אעעעע בא לי לקבור את עצמי!!
K keeeren New member 8/6/06 #14 שכחי מזה.. יש לי בגרות בספרות ב22.6 וקצת לפני זה לשון מה שלא משאיר לי הרבה זמן ללמוד לזה חוץ מזה שיום לפני אני כל היום בהשלמות לקייטנה... אז ככה שזה לא ילך..
שכחי מזה.. יש לי בגרות בספרות ב22.6 וקצת לפני זה לשון מה שלא משאיר לי הרבה זמן ללמוד לזה חוץ מזה שיום לפני אני כל היום בהשלמות לקייטנה... אז ככה שזה לא ילך..
ו וואחאד ראש New member 8/6/06 #22 מסכנים עושים לשון../images/Emo3.gif חחח אנייי את ה אנייי את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי וגם בתנ"ך ! ומחר אתם יודעים מה קורה ?! אי מסיים עם היסטוריה גם !!! חחחח מה שמשאיר לי רק אזרחות וספרות בתור מקצועות אומנים
מסכנים עושים לשון../images/Emo3.gif חחח אנייי את ה אנייי את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי וגם בתנ"ך ! ומחר אתם יודעים מה קורה ?! אי מסיים עם היסטוריה גם !!! חחחח מה שמשאיר לי רק אזרחות וספרות בתור מקצועות אומנים
ו וואחאד ראש New member 8/6/06 #23 אה וממחר חופש גדול! בגרות אחרונה../images/Emo3.gif ואז האקסית שלי באה אלי.....איזה כיף לי יום כיף
H Hezi The One New member 8/6/06 #30 אצלנו כמו אצל הרוב עושים לשון בי' ככה שערן סיים,ואני אסיים עוד שבועיים^^
T Tin Doll New member 8/6/06 #34 גם אני את הבגרות שלי בלשון עשיתי אבל תמיד אפשר לשפר אתה יודע.. קיבלתי 82 סופי והממוצע של המבחנים היה 95 אז אני עושה שוב במטרה להגיע ל100.
גם אני את הבגרות שלי בלשון עשיתי אבל תמיד אפשר לשפר אתה יודע.. קיבלתי 82 סופי והממוצע של המבחנים היה 95 אז אני עושה שוב במטרה להגיע ל100.