הכיסא הריק

MajorWinters

New member
אז אני אלך לביל גייטס...

תמיד הייתה חיבה לכדורי צמר, וכשנחזור לארץ יהיה טוב...

juggernaut

New member
אמ...

עד כמה אתה מאושר כרגע? אם בכלל. חשבתי פעם להתאבד? מה היה הדבר הכי מדהים שאמרו לך? מה היה הספר הכי טוב שקראת? והסרט?(שראית..) והבדיחה?(כן אתה צריך לרשום אותה) עד איפה אתה אוהב אותי? ותהיה תכלס. עד כמה אתה זורמת? ורק שתידע, שאני אוהב אותך המון. ושאני חושב שאתה אחד האנשים.

MajorWinters

New member
../images/Emo54.gif

אני די מאושר נכון לעכשיו. יש את הצרות הרגילות, לימודים, אהבה, דברים נדושים והכסף שחסר לי כדי לקנות את כל הסט של החיילים של מקפרלן, אבל אני מאושר באוברול (ג'ינס צור!? ג'ינס!?)
אני אישית לא חשבתי להתאבד, אבל זה לא מה ששאלת- אף פעם לא סיפרת לי שחשבת להתאבד לכן אני אגיד לא, לא חשבת להתאבד, אבל אולי אני טועה...
יש לך תחת סקסי (ועוד שתיים אמרו את זה יחד)...
אני לא יודע אם הוא הכי טוב, אבל ספר שהשפיע עליי הרבה, זה הספר האוטוביוגרפי (הראשון) של ריצ'רד פיינמן.
להציל את טוראי ריאן
...(אני אשלים אח"כ)
מאילת עד הקובוץ ובחזרה, אלף אפס פעמים.
מאוד זורמת, פעם נפרדתי ממישהו ואז היו לי שני אחרים באותו הערב.

MajorWinters

New member
אני מחכה שאתה תבוא לישראל...

אגב, לפני כמה ימים הכרתי מישהי מניוטון, והיא חזרה לשם אתמול. היא די יפה יובלי, אז אל תבגוד בי איתה, תשמור לי אמונים!

Dolo

New member
דין!

למה אתה כל הזמן מסתובב עם הפריסבי? נכון שפריסבי זה גאוני? ונכון שאני גאון?

MajorWinters

New member
כי פריזבי זה טירוף חושים!

אני משחק פריזבי אולטימייט, שזה בערך שילוב של פריזבי עם פוטבול, אבל לא ממש... זה הכי דומה לפוטבול מלכל ספורט אחר, אבל זה ממש לא פוטבול. ואני אוהב לזרוק פריזבי, וזה דק ונכנס בול לתיק, אז למה לא? פריזבי זה גאוני! ואתה לא רע, וכיף לנסוע איתך באוטו, חייך למצלמה!

אז אממ.. מה אתה לובש?

מה הקטע עם האסלה הריקה הזאת זה לא מסודר.. אם כבר שכל אחד ירשום הודעה רק עם נושא "תיבה ריקה" כתגובה לנושא חדש ריק.. ושמה כל מי שירצה יכתוב הודעה ארוכה..סבבה?

למעלה