החתונה עוד שבוע בדיוק

אוי אנחנו כל כך רגשניות ../images/Emo7.gif

אצלי בחתונה לירון היה בטוח שאמא שלו תתחיל את הבכי , אמא שלי אחריה ואני מצטרפת לחגיגה, אבל בפועל כנראה בגלל שקיבלנו את האורחים , זה הוריד את מפלס ההתרגשות , ואף אחת לא בכתה בחופה. אבל אני כרגיל הרי חייבת לבכות, אז אחרי החופה שכל החברות שלי רצו לחבק אותי , הבכי פרץ. אבל האיפור לא ירד...

שמופית

New member
../images/Emo13.gif גם תמיר בטוח שהאמהות יתחילו...

אותי מעניין איך הוא יגיב ואם הוא יתרגש, כי הוא כזה אדיש ולא מתרגש בקלות...

*שיר

New member
גם בעלי היקר היה Cool בטירוף...

הוא התנהג כאילו הוא ככה סתם ארגן איזו ארוחת צהריים קטנה לכמה מחברינו הטובים, שום דבר חריג... הצלמת צחקה עליו שהוא יותר מדי cool ושיתחיל להתרגש קצת. אבל כל זה עבר לו - בסוף החתונה... ואז הוא קלט מה היה והתחיל להתרגש...

הילית*

New member
תדעו לכם שאני בחורה מאוד רגשנית

בכל חתונה אני בוכה מהתרגשות כשאני רואה חתן ןכלה צועדים לחופה וכמה שאני יותר קרובה לזוג אני יותר מתרגשת... והפלא בפלא, בחתונה שלנו הייתי נורא שלווה ורגועה ומאושרת ול ירדה אף דמעת התרגשות (זה אולי בגלל שיום לפני זה בכיתי כ"כ הרבה...)

הילית*

New member
תאמיני לי שלא כדאי לך...

בכיתי יום לפני בגלל נסיבות אחרות לגמרי שגם קשורות בחתונה. אח שלי הוכנס בבהילות לניתוח והיה בסכנת חיים. עם כניסתו לניתוח היה ברור שהוא לא יבוא לחתונה. בסופו של דבר שעה לפני החתונה נתנו לו לצאת לחתונה לכמה שעות ועוד לפני שהחתונה נגמרה הוא חזר לבית החולים. תאמיני לי שאני לא מאחלת לאף כלה להיות במצב הזה ולאף אחת לא לבכות ככה יום לפני החתונה (ועכשיו כשאני חושבת על זה יורדות לי קצת דמעות...) ובנימה אופטימית זו אאחל לך התרגשות ענקית, שמחה ופה ושם דמעות של שמחה, דמעות של התרגשות והרבה הרבה אהבה

dorlim

New member
בזה את צודקת ב- 100%

אבל עדיין אני מוכנה לבכות ביום שלפני גם בשביל החתונה עצמה. ואגב, מה שלום אחיך? הוא כבר בסדר?

shelycat

New member
מניסיון .... הכל יהיה בסדר ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

גם אני כל הזמן העברתי הכלבראש לראות אולי שכחתי ואיפה משהו יכול להתקלקל ואיך למנוע את זה מראש וכו`.... אז השורות הרעות הן שזה ימשיך עוד קצת....הבשורות הטובות הן שמרגע שמתחילים ביום החתונה להתארגן זה נעלם. אני הלכתי יומיים לפני החתונה למקווה ועצרתי בדרך לקנות קולדקס כי חליתי ואפילו זה לא קלקל כי את יודעת זה נכון מה שאומרים....עד החתונה זה יעבור! אז תינשמי עמוק... תרימי את הטלפון...תחייגי לחברה הכי טובה שלך (או סתם חברה)...ותצאי לבלות. אני בשבוע לפני החתונה הייתי עסוקה בללכת עם החברות שלי לחפש להן בגדים לחתונה, בנוסף חברה טובה שלי חגגה יום הולדת בחתונה שלי אז חיפשתי לה מתנה, וסתם ביליתי אם אנשים שכיף לי איתם. ואם כל זה לא עוזר נסי להתרכז באחרים ולא בעצמך ובחתונה(גם לא בהורים) וכך תוכלי אולי לחשוב על דברים אחרים, להוריד את הלחץ ולהרדם יותר מהר.

צוקה

New member
תודה רבה על העצות הפרודוקטיביות

אני מנסה ליישם את כל מה שאמרת, אבל אני כל היום לבדי כיוון שאני מובטלת וכל חברותי עובדות קשה מאוד ולכן קשה לנו יותר לתאם.

מולדת.

New member
יוווווו מזל"ט

בס"ד איזה כיף לכם עוד שבוע ובום אתם נשואים!
את יכולה להרגע... ואפילו די כדאי מן הסתם כל התופעות הפיזיות הן בגלל הלחץ (זה היה לי פעם) מזל"ט ויום טוב מולדת

dorlim

New member
שיהיה לך שבוע רווקות אחרות מקסים

ומנסיון הפורום - כל כלה והתסמונת שלה לפני החתונה. אבל כמו שאומר המשפט הידוע "עד החתונה זה יעבור!" .

צוקה

New member
תודה רבה לכולכם! אני ממש מכורה

לפורום הזה, עוד מימיו ביואל ואתן פשוט מקסימות, תומכות ומייעצות ואין לכן מושג כמה עזרתן לי בכל התקופה של החצי שנה האחרונה ואפילו עכשיו, תמיד יודעות לתת מילה טובה ועידוד! וכמובן אתי המקסימה, שעזרה לי המון המון -
אני שותה לחיי משפחת פורום החתונות

צ´וקה חמודתי, רק עוד שבוע?? איזה

כיף לך.... הלוואי והינו יכולים להתחתן שוב, היה לנו כל כך כיף... אני בטוחה שגם לכם יהיה נהדר. קחי נשימה עמוקה, תבלי קצת עם עצמך, תעשי אמבטיות שלוות ותראי טלוויזיה (למרות שאני כבר לא מסוגלת...) ותהני נורא מהשבוע האחרון של הרווקות. תזכירי לי, מתי מסיבת הרווקות שלך?

צוקה

New member
מסיבת הרווקות שלי מחר ../images/Emo70.gif וכמו

שכבר סיפרתי כאן חברותי זוממות משהו, חוץ מהמרצה מ"ארוס" שאני יודעת שהן סגרו איתו.

סיגל2

New member
צוקה, אני כל כך מבינה אותך, גם אני

שבוע לפני החתונה ומאתמול אני כמו איזה קפיץ שמותחים אותו ומותחים אותו. וכך גם ההתרגשות עולה ועולה והימים עוברים להם לאט לאט. לא נותר לנו אלא לנסות לעבור את השבוע הזה בהכי כיף שאפשר ולהנות מכל רגע ורגע, בסה"כ היום הגדול יעבור עלינו כל כך מהר שלא נשים לב לכך שהערב עבר ונגמר. שיהיה שבוע רווקות אחרון מאושר ושמח.

*שיר

New member
צ´וקונת, שיהיה לך שבוע אחרון נהדר!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo135.gif

אני לא חושבת שאני אגזים אם אני אומר שכולנו עברנו את הפרפורים בבטן שהופכים לכאבים פיזיים (ולריצות לשירותים...
). אצלי נעלמה הרגשת הרעב בערך שבועיים לפני...והפרפורים בבטן באו כמו צירים: תכופים יותר ויותר... עד היום של החתונה שאז הכל עבר פתאום.
אבל כמו שאמרו לך זה באמת הכיף הגדול!! לדעת שעוד שבוע זה קורה!
שעוד שבוע המוני אנשים יבואו לשמוח איתכם בשמחתכם. אז שיהיה לך שבוע נהדר! תעשי כיף - תפנקי את עצמך בשופינג
/ אמבטיות/ בריכה / ים
/טיולי אופניים
או כל דבר אחר שעושה לך טוב, כי עכשיו זה הזמן שהפינוקים האלה הם הכי לגיטימיים!!

J-סיקה

New member
אני בטוחה שתצליחי לבלוע את כל

העולם בשבוע הזה ..... תהני ותעשי כיף ...

shelycat

New member
לכל המתחתנות... ../images/Emo68.gif

תהנו מכל רגע גם אם זה נראה שנמשך כמו מסטיק ורוצים שזה יגיע...זה עובר כל כך מהר שאתן לא יכולות לדמיין כמה לי ולבעל יש ביחד בערך 45 דקות ביחד של זיכרון מהארוע, כל פשוט טס. אני מאוד ממליצה גם להיות נוכחים בקבלת פנים זה מוריד קצת מהמתח, וגם יוצא לדבר עם אנשים שלא יצא לכם אחר כך להגיע אליהם ולראות בזמן הארוע כי הכל טס, וגם זה מונע אחר כך מהצורך לעשות סיבוב שולחנות מקיף כי הצלם יכול לתפוס אתכם תוך שיחה כשאף אחד לא שם לב (ואז התמונות יפות וטבעיות יותר) עם המוזמנים.

למעלה