הדיון!

LiHiLuSh

New member
סבבה יש לי רעיון יאאלה לאייסייי

שלחי לי הודעה שלהלה לאאני ישלח לך לא יודתע נירא שללה

LiHiLuSh

New member
עזבי את לא מחוברת../images/Emo6.gif אה הנה פה

http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=29269&smsMsg= כנסי כנסי אני וסיוני שלנו XD עושות מהומה וכייף תיזרמני איתנו והתגובות המפגרותת

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלא נראה לי..

גרין גיי בני 35,רהצ'"פ-אנתוני קידיס בן 45,בן ג'ובי בני איזה לא יודעת כמה,פו"ב בני איזה 30 חלק מהם. זה לאו דווקא קשור.

3has3

New member
פוב ממש לא בני 30 XD

פיט 28 אנדי 27 (אני חושבת) ג'ו 24 וםטריק גם (נראה לי D: ) וממש לא נראה לי שהם יפסיקו בגיל 21

ElinorLahav

New member
בבבבולשיט !

מה זה השטויות האלה למה להקות אחרות לא מצליחות והם הרבה יותר מבוגרות מהם ! זה ממש שטותי מה שאמרת

Plaztyk

New member
אני יודעת טוב מאוד שיש להקות..

הרבה יותר מבוגרות ומצליחות בטירוף. אני מתכוונת לטוקיו הוטל ספציפית. אחד הסמלים שלהם זה שהם כל כך צעירים. טוב עזבו אין לי כוח להתווכח ולהסביר תצמי.. לא הבנתם תפואנטה.

אגנסקעXD

New member
דעתי..!

הם עומדים ללכת לצבא.. ואני ממש לא רוצה שהלהקה תפגע מזה.. ושישחררו אותם... מהר... ובקשר להתמסחרות.. לא יודעת מה להגיד בנושא.!

Rukia nik

New member
נושא טוב! :)

הרבה אומרים שעתיד טוקיו הוטל הוא להתפרק..אבל אני ממש לא חושבת ככה!
אני חושבת שהם עוד יוציאו הרבה אלבומים (אין לי מושג כמה) ירגשו עוד הרבה מעריצים ויבואו להופיע בישראל לפחות עוד פעם אחת! זהו.

ElinorLahav

New member
גמאני חושבת כמוך אהובתי ../images/Emo9.gif

הם יהיו גדוווולים מהחיים ! הם יבואו לטונות הווופעות בישראל
ואנחנו נבוא לכולם ! הם יוציאו עוד מלא אלבומים ודיוידיים , ומזה היתמסחרות ?!

Rukia nik

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

גמאני אוהבת אותך!! 3> 3> 3> וגמאני לא יודעת מזה התמסחרות XDD

התמסחרות זה..../images/Emo168.gif

להתחיל לעשות פרסומות סמויות [לפעמים אפילו ממש גלויות] של מוצר כלשהו [לפרסם איזה אוטו,פלאפון,דאורדורנט שכתוב עליו את שם החברה באיזה קליפ]. לעשות רינגטון,בובות,ועוד כל מיני שטויות כאלה..

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ממממ .. ../images/Emo109.gif

ממממ .. לדעתי [?!] כרגע הם יותר ויותר מוכרים בארה"ב [נראלי] אז אני חושבת שבגלל זה הם לא יפסיקו תקריירה הזאת כ"כ מהר יש להם לדעתי לפחות עוד איזה 10 שנים בתקווה שיהיו יותר
אבל גם מצד שני אני חושבת שבעקבות זה שההצלחה כ"כ תגדל הם יתמסחרו , אני מקווה שלא. אבל נראלי מאוד שכן. גם עכשיו תאמת יש בהם קצת מסחור - יש בגדים שהם מייצרים , יש סדינים שלהם, שרשראות וכו'. אני לא יודעת אם זה נקרא ממש להתמסחר אבל ככה נראלי. ולאמשנה מה יהיה אני מאחלת להם ממש בהצלחה! ואני מקווה שיבואו למלא הופעות בארץ! ככה נגיד לכל הפסח [כמו המורדים
] וזהווו
תודה לליאל שפתחה תדיון

ruth139

New member
../images/Emo205.gif וואיי.. היום באמת חשבתי על זה...../images/Emo205.gif

טוב אז קודם כל.. לדעתי... מה שלא יהיה.. הם בחיים.. אבל בחיים לא יתמחסרו!!! זה מה שאני כל כך
בהם....=] דבר שני זה... נגיד מתוך חצי עולם שמעריץ אותם.. רבע.. מעריצות!! בגלל היופי.. וכמובן שביל וטום לנצח יפים וצעירים ונוטפי סקס.. כך שמיליון אחוז ישארו להם מעריצים... וכמובן אי אםשר להתעלם מהמוסיקה שלהם.. שהיא כל כך אמיתית..!!=]=] פשוט כיף לשמוע..!! עכשיו.. קשר לשטויות האלו של " הלהקה תתפרק"..!! גם אם כן.. זה יקרה רק עוד הרבה הרבה זמן...=] אז...... תהיו רגועות..!!1 חחח וזהו.. נ.ב...!! אהבתי את ה"דיון" הזה.. ממש כיף להגיד מה שחושבים.. טוף... לילה מושלם לכולם...=]XP

ruth139

New member
../images/Emo205.gifאופס..זה יתמסחרו ולא יתמחסרו..XP../images/Emo205.gif

למעלה