הרבה יותר מבוגרות ומצליחות בטירוף. אני מתכוונת לטוקיו הוטל ספציפית. אחד הסמלים שלהם זה שהם כל כך צעירים. טוב עזבו אין לי כוח להתווכח ולהסביר תצמי.. לא הבנתם תפואנטה.
להתחיל לעשות פרסומות סמויות [לפעמים אפילו ממש גלויות] של מוצר כלשהו [לפרסם איזה אוטו,פלאפון,דאורדורנט שכתוב עליו את שם החברה באיזה קליפ]. לעשות רינגטון,בובות,ועוד כל מיני שטויות כאלה..
ממממ .. לדעתי [?!] כרגע הם יותר ויותר מוכרים בארה"ב [נראלי] אז אני חושבת שבגלל זה הם לא יפסיקו תקריירה הזאת כ"כ מהר יש להם לדעתי לפחות עוד איזה 10 שנים בתקווה שיהיו יותר
אבל גם מצד שני אני חושבת שבעקבות זה שההצלחה כ"כ תגדל הם יתמסחרו , אני מקווה שלא. אבל נראלי מאוד שכן. גם עכשיו תאמת יש בהם קצת מסחור - יש בגדים שהם מייצרים , יש סדינים שלהם, שרשראות וכו'. אני לא יודעת אם זה נקרא ממש להתמסחר אבל ככה נראלי. ולאמשנה מה יהיה אני מאחלת להם ממש בהצלחה! ואני מקווה שיבואו למלא הופעות בארץ! ככה נגיד לכל הפסח [כמו המורדים
../images/Emo205.gif וואיי.. היום באמת חשבתי על זה...../images/Emo205.gif
טוב אז קודם כל.. לדעתי... מה שלא יהיה.. הם בחיים.. אבל בחיים לא יתמחסרו!!! זה מה שאני כל כך
בהם....=] דבר שני זה... נגיד מתוך חצי עולם שמעריץ אותם.. רבע.. מעריצות!! בגלל היופי.. וכמובן שביל וטום לנצח יפים וצעירים ונוטפי סקס.. כך שמיליון אחוז ישארו להם מעריצים... וכמובן אי אםשר להתעלם מהמוסיקה שלהם.. שהיא כל כך אמיתית..!!=]=] פשוט כיף לשמוע..!! עכשיו.. קשר לשטויות האלו של " הלהקה תתפרק"..!! גם אם כן.. זה יקרה רק עוד הרבה הרבה זמן...=] אז...... תהיו רגועות..!!1 חחח וזהו.. נ.ב...!! אהבתי את ה"דיון" הזה.. ממש כיף להגיד מה שחושבים.. טוף... לילה מושלם לכולם...=]XP