הדיון!

ברור שהם מיוחדים.

לא הבנת אותי >< לא הסברתי את עצמי טוב. התכוונתי לזה שהשיוני פשוט היה אמור לבוא! זה בא גם בגלל ההתבגרות שלהם, הם התחילו בזה מגיל 15[!!!] מן הסתם הם ישתנו. אם זה לרעה או לטובה, הם התפרסמו בארצות שלא דוברות גרמנית והחליטו שגם להם מגיע להבין את השירים. וכן גם אני לא הכי מתה על סקרים.לדעתי הוא הכי גרוע.. זה תוצאה של התמסחרות ופירסום גבוהים ביותר. לא יודעת אם הצלחתי להסביר את עצמי.. אבל ניסיתי..

crazysapir

New member
חחח^^ עכשיו הם כבר לא כ"כ....

זה הנקודה שלי! הם לא היו חייבים בכלל להוציא את סקרים, תעשי יל טובה זה לא בגלל "והחליטו שגם להם מגיע להבין את השירים" . :)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif הם היו חייבים להוציא את "סקרים" כי..

ככה הם יותר יתפרסמו בעולם כולו. ומה לעשות, הם רוצים להתפרסם .. אני מאמינה שזה יותר חשוב להם מלהשאר הם עצמם ומיוחדים.

crazysapir

New member
זה בדיוק הנקודה שלי

הם אל היו חייבים להוציא את סקרים! הם היו יכולים להוציא עוד דיסקים בגרמנית[והם יוציאו עוד..] אבל הם לא היו צריכים את הדיסק באנגלית. זה הייתה בחירה שלהם ושל ההפקה אני מניחה... וזה בדיוק למה שאני מתכוונת אז זה לא טוב אם מה שיותר חשוב להם זה להתפרסם אני מכירה מלא להקות שזהפירסום לא מעניין אותם, אלה אחלהישאר עצמם ומיוחדים. :)

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif כןן !

הם הורידו מהערך שלהם כשהם הוציאו את הדיסק הזה.. אבל ,הם היו חייבים אותו כדי להתפרסם - והם רוצים להתפרסם. וזה גרם לזה שהם לא נשארו מיוחדים ..

ספיר..

השוות אותם ללהקות מאמטיוי. לצערי אם הם רוצים להציליח, במיוחד באמריקה [מישו אמר "סקרים אמריקה" שיוצא חודש הבא?!] הם היו חייבם לעשות את זה. זה מוריד מערכם, אבל כך מעלה אותם בעולם =\

noambill

New member
ממש ירדתם עליהם>>>>> לכל ההודעות שמעליי..

ט"ה פירסמו דירים באנגלית כדי שאפשר יהיה להבין אותם בכל העולם! אנגלית זאת שפה בינלאומית.. מאז שהם היו קטנים הם חלמו על הצלחה בעולם אז עכשיו כשהם מתפרסמים אתם כועסות שהם הומיאו את סקרים באנגלית? אתן לא חושבות שזה יפה באנגלית? חוצמזה אצן לא אוהבות את ז אולי כי עכשיו יהיו להם יותר מעריצים? מה הקטע.. אני לא מבניה אתכן! ט"ה הם להקה טובה ומצליחה ואני לא חושבת שבגלל שהם הוציאו את סקרים הם הרסו את היחודיות שלהם! להפך.. הם נהיו יותר מיוחדים כי עכשיו שומעים אותם בכל העולם!! מצטערת אם זה נראה כאילו אני כותבת את זה בעצבים אבל כאילו.. תרגיעו.. הם מגשימים את החלום שלהם! זה מה שהם רוצים! זה ממש לא מוריד מהערך שלהם! מה בדיוק מוריד מהערך שלהם? שיש להם שירים גם באנגלית? בולשיט! מה אם זה היה שירים רק בגרמנית? חצי מהבנות בפורום לא היו פה.. וישמצב שלא היו עושים פורום! המון אנשים מכירים ומעריצים אותם דרך השירים באנגלית ואז הם שמעו בגרמנית ואז בכלל התאהבו!! אני אוהבת אותם בשתי השפות!! לא לסקול! כי זה לא בסדר לסקול אותי על מה שאני חושבת!! אני חושבת שאני צודקת.. אני רוצה לדעת מה אתן חושבות!!

noambill

New member
>> תיקון שגיאות!!

ט"ה פירסמו שירים באנגלית כדי שאפשר יהיה להבין אותם בכל העולם! אנגלית זאת שפה בינלאומית.. מאז שהם היו קטנים הם חלמו על הצלחה בעולם אז עכשיו כשהם מתפרסמים אתם כועסות שהם הוציאו את סקרים באנגלית? אתן לא חושבות שזה יפה באנגלית? חוצמזה אתן לא אוהבות את זה אולי כי עכשיו יהיו להם יותר מעריצים? מה הקטע.. אני לא מבניה אתכן! ט"ה הם להקה טובה ומצליחה ואני לא חושבת שבגלל שהם הוציאו את סקרים הם הרסו את היחודיות שלהם!! להפך.. הם נהיו יותר מיוחדים כי עכשיו שומעים אותם בכל העולם!! מצטערת אם זה נראה כאילו אני כותבת את זה בעצבים אבל כאילו.. תרגיעו.. הם מגשימים את החלום שלהם! זה מה שהם רוצים! זה ממש לא מוריד מהערך שלהם! מה בדיוק מוריד מהערך שלהם? שיש להם שירים גם באנגלית? בולשיט! מה אם זה היה שירים רק בגרמנית? חצי מהבנות בפורום לא היו פה.. וישמצב שלא היו עושים פורום! המון אנשים מכירים ומעריצים אותם דרך השירים באנגלית ואז הם שמעו בגרמנית ואז בכלל התאהבו!! אני אוהבת אותם בשתי השפות!! לא לסקול! כי זה לא בסדר לסקול אותי על מה שאני חושבת!! אני חושבת שאני צודקת.. אני רוצה לדעת מה אתן חושבות!!

crazysapir

New member
מה?אני מצטערת אני בהלם מההודעה

אני חושבת בדיקו הפוך[ מקווה שאני לא נשמעת עבנית^^] אז אני יענה לך על כמה מה שכתבת:אחד אחרי השני לפי איך שכתבת. 1.לא אני לא חושבת שזה יפה באנגלית, אני חושבת שזה מזעזע=] 2.נכון, יש להם יותר מעריצים ככה, ואני לא אוהבת את זה בצורה כזאת.[כי הרבה המעריצים האלה(ואני לא מדברת על מישו ספציפי), הם אלא באמת מעריצים אמיתיים. 3.איך הם ניהיו יותר מטיוחדים בדיוק שהם הוציאו את סקריםO__O בזה שהם הפכו להיות כמו כל הלהקות (כמעט)? זה מאוד מוריד מהערך שלהם, לא הכוונה שיש להם שירים באנגלית, שהם איבדו את כל ה"קסם" שהיה להם, אני לא יכולה להסביר, את גם לא תביני אותי ונסיתי להסביר את זה בהודעות הקודמות בשירשור הזה את מוזמנת לקרוא , המוזיקה שלהם שונה והכל.... ובשבילך זה בולשיט, למה כמה זמן את ככבר מעריצה אותם עם כל הכבוד? אני לא אומרת את זה כי אני יורדת עלייך חס וחליהל או משו ממש לא בכיוון אבל אני לא חושבת שתוכלי להבין למה אני מתכוונת דדווקא בגלל זה. ואז שהיינו קומונה , עדו קצת לפני סקרחם, רצו לפתוח כבר אז פורום אבל מנהלות הקומונה לא רצו. ואני מאמינה שאם הןם לא היו מוציאים את סקרים הפורום לא היה כזה מפוצץ קרוב למדי שהלהקה לא הייתה מגיעה לארץ -< ואת יודעת מה אם זה בחבילה של , הם אל יבואו לארץ אבל הם לא יתמסחרו ויאבדו את כל מה ש"טוקיו הוטל" היו גם כלהקה או כבני אדם, אז עדיף באמת כך!

noambill

New member
....

1.אני אוהבת את זה גם באנגלית וגם בגרמניית. 2. אמרתי שזה בולשיט כי כל הזמן אומרים שהמוזיקה שלהם שונה.. זה לא נכון זאת אותה המוזיקה והמילים רק באנגלית.. לא התכוונתי לומר שהכל בולשיט.. אני מעריצה שלהם עוד מעט שנה נדמה לי.. אולי זה לא הכי הרבה זמן אבל עדיין זה לא אומר שאין לי חוות דעת. אני באמת מעריכה את זה שאנשים כותבים את הדעה שלהם, בגלל זה אני כותבת את שלי.. אני חושבת שיש עוד אנשים שמסכימים איתי (לפחות לגבי חלק מהדברים..) לא משנה אני ממש לא רוצה לפתח ריב.. לא רציתי לפגוע.. אם פגעתי אז סליחה^^

crazysapir

New member
המוזיקה שלהם שונה את יכולה לשמוע את זה../images/Emo26.gif

אם תשמעי טוב טוב , ובין הבלוטים זה בשיר "סקרים" שומעים שזה בהרבההה יותר ממוסחר מהשיר "שראי" תנסי לשמוע את ההתחלה של שראי המנגינה ואח"כ ישר תעבירי למגינה של "סקרים" ותראי... חוץ מזה המוזיקה שלהם השתנתה , בהחלט שומעים הסגל בין הדיסק "שראי" לבין "זימר 483" ובמיוחד בין "סקרים"

אני עונה ..

אני לא חושבת שהם ישתנו לגמרי . אולי בגלל שגדלו להם המעריצים והם ראו איזה מעריצים מטורפים יש להם , אולי האגו גדל להם קצת וזה נורמלי לחלוטין . הם עדיין נשארו ילדים כמו שהם היו ולא התבגרו לפי דעתי , כאילו לפי מה שאני רואה בראיונות וכאלו .. אז אני לא חושבת שהיה שינוי דרסטי חוץ מהשיער של ביל D: זהו

florit11

New member
אממ... ספר היסטוריה אני לא אכתוב....

אבל ספרות בטוח... XD סתם... אז ככה: שינוי חיצוני: השתפר בהחלט... הם נהפכו מחבורה של ילדים, לאנשים מושכים... ואגב, ביל למד סופסוף להתלבש(כשהוא קטן לא היה לו טעם.. XD)!!! שירים: הקול של ביל השתנה, וזה הפך את השירים להרבה יותר מושכים ונעימים לאוזן, גם הנגינה של הבנים השתפרה, נהפכה להיות יותר מקצועית, המילים יותר עמוקות... אבל עם כל הטוב יש גם רע. כשהם היו קטנים, היה משהו כל כך מקסים בשירים שלהם. משהו קסום כזה, תמים, כיפי. ועכשיו הם כבר לא תמימים, והקסם מתפוגג לאט לאט. מצד אחת זה טוב- כי זה נותן להם להתפתח למקומות חדשים, להתבגר. מצד שני- אם הם לא ישגיחו על עצמם, הם עלולים להפוך לעוד להקה ממוסחרת שחוזרת על כל מה שכבר חזרו עליו. וחבל.

Odreamy girlO

New member
../images/Emo40.gifאני עונה אני עונה!D:

לפי דעתי איך שהם היו טוקיו הוטל הם גם נישארו טוקיו הוטל וישארו תמיד טוקיו הוטל --------------------------- זה נכון שהם השתנו בקיצוניות וגם מבפנים הם התבגרו. הם אכן התפרסמו ויש להם שירים חדשים....וגם השם של הלהקה השתנה.. בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שהלהקה נישארה להקה גם אחרי שנתיים וגם אחרי שלוש או 100,000,000,000,000 שנה(הגזמתי אני יודעתXD ). ------------------------------------------------- ולסיכום(וואי איזה פחד אני מדברת כמו המורה שלי להיסטוריה...=$ ) הם לא הישתנו לא לטובה ולא לרעה כי הם תמיד היו טובים רק שאז עוד לא ממש הכירו אותם ועכשיו הם התפרסמו.. וווואו חפרתי..חיחיחי

../images/Emo36.gifאממממממממממממ............/images/Emo26.gif

לדעתי הם השתנו, אבל לא כ"כ. לדוגמא השיר MEERE 1000 , הוא ממש לא מהסוג של השירים שהם בד"כ כלל שרים, או מנגנים.......... השינוי הוא לא כזה דראסטי, אבל גם לא כזה קל, לדעתי......... משו באמצע כזה.......... חחחח טוב, יצא לי יותר מ2 שורות........ טוב, חפרתי.......... ~~~חפירה~~~

שירולים

New member
הם לא השתנו הם השתבחו...../images/Emo9.gif

ביל- הסטייל שלו השתבח יותר והתחדד..התמקד...פעם היו לו יציאות מוזרות כאלה מידי פעם..ועכשיו את יכולה נגיד לראות משהו באיזה חנות סתם דוגמא..ולומר יואו זה כזה מתאים לבילל..(איזה מעיל אופנוענים שחור)..וכדו'...כי הסטייל שלו נעשה יותר מגובש. טום- הסטייל שלו בדיוק כמו ביל התגבש..והוא התמקד יותר רק באותו בגנון בגדים..בחיים הוא לא נתפס עם חולצה שלא גדול עליו באלףףף מידות ...כמו שביל לא תפס עם חולצה יותר גדולה XXS... ואמממ למען האמת שאר חברי הלהקה פחות מעניינים אותי אז אין לי מושג...
מוזיקה- כן הם השתכללו מאוד...יש שירים שלהם שאני שומעת ולא מאמינה שזה הם (מתקופת דביליש...) והיו להם שירים קצת פחות מושקעים ממה שיש להם עכשיו..בסקרים..רואים שהם עובדים על השירים שלהם קשה ומשתדלים מאוד..כל דיסק אצלם זו תקופה אחרת..ומעניים אם 1000 MEERE מסמל תחילתה של תקופה חדשה..כי השיר הזה שונה מכל שיר שהם עשו עד עכשיו... שימשיכו כך..להתפתח ולגדול=]] (גם ביל וטום שיאכלו קצת הזוג קיסמים האלה..)

למעלה