הדיון!

../images/Emo88.gifהדיון!../images/Emo88.gif../images/Emo168.gif

~מוזיקת דרמה ברקע~ הסבר בקצרה: אני נותנת נושא ואתם כותבים את דעתכם. נכון זה מעצבן שאנשים משתמשים באנטר ויורדים הרבה למטה ואז כשאתה יורד עם העכבר אתה רואה שכתוב שם משהו טיפשי או שיש אמוטיקון ואז אתה צריך לחזור את כל הדרך למעלה?
אז אני עושה לכם את זה
סתם סתם XDD והנושא השבוע הוא: [עכשיו באמת תצטרכו לסבול ולרדת למטה.. השינוי של טוקיו שינוי חיצוני,אישיות של כל אחד מחברי הלהקה. איך השירים שלהם השתנו מההתחלה עד עכשיו. האם הם השתנו בכלל? אם כן אז לטוב? לרע? במה הם השתנו? זה שינוי קיצוני, דרסטי או שינוי קל? פרט,נמק והסבר. בשתי שורות ולא לכתוב ספר היסטוריה בבקשה
.

PerfectSP

New member
תמיד היו אותה פוזה^^ ../images/Emo190.gif

רק שביל הוא היחיד שהשתכלל
גם התסרוקת וגם הקול><'' דעתי,לא לסקולXD

tsofa

New member
מסכיממה :) וגם גיאורג השתנה הוא היה נראה קטן.

כזה מעעפןן , חחחח XD |לא לסקול !| היו לו טלטלים כאלללה XD פאן הכי יאפפההה :)

PerfectSP

New member
הוא פשט למד את נפלאות הפן../images/Emo189.gif ../images/Emo190.gif

ביל למד את זה קצת יותר מוקדם ממנו.. לגיאורג לקח זמן...אחח,קשה..

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo39.gif דעתי :) ../images/Emo109.gif ../images/Emo39.gif

ככה , מבחינה חיצונית - ביל השתנה לטובה :) ממש יפה לו ככה. טום התחיל לשים תכובעים וזה גם ממש יפה לו ומייחד אותו משאר חברי הלהקה.
גוסטב - נשאר חמודי כרגיל
וגיאורג- הסתפר ועשה פן וגם יותר יפה לו ככה
מחינת השירים- הקול הבוגר של ביל עושה את זה יותר מקצועי. וגם עכשיו בעקברות השיר החדש שיצא להם הרמה שלהם ממש עלתה. אחד השירים הטובים. וליאל - חחח "פרט נמק והסבר" העיקר ב2 שורות הא ?!
תודה לך

PerfectSP

New member
כנ"לXD מה שגם אני רשמתי בקיצור../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

[שלי הקצר יותר..><']

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif רק שאני הוספתי על שאר חברי הלהקה ועל

השירים
אבל אותו דבר XDD חח אוהבתותך

PerfectSP

New member
כהXD ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo190.gif

לא ראיתי צורך לפרט עליהם, הם פשוט...הםXDD והשירים נראה לי ברור שהדבר היחיד זה שהקול השתנה,אז השארתי לכם להבין^^ חחח

Total Girl

New member
מסכימה..אבל בלי קשר..

דמינו לכם ביל היה מתלבש באותו סטייל כמו של טום.. כאילו הוא היה עושה ראסטות [ אמאלה מפחיד לדמיין את זה] לובש XXL אמממ עושה את אותו צבע שער..וואי זה היה מזה לא מתאים לו..

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חח הוא היה נראה בדיוק כמו טום אז מין

הסתם שזה יתאים לוו XDDD

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אינלי כוח לרשום אז אני פשוט מסכימה

איתך :] חחח יוצא לי הרבה להסכים איתך ^__^

crazysapir

New member
../images/Emo41.gifעונה:]

השינוי של טוקיו הוטל: שינוי חיצוני,אישיות של כל אחד מחברי הלהקה. איך השירים שלהם השתנו מההתחלה עד עכשיו. האם הם השתנו בכלל? אם כן אז לטוב? לרע? במה הם השתנו? זה שינוי קיצוני, דרסטי או שינוי קל? פרט,נמק והסבר. בשתי שורות ולא לכתוב ספר היסטוריה בבקשה . **התשובות שלי** שינוי חיצוני= אף אחד לא השתנה חיצונית, חוץ מביל אבל הוא תמיד משתנה. אישיות של כל אחד מחברי הלהקה= טום ניהיה יותר שחצן , ביל הראה את הצד ה"מאוהב" שלו[זה התחיל קצת ממש לפני התספורת בואש שלו], גוסטב לא השתנה. גיאורג השתנה בגלל טום, הוא גם יותר מדבר, יותר בולט ממה שהוא היה, יש לו יותר ביטחון(שזה מעולה) בסה"כ הלהקה מרגישה/מבינה את המעמד שלהם כלהקה(שזה מעמד מאוד גדול) , זה משפיע בדברים קטנים לפי דעתי.. אבל הם לא מתנשאים. איך השירים שלהם השתנו מההתחלה ועד עכשיו= ה-ש-ת-נ-ו- נקודה! זה לא אותו טוקיו הוטל, היה בהם משהו ממש מיוחד, ששום להקה לא רכשה, וזה לא רק ההתמסחרות, גם כרגע יש בהם משהו אבל לא כמו פעם. הם עדיין לא כמו "כל הלהקות" .אבל ברור שהרבה השתנה, וזה לא רק במוזיקה. האם הם השתנו בכלל? אם כן אז לטוב? לרע? השתנו, לרעה!

crazysapir

New member
כתבתי את זה באחת התשובות:

טוקיו הוטל לאט לאט הופכים להיות כמו כל הלהקות מהאמ טי וי. פעם היה בהם משהו מיוחד, גם פעם שהייתי שומעת את השירים שלהם משראי אפילו זה היה מורדש..בטח את חושבת לעצמך כמה טפשי..זה ממש לא ככה, אני לא ידועת איך להסביר, אני הכרתי את טוקיו הוטל עוד לפני שיצא "זימר483" , ואפילו הדיסק הדיסק הזה היה שונה משראי , שראי היה דיסק כ"כ שונה מכולם כ"כ מיוחד. ו"זימר483" לא היה אותו דבר, וזא גהיע "בום" הגדול : סקרים הדיסק הכי גרוע שלהם. כ"כ מאכזב. אני יבין, אם את לא מבינה אותי.אבל אני לא יכולה להסביא את עצמי אני רק יכולה להגיד לך שהכל היה שונה~ שטוקיו הוטל זה בהחלט לא טוקיו הוטל לא לפני שנתיים ואפילו לא לפני שנה...חבל...

אני מבינה אותך. חלקית

בשנתיים האחרונות הם התחילו להתפרסם בצורה שונה ובכל אירופה. מן הסתם יבוא שינוי כלשהו.. וזה יהיה יותר ממוסחר ושונה.

crazysapir

New member
תסלחי לי אבל אני לא מסכימה איתך^^:

דבר ראשון הם לא התחילו להתמסחר בשנתיים האחרונות[ממש חא] זה התחיל בערך לפני חצי שנהו... המסחור והכל...יותר משנה אין מצב! הם אל היו חייבים חשנות את המוזיקה שלהם! את היחודיות שלהם[שעד קצת יש להם] הם בכלל לא היו צריכים להוציא את הדיסק באנגלית!~ זה המ שבעיקר מסחר אותם! הם התפרסמו בכל אירופה בזכות היחדויות שלהם, עוד מהדיסק הראשון הם התפרסמו באירופה. שינוי לא חייב לבוא, אני שומעת מלא להקות סקרימו שהם לא משנות את הדנון שלהם ולא משנה כמה מספר האנשים שומעים אותם, ובצורה כזאת הם לא מתמסחרות.והם כן מיוחדים.

למעלה