הועידה הארצית ה-ל"ז

A m b a G a l

New member
בקשר לעידן,

אני לא הולכת לפאר אותו ואת ההיסטוריה שלו בתנועה ובסניף.. ובכל זאת. מה שהוא ניסה להעביר לבוגרים בועידה , וגם מה שבעצם מייחד אותו מיאיר הוא ה'שיטה' שלו להנהגת התנועה. בעיקרון הוא אמר, ובצדק, שהנהגת התנועה צריכה להיות מורכבת מאנשים בעלי מקצוע שיכולים לתרום מבחינה מקצועית לתנועה, וזה לאו דווקא אנשים שגדלו בתנועה. זה יכול להיות אנשים שמגיעים מתחום החינוך, הכלכלה, השיווק, המשפט וכו'.. ככה למעשה, הנהגה תהייה גוף מקצועי יותר, שיכול גם לבצע דברים באופן טוב יותר, ולהיות יותר מייצוגיים. נראה לי שהתפקיד דורש הרבה יותר מלהיות על חאקי במהלך הועידה, ובכלל זה לא משהו שאמור להצביע עליו אם הוא טוב או לא. אני גם חושבת, שעד שהוא לא יכנס באמת לתפקיד לא נדע, אבל נקווה לטוב :)

SoulDancer

New member
ברור לי

שהוא בן אדם עם ראש על הכתפיים והבנתי את הרעיון שלו, ואני מאחלת לו המון בהצלחה כמובן! אבל איפה שהוא, כשרוצים להבחר להיות ראש של מקום כל שהוא אתה צריך להראות שייכות, והוא רק הראה ההפך לרוב..חאקי לא מסמל את העובדה אם הוא טוב או רע, אבל זה כן מראה שהוא באמת רוצה להיות חלק.. מעבר לזה שיותר הפריע לי התשובה שהוא רק שנתיים בתנועה ובגלל זה אין לא מספיק ידע, אבל שוב, אני מאחלת לו המון בהצלחה ואני מקווה שהוא יוכיח שאני טועה:)

מסכימה...

אבל יותר הסתייגתי מכך שלא ידע לענות מה היה רוצה לשפר בתנועה, מה היה רוצה לשמר... ובעיקר שלא ידע מה הקו שהוא רוצה ללכת בו... אלא רק "לבדוק כל דבר ולראות מה צריך לעשות".. הוא לא כל כך "בקיא בחומר"... וחבל שכך. הרעיון של חלוקת התפקידים בהנהגה באמת יכול להיות טוב (אי אפשר לדעת עד שלא יתבצע) אבל חוץ מהרעיון הזה, לא ראיתי שום מצע שהציע עידן. [לעומת יאיר שהציב את הבוגרים במרכז].

A m b a G a l

New member
הוא צריך להתחיל ממשהו.

הוא לא יכל לבוא מנוסה כיו"ר התנועה, לפני שנבחר. הוא מכיר את התנועה... אני מניחה שלא כמו יאיר, ולא כמו דיי הרבה מבוגרים אחרים שמתפקדים בארצי, אבל קוראים לזה השתפשפות - וזה יקרה רק בנעליים האמיתיות כיו"ר. ואולי דווקא העובדה שהוא בא כאילו מבחוץ, תגרום לו להסתכל על הדברים מבחינה אובייקטיבית יותר? בואו נפסיק את הדיון כאן, זה טיפשי לשפוט אותו לפני שהוא בכלל התחיל בפתקיד, לשני הצדדים. יהיה בסדר, לילה טוב :)

noamsheron

New member
אני הייתי../images/Emo9.gif

היה ממש מעולה... היו הרבה דיונים, חפירות, הצבעות, מליאות, תה [
], דמוקרטיה, ערכים, והרבה הרבה חאקי
. שמעו... אני אישית הרגשתי פשוט מאושרת וגאה להסתובב שלושה ימים בין כל הבוגרים והמבוגרים שבאו לועידה, ולשמוע רק דיונים על עקרונות וערכים וכמה שאנחנו רוצים לפעול כדי לשנות, ולהשפיע ובאמת לעשות. יש המון החלטות חשובות, ואני באמת מקווה שהן לא רק יהיו כתובות בחוברת ועידה - אלא גם יתבצעו ע"י הבוגרים וההנהגה החדשה שלנו
, וכמובן היו"ר התותח
לסיכום, היה מעולה
נהניתי, החכמתי ולקחתי איתי הרבה דברים הלאה. ערב מעולה, נעם
.

למעלה