייגן יש אחות העונה לשם גרייס.
גילנו שלאלכס ומרכוס יש אחות העונה לשם אשלי. היו לנו הרבה אהבות
בתחילת העונה היה נראה שג'ודי וריילי מתכננים לנו משו, עד שמאט בא והוכיח שאהבה כן יכולה להתגבר על הכל. והוא וג'ודי ברחו משם ביחד.
קייט בכתה על זה שהיא נפרדה מדייב, אבל היא הספיקה להשבות בקסמו של מיטש ובסוף העונה היא הבינה שריילי הוא האיש.
גרייס תפסה את הגבר החדש באזור, הית, הם אפילו היו מאורסים עד שהיא גילתה שהוא תפס עוד מישהי ..
אלכסטיבי החליטו להפסיק לריב ולהתחיל לעשות ילדים מתסבר
. ואנחנו זכינו לחתונה
אפילו מוירה ! מצאה אהבה עם האיש הכי לא אהוד באזור, פיל ראקיש.הסיפור שלהם נגמר לא ממש טוב, פיל "קצת" פגע במוירה כשהוא תיכנן לנשל את דרובס יחד עם אשלי.
פטריק הצליח לכבוש לרבע שניה את ליבה של מלכת הקרח אשלי.
רייגן כמעט עזבה את דרובס בשביל אהבה לגבר, בסוף היא עזבה מתוך אהבה לסלעים .. היו לנו גם לא מעט תאונות העונה
ריילי ומאט כמעט התחשמלו .
מרכוס ואלכס נפצעו בהעברת בקר.
ג'ודי ומאט כמעט התפוצצו (בזכות טאקר הם ניצלו).
ברייס חוטף אירוע מוחי.
רוז נופלת מטחנת הרוח ונהפכת למשותקת.
מוירה חוטפת קליע
אשלי נחנקת בהתקף אסתמה
וכמובן התאונה בסוף העונה ,טיילר, פטריק,גרייס וריילי. היו לנו המון דברים הזויים
מלאכים בדרובס
קייט היא טיגריס מסוכן?
ג'ודי רואה חזיונות
טיילר נופלת לחדר סודי בגלל אופסום אנשים עזבו אותנו לתמיד?!
אלכס עזב
ג'ודי ומאט
רייגן
ריילי
ובכל זאת בואו ננסה לסכם
מי הדמות שעשתה לכם את העונה ?
מי הדמות הכי מיותרת בכל העונה הזאת ?
איזה דמות הרגשתם שלא ראיתם מספיק ממנה העונה?
איזה דמות שעזבה הייתם רוצים שתשאר?
איזה פרק ממש אהבתם(מותר לאהוב גם יותר מפרק)
איזה פרק ממש לא אהבתם? (תנסו שהרשימה לא תהיה יותר מידי ארוכה
)
מה הצפיות לעונה השמינית? ,איזה דמויות ישנות הייתם רוצים להביא לתפקידי אורח.?

wow!!! מדהים...סיכום מטורףףף

ובכל זאת בואו ננסה לסכם מי הדמות שעשתה לכם את העונה ? מי הדמות הכי מיותרת בכל העונה הזאת ?
יש לי דילמה, אני חושבת שגם אשלי וגם הית' ...ממש לא קשורים. איזה דמות הרגשתם שלא ראיתם מספיק ממנה העונה?
את ג'ודי כמובן...אני מתה עליה ותמיד היא ריתקה אותי למסך. איזה דמות שעזבה הייתם רוצים שתשאר?
מממ שאלה בהחלט טובה, ההתלבטות היתה בין ג'ודי לאלכס, אבל בסופו של דבר בחורות יש לנו מספיק וצריך גבר חזק טוב במשפחה חחח וזה אלכס...אז אלכס מנצח אצלי !!! איזה פרק ממש אהבתם(מותר לאהוב גם יותר מפרק) ?
שג'ודי חזרה לחיים חחח, שהיינו בטוחים שהיא מתה וקייט היתה ממש מסכנה ובדיכאון ופתאום משום מקום ג'ודי צצה וזה היה כל כך מרגש ויותר מזה אי אפשר היה לבקש... איזה פרק ממש לא אהבתם? (תנסו שהרשימה לא תהיה יותר מידי ארוכה ) ...
שקייט הופכת להיות טיגריס? משהו הזוי לחלוטין...וואי היו כל כך פרקים הזויים עם רוחות למינהם ולמען האמת, נראה לי הכחשתי את כל הפרקים הרעים שלא זכור לי יותר. מה הצפיות לעונה השמינית?
פחות רוחות, פחות תאונות, הרבה אהבה, הרבה רגש , שהפרקים לא יהיו מידי דבק, פחות תככים, יותר הצלחות , יותר גשם, יותר כסף.... ,איזה דמויות ישנות הייתם רוצים להביא לתפקידי אורח.?
ג'ודי, מג, טס, ניק, אלכס, אפילו את בקי הקטנה שלנו...

GiRiLy

New member
ok

מי הדמות שעשתה לכם את העונה ? ג'ודי.
מי הדמות הכי מיותרת בכל העונה הזאת ? מרכוס,מיותר לחלוטין חוץ מזה שהוא אחיו של אלכס,אין לו מה לחפש שם.
איזה דמות הרגשתם שלא ראיתם מספיק ממנה העונה? ג'ודי ורייגן.
איזה דמות שעזבה הייתם רוצים שתשאר? ג'ודי,דייב.
איזה פרק ממש אהבתם? הפרק עם" ליל כל הקדושים". וכל הפרקים עם ג'ודי ומאט.
איזה פרק ממש לא אהבתם? כל פרק שהוא הזוי מדי.
מה הצפיות לעונה השמינית? יותר מצאותית.עלילות יותר טובות.והפסקת ההתעללות בדמות של קייט.
איזה דמויות ישנות הייתם רוצים להביא לתפקידי אורח? אני אשמח לראות את טרי ומג, ג'ודי ולוק.

גם אני מסכמת../images/Emo3.gif

מי הדמות שעשתה לכם את העונה ? ג'ודי ללא ספק, כל כך חבל שהיא הלכה :( ואני ממש אוהבת גם את טיילר היא חמודה שכזו. מי הדמות הכי מיותרת בכל העונה הזאת ? ללא ספק הית! מאיפה הוא צץ האיש הזה? ומה הוא עשה? כלום! כל הסיפור שלו עם גרייס היה ממש מיותר בעיני. איזה דמות הרגשתם שלא ראיתם מספיק ממנה העונה? ג'ודי ומאט . איזה דמות שעזבה הייתם רוצים שתשאר? זה מתחיל לחזור על עצמו אבל.. ג'ודי ומאט וגם ריילי :( איזה פרק ממש אהבתם(מותר לאהוב גם יותר מפרק) אהבתי את הפרק שג'ודי ומאט היו ביער עם טאקרף אהבתי גם את הפרק של יריד ימי הבניים וכמובן את הפרק של הקרב בין הבנים לבנות. איזה פרק ממש לא אהבתם? (תנסו שהרשימה לא תהיה יותר מידי ארוכה ) הפרקים עם המלאכים והרוחות
מה הצפיות לעונה השמינית? ,איזה דמויות ישנות הייתם רוצים להביא לתפקידי אורח.? שיחזרו לעצמם :( הם מתחילים להתקלקל יותר מידי. העונה הזאת כבר הייתה מעבר לכוחותי.. והייתי רוצה לראות את אלכס ואת מאט וג'ודי בתפקידי אורח . הודגש באמצעות מדגישומטיק

גם אני גם אני

מי הדמות שעשתה לכם את העונה ?קייט-ממש מתוקה מי הדמות הכי מיותרת בכל העונה הזאת ? גרייס וטיילר איזה דמות הרגשתם שלא ראיתם מספיק ממנה העונה? אלכס איזה דמות שעזבה הייתם רוצים שתשאר? זה מתחיל לחזור על עצמו אבל.. טס וניק יחזרו מארגנטינה איזה פרק ממש אהבתם(מותר לאהוב גם יותר מפרק) אהם...אהם...את הפרק האחרון-בגלל שהוא היה האחרון... איזה פרק ממש לא אהבתם? (תנסו שהרשימה לא תהיה יותר מידי ארוכה ) הפרקים עם המלאכים והרוחות ובכלל כל פרק בו גרייס הופיעה מה הצפיות לעונה השמינית? ,איזה דמויות ישנות הייתם רוצים להביא לתפקידי אורח.? האמת? אם כבר ברוחות עסקינן-אז להביא את רוחה של קלייר העוזרת לקלייר מול רוחו של הרי חחח תשובות הזויות לעונה הזויה

einat8

New member
איך חזרו עוד הפעם ג'ודי קייט ולוק

למה הם שוב מחזירים שידור חוזר הייתי שמחה עם הייתה עונה תשיעית עינת

בקשר לאשלי

ראיתי את המפגש בין בריס לאלכס בו הוא מספר לאלכס שיש לו 3 בנות והקטנה אשלי, והיא נכנסת לסטודיו, זוכרות? האשלי המקורית הרבה יותר מתוקה ומכשפה...חבל שלקחו את המעאפנה של עונה 7.

אז ת'אמת...אני ממש לא זוכרת, מתי זה היה?

אם אמר 3 בנות אז איפה בעצם מרכוס בכל הסיפור? פתאום יש לו 2 בנות ובן? מה זה החרטא הזה? אז לא, אני לא זוכרת. אני חייבת ריענון דחוף , יש כנראה פרקים שהכחשתי לחלוטין.

אז ככה

בסוף עונה 3 כשאלכס הולך למלבורן לפגוש את אביו הביולוגי בפעם הראשונה, בריס מספר לו שיש לו 3 בנות, כשהקטנה אשלי והיא עובדת איתו כעו"ד, בשלב מסוים אשלי נכנסת ובריס מציג ביניהם ואומר שאלכס הוא חבר, אלכס קצת נפגע, אבל בריס מסביר לו שעדיף לשמור על הסטטוס קוו. בינתיים, אלכס מסין מאיפה קיבל את הצד הדון ג'אן-מאביו, והוא לומד להכיר את אביו כאדם מאכזב והוא מתחיל להבין מה באמת חשוב לו בחיים, או בעצם מי- ואז הוא וקלייר מתקרבים ועוברים ליל אהבה מענג במלבורן ומחליטים לא להשאר עוד קצת ביחד ולא לחזור מיד, אלא שאז מג מתקשרת לקלייר ומבקשת ממנה לחזור הביתה מהר כי טס חולה- לטס היתה בליטה בחזה והיה חשד לסרטן השד, במיוחד לאור העובדה שאמה נפטרה מזה. אהמ...ג'ינג'ית-תוסיפי עוד סופגניה לחשבון!

נכוןןן אני זוכרת את הפרק הזה

אני זוכרת את הפרק שהם היו במלון וקלייר היתה עם החלוק הלבן והיתה בינהם אהבה......תודה על התזכורת. עוד סופגניה בדרך אליך...

GiRiLy

New member
את צודקת. לא היה שום איזכור לאח.

רק שלאלכס יש 3 אחיות. גם אני לא הבנתי מאיפה פתאום יש לו אח.

כמה פרקים אחר-כך

כשאלכס קורא לברייס שיעזור עם המשמורת של בום, הוא בדיוק מדבר בטלפון והוא מספר שאשלי התארסה. איפה עלם החמד הזה? הרי היא כבר אמורה להיות נשואה.

עובדה שרובנו לא זכרו בכלל את העניין הזה

מה זה חשוב? מי בכלל חשב בזמנו שאשלי תיכנס לתסריט...? עובדה שגם הצופות הקבועות לא זכרו שהוא אמר 3 בנות.... עובדה שלא זכרו שאמר מאורסת... זה ממש לא משנה.

זה לא קשור לחוסר המשכיות-בכל זאת זה "רק" סרט

יש דברים מהותיים ויש כאלה שקצת פחות. הייתי אומרת שעצם העובדה שהיה לה חבר ממש לא מהותי, במיוחד בסדרה הנוכחית בה כ"כ הרבה אנשים שניה לפני החתונה ביטלו אותה: קלייר עם פיטר, אלכס ופיונה (בכלל גרושים), ג'ודי שברחה ביום החתונה, ועוד ועוד-הרי כבר דיברנו על המזל הנאחס שיש בדרובים לזוגות. למען האמת גם העובדה שבריס אמר שיש לו 3 בנות ופתאום בן ובת אינו רלוונטי כי הרי הוא בסופו של דבר תירץ את זה בכך שרצה שהם יתחברו... הייתי יותר מודאגת במקומך, מרוחות רפאים שפתאום פותרות את כל בעיות החווה והטפשות שבזה מבחינת התוכן

למעלה