הגיע הזמן לסכם

מתי אמרו שיו מת?

אני מסכימה שרוחות רפאים זה קצת הזוי. אבל הפרק עם המלאך היה מדהים בעיני. סומכים עלינו שלא נזכור פרקים קודמים ולכן פתאום לברייס "צמח" בן, ושכחו לספר לנו מה קרה לארוס של אשלי. בעיניי, זה זלזול באינטלגנציה של הצופים

את מי בכלל עניין החבר של אשלי?

נו באמת רוחמה, מה הקשר? אפילו בחיים יש דברים שלא נסגרים, הרי זו היתה אמירה סתמית במהלך הסרט, כדרך להזכיר את קיומה של אשלי וכאילו לבשר את כניסתה לסדרה, חבר? אל תגידי לי שמכל הפרק רק זה נקלט אצלך ואת לא ישנה בלילות בגלל המחשבות הטורדניות איפה החבר שלה... באמת זה שולי, ופגיעה באינטליגנציה אני רואה יותר בשימוש במלאכים ורוחות וממש לא רואה את היופי שבפרקים אלו.

פספסת את כל האמירה שלי

זאת רק אמירה, דוגמא קטנה, על חוסר ההמשכיות בסדרה, זה הכל. את הבאת דוגמא על שלוש הבנות של ברייס, ואני פשוט הוספתי כבדרך אגב את הארוס של אשלי.

את פספסת

או אולי לא הבנת אותי, לא הבאתי שום דוגמה לחוסר המשכיות, אלא אמרתי בסה"כ שהאשלי המקורית יותר חמודה, וכשהתבקשתי לספר את הפרק אז כדרך אגב ציינתי שבריס אמר שיש לו 3 בנות. ממש לא ציינתי ולו לרגע את העניין כחוסר המשכיות, להיפך בהמשך אפילו הסברתי את התרוץ של בריס לכך שלא גילה שיש לו בן לפני כן.

בריס

הוא שלח אותו לחווה כביכול בכדי להגן על האינטרסים שלו ובעצם הוא רצה שהם יכירו אחד את השני "בצורה טבעית" ויתחברו בלי ההלם של "תכיר זה אחיך בן 30+"

לפעמים אומרים שאם יש יותר נקבות מזכרים

אפשר להשתמש בלשון נקבה אז הוא אמר יש לי 3 בנות בכוונה שיש לו 2 בנות ובן חחחחחחח

אני חושבת שהדיון הזה מאוד הזוי ומשעמם

ועובדה שאף אחד מחברי הפורום פרט לשלושתנו לא משתתפים בו, לכן אני מציעה להפסיק אותו כאן ולהתחיל בנושא חדש-מעניין

אני עדיין בהלם שאת זוכרת את זה?

אני הייתי רוצה לעשות פה סקר מי זכר שיש לאשלי ארוס? אני בכלל לא זכרתי אפילו שאמר 3 בנות...רק מראה כמה הכל היה תפל ולא עיקרי אז בחייאט!!!

ליאת34

New member
שאלה חשובה

הפרק האחרון נגמר בתאונה או שהיה עוד פרק אחרי ?? יום א' לא יכלתי לראות ואין לי מושג אם היה עוד פרק ואני החמצתי או שהעונה הסתיימה ביום חמישי עם התאונה? אם היה עוד פרק, ספרו לי בקצרה מה היה - ב ב ק ש ה

דנדושי1

New member
וגם אני אסכם ../images/Emo66.gif

מי הדמות שעשתה לכם את העונה ? קייט וסטיבי. הקשר היחידי נראה לי לעבר.עם כל הדמויות המקוריות מי הדמות הכי מיותרת בכל העונה הזאת ?פיל. איזה דמות הרגשתם שלא ראיתם מספיק ממנה העונה? מאט איזה דמות שעזבה הייתם רוצים שתשאר? דייב. כ"כ שונה האוירה בלעדיו... איזה פרק ממש אהבתם(מותר לאהוב גם יותר מפרק) איזה פרק ממש לא אהבתם? (תנסו שהרשימה לא תהיה יותר מידי ארוכה ) כל העניין עם הרוחות וחזיונות מה הצפיות לעונה השמינית? ,איזה דמויות ישנות הייתם רוצים להביא לתפקידי אורח.? את אלכס. ועוד ביקורים של כולם. אולי פרק איחוד כזה. לא יכול להיות שטס לא מתגעגעת לדרוברס... ושאלה קטנה- בערך אחרי הפרק של הגנבים רוז נעלמה לי מהעיניים. לאן היא הלכה?

למעלה