הדיון!

../images/Emo88.gifהדיון!../images/Emo88.gif../images/Emo168.gif

הפינה אמורה להיפתח כל יום חמישי אבל או ששכחתי [להלה~שורקת~] או ששכחתי
. נוו השביתה הזו מבלבלת לי את הימים!
טוב, בפינה הזו אני אתן נושא ואתם תצטרכו להגיד מה דעתכם. זה הכל
והפעם................ העתיד של טוקיו מה אתם חושבים שיקרה להם בעתיד? לאן הם יגיעו? האם אתם חושבים שהם יתמסחרו כמו רוב הלהקות? כמה אלבומים אתם חושבים שהם יוציאו? ועוד קצת ממה שדמיונכם לוקח אתכם אליו
. שתפו, אבל עשו טובה. בלי מגילת רות בבקשה XDD

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

אני חושבת שהם יתמסחרו,אבל בקטנה,כי תכל'ס,אין כמעט אף להקה שלא מתמסחרת קצת. הם גם אחת מהלהקות שבאמתאכפת להם מהמעריצים,ויש כ"כ הרבה להקות שלא כאלה. אני חושבת שתהיה להם הצלחה גדולה גם בגלל המוזיקה שלהם,וגם בגלל האופי שלהם,למשל תראו,יש המון אנשים היום ששונאים את אבריל,כי היא פשוט סנובית. אני חושבת (ומקווה) שיוציאו עוד הרבה אלבומים.

../images/Emo36.gifדעתי......../images/Emo66.gif../images/Emo26.gif

אני מאמינה שבעתיד, הם יזכו בפרס להקת השנה באמי, הם יופיעו בישראל 5 הופעות לפחות!! (2 בת"א, 1 בירושליים ו2 בכרכור!!! החור המסריח שאני גרה בו......) הם כ"כ יאהבו את ישראל, ויגידו שכשהישראליות מדברות גרמנית עם מבטא עברי, זה אפילו יותר סקסי מהצרפתיות, כשהן מדברות גרמנית עם מבטא צרפתי.......... הם יקנו בית בישראל, בית צנוע, ממש ברחוב שלי, ואז ביל יראה אותי, ויתאהב................ חח די עם הפנטזיות שלי!!!!!!! חיחיחיחי אממ בעתיד הם יצליחו מאוד, בארצם ובעיקר בעולם, הם לא יתמסחרו, כי הם תמיד יזכרו מאיפה הם התחילו, ושלפני זה הם היו בדיוק כמו כל מעריץ רגיל, הם יוציאו עוד 18 אלבומים, שזה יחסית מעט, הייתי אומרת אחד בכל שנה, ואז, הם יפרשו כשביל וטום יחליטו יחד לנטוש את תחום המוזיקה, ולהקים משפחה............. עם מי?? את זה אני משאירה לכם, אבל ביל~~~~ איתי!!!! חעחעחעחעחעחעחע דמיום פרועXDDDDDD

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאם הייתי יכולה להציע להם תוכנית לעתיד

הייתי תוקעת איפשהו בין הצילומים וההשקעה והכול קורס לאנגלית. בחייאת זה משהו בסיסי שכל אחד צריך לדעת. למה הם צריכים להגיע למצב שביל צריך ללמוד מה להגיד?
בגדול, יוציאו אלבומים, נראה לי שהם יופיעו בארצות הברית, בטחן בסין ואז הם יצטרכו מורה פרטית שתלמד אותם איך אומרים "תודה רבאטטט" (סה סיה) ו-"שלום, מה שלומכם?!"(ני האו?) בסינית חחחחח וזאת תיהיה אני of course. אני חושבת שלביל יהיה קו עיצוב משלו, שכולל בתוכו גם קו איפור. אולי איזה בוטיק או משהו בסגנון. נפרגן ונאחל טובות:)

MaaYanUshM1

New member
העתיד של TH...טא טא טא טאם!!!!../images/Emo188.gif

אוף שעה שאני מנסה לשלוח את ההודעה הזאת:| טוב לבקש ממני לא לכתוב מגילת רות...זה כמו לבקש ממני לא לכתוב מגילת רות!!! כלומר..אין מצב אבל אני אשתדל
@ (טוב נו איירתי את זה קצת שיהיה נחמד לעיניים
). לדעתי טוקיו הוטל ישתלטו על עולם המוזיקה
הם ימשיכו להתפרסם יותר לכיוון אסיה ויפן בזמן הקרוב (חח אניי קוראת בבדולח
), מעריצים כמונו מרחבי אסיה ירצו גם הופעות
...וככה המגפה שנקראת טוקיו הוטל (מגיפה טובה!) תתפשט...!!
טוקיו הוטל יוציאו דיסק שלישי
ובו ינסו לפרוץ גם לארה"ב
... הם יכולים להצליח בארה"ב כי השירים שלהם קליטים והלוק תופס את העין
...ולדעתי הם יצליחו (עכשיו אני קוראת בקפה
), אבל ככל שתגדל ההצלחה כך מספר האנשים שמקניטים אותם יגדל והרבה יגידו שהם סתם להקה
, הנגנים לא משהו
, הזמר לא יודע לשיר
, המלודיה חרא
, המילים חרא
וכו' וכו' (כוס אימם טוב?!).... אבל אנחנו כבר רגילים לזה ובכל זאת- הם גורפים פרסים בינלאומיים (נה נה בננה!
טפו עליכם קנאים!
) ומוציאים עוד ועוד שירים
.... לגבי ההתמסחרות- אני לא אוהבת לדבר במושג הזה
ואני לא חושבת שאני בכלל יודעת להגדיר מה זה
.. אני חושבת שכל עוד הם להקה טובה כלומר שהם מוציאים שירים טובים
ואחלה קליפים
, שהם באים להופיע גם במדינות קטנות עם קהל קטן יחסית כמו ישראל
, זה מבחינתי להקה מצליחה (או יותר נכון- להקה "נכונה" ככה אני אוהבת להגדיר דברים..
) ולא משנה כמה דיסקים
הם יוציאו בשנה, כמה יתרגמו לאנגלית
וכמה מוצרים יהיו על שמם
! (טומי טום?!) וכאשר הם יצליחו לפרוץ לשוק האמריקקי
- הם יזכו בפרסים "נחשבים" יותר כגון להקת השנה
אז יש למה לצפות...
בקיצור-
טוקיו הוטל הגיעו... והם כאן כדי להישאר!!!!!
(כל הזכויות שמורות
)

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gifאה!@#$%^ ../images/Emo190.gif

חחחחחחח איך ביל *ניסה* לדבר באנגלית בטקסXDDDDDDDDDDDD יש לו כל כך מבטא גרמני חחחחחחח הם פשוט חייבים ללמוד אנגלית,הם חייבים
והם צריכים לקלוט את זהXD

MaaYanUshM1

New member
חחחחחח טנקס:):)

ואני לא מאמינה שיש פה עוד מישהו ער חוץ ממני!

LiHiLuSh

New member
חח ומימני וואי איזה השקה של הודע../images/Emo6.gif

מזכיר לי את עצי פעם חח שדחפתי מלאה מלאה איקונים ברמוות חח כו להודע של יהייתה ציבעונים אלב הורדתי ברמה חח זה שיגע את העינים של כולם

Plaztyk

New member
כמה שזה עצוב..

אני חושבת שאחרי גיל 21 הם יפסיקו. כי אחד הדברים שעושים אותם זו העובדה שהם צעירים כל כך.

LiHiLuSh

New member
האע ממש לא יש

מלאה זמרים סקנים והם ממש טובים! זה שהם צעירים זה רק עושה אותם קצת חסרי נישיון והם יגדלו ויצברו יותר נסיון!

LiHiLuSh

New member
מחר D: יענ ילקרת ראשון ליפנות בוקר XD

או בבוקר כי אולי אני יטוס D:

LiHiLuSh

New member
אוי*../images/Emo6.gif-איק-איק-לבין למרות שאין מבין../images/Emo6.gif

למעלה