הכיסא הריק

O r c h i d

New member
../images/Emo88.gifהכיסא הריק../images/Emo88.gif

הכללים ברורים... לא? והשבוע על הכיסא....... lady from the hell בהצלחה[?]

bernie92

New member
טוווב ../images/Emo67.gif

השלימי: התשובה היא - אני אוהבת - הפורום הזה הוא - האנשים פה הם - אסוציאציות 2*21 - 6*7 - פלאפל - פיתה - צרפתית - מדינת התפוזים[?!?] - רפובליקת בננות - מטאטא מעופף
- אני פשוט אשתוק עכשיו |מגלגלעיניים|

../images/Emo140.gif

השלימי: התשובה היא - 42
אני אוהבת - מוזיקה הפורום הזה הוא - המקום שאני נמצאת בו רוב הזמן האנשים פה הם - ממש נחמדים אסוציאציות 2*21 - יאי מתמטיקה - 42- התשובה 6*7 - 42 D: פלאפל - איכס, איכס, איכס.. אני יודעת שאסור להגיד איכס על אוכל.. פיתה - עם הרבה חומוס צרפתית - שמי המלא מדינת התפוזים[?!?] - my littel contry רפובליקת בננות -אויבים? מטאטא מעופף - הארי פוטר

juggernaut

New member
ז'אאאאאאאאאאאאאאאנננננהההההההההההה

מהקורה? באה לפה הרבה? ירק אהוב? צבע אהוב? ספר אהוב? מנהל פורום אהוב? סרט אהוב? המשפט הכי רומנטי שאי פעם אמרו לך? ה מכה הכי כואבת שקיבלת? ספרי לי בדיחה. ספרי לי עוד בדיחה. הפסיקי. את גרועה בזה. מה חדש? מה את רוצה לעשות בצבא? ואחרי הצבא? ובאמצע? ובס"ד? ובס"ד השני? כמה פעמים את יכולה לקפוץ על רגל אחת? מה השיר האהוב עליך? והשנוא?(ואל תגידי שאין. לכולם יש.) וזהו ...אין יותר צבעים.

../images/Emo140.gif לה לה לה

מהקורה? הכל בסדר
באה לפה הרבה? אני לא יוצאת מכאן ירק אהוב? חסה צבע אהוב? שחור-כחול ספר אהוב? ה''פ ה4 מנהל פורום אהוב? נו מי עוד בטח דין D: סרט אהוב? יום שאחרי מחר המשפט הכי רומנטי שאי פעם אמרו לך? בהתחשב בזיכרון הגרוע שלי.. "אני אוהב אותך" ה מכה הכי כואבת שקיבלת? כשנפלתי מהגדר בכיתה ד' ספרי לי בדיחה. ילד אחד הלך הלך הלך הלך הלך.. בום שניצל
לא שניסיתי להצחיק פשוט אני גרועה בלספר בדיחות, בדרך כלל אנשים צוחקים ממני ולא מהבדיחות שלי. ספרי לי עוד בדיחה. - >.> קיפוד למד לינשום עם התחת, התישב על כיסא ונחנק.. הפסיקי. את גרועה בזה. אני יודעת,
מה חדש? אני חולה מה את רוצה לעשות בצבא? שרות לאומי *תסקלו אותי* ואחרי הצבא? ללמוד באוניברסיטה לעיצוב אופנה ובאמצע?
באמצע של מה? אני חושבת על לנסוע לאנגליה או לאוסטרליה ובס"ד? לא מאמינה בבס''ד ובס"ד השני? אותו דבר כמו הראשון כמה פעמים את יכולה לקפוץ על רגל אחת? תלוי איזו רגל.. ימין איזה 150, שמול פחות.. מה השיר האהוב עליך? My Last Breath, של אוונסנס והשנוא?(ואל תגידי שאין. לכולם יש.)- כל שירי הדיכאון בעברית למיניהם

יניבושקה

כמה את אוהבת אותי? הרבה
מי רכוש של מי? אתה רכוש שלי, רק שאתה עדיין מתקחש לזה

noname202

New member
ז'אן ז'אן ז'אן../images/Emo123.gif

קודם כל, נכון שבא לך לרצוח את האדם הנחמד והמתחשב שבחר אותך לכיסא הריק?
ועכשיו, אין על פורום סקרים ושאלונים
: מה אתם לובשים עכשיו? אוהבים להתקלח? אוהבים לישון? יש לכם כתב יפה? אוהבים שאלונים? מתי בכית בפעם האחרונה? בגלל מה? יש לכם חיה בבית? מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? מהו נושא השיחה השנוא עליך? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: איזו זמר\\ת אתם אוהבים? האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כתבתם אי פעם שיר? פורסם/למגירה? אתם אוהבת את הצחוק שלך? יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מהי דעתכם על הצבע כתום? אתם מדברים הרבה בטלפון? האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מה המוטו שלכם בחיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) האם אתם צלמים חובבנים? בוכים בשירים? אוהבים את החדר שלכם? אוהבים את ההורים? מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\\ה יש? רמקול ומצלמת אינטרנט יש? אתם כותבים בעט או עיפרון? התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יש לכם חדר לבד? אתם אוהבים מסיבות? אוהבים את יום שישי? ואת שבת? מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מעפנה? שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? שאלת השאלות - את הולכת ברחוב ופתאום נתקלת באחד מאנשי הפורום. 1.מי זה?
2.מה את עושה??

גלי את כל כך צודקת

מה אתם לובשים עכשיו? טרנינג אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן D: יש לכם כתב יפה? הוא נחמד אוהבים שאלונים? לא
מתי בכית בפעם האחרונה? אהמ.. לפני חודש בגלל מה? האמת שאני יכולה לבכות גם בלי סיבה
יש לכם חיה בבית? רק אם מה שבמקרר נחשב מה השם שלה(אם יש לכם?) --- האם את יודעת לצייר כיבשה? כיבשה D: בטח מהו נושא השיחה השנוא עליך? צבא תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: *מרימה גבה* יד בינונית עם אצבעות ארוכות ודקות, קווים רבים מתפתלים על כף היד
איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אין האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא
כתבתם אי פעם שיר? אפשר להגיד, אבל הוא שמור למגירה פורסם/למגירה? למגירה! אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא, ממש לא הוא מוזר יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחות אחת ו4 חורגים/ות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? או אני ואחותי הקטנה מרביצות ונושכות אחת את השנייה אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אני כל היום על המחשב -.-'' מהי דעתכם על הצבע כתום? לא משהו אתם מדברים הרבה בטלפון? לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מפוזרים, ככה זה כשלומדים בבצפר פנימיה מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אני יכולה להצליח מה המוטו שלכם בחיים? חייה ותן לחיות אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? זה תמיד נחמד לצלם בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם? כן D: אוהבים את ההורים? כשלא צועקים עליי מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?
כיתה ד' את מי אתם הכי שונאים? מורה לספורט.. פשוט זה מה שקפץ לי לראש והכי הכי אוהבים? את אמא חבר\\ה יש? יש רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רק מצלמה אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי, כמה טובים החיים בתור תומבוי מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? עכשיו יש לכם חדר לבד? כן,למה שיהיה לי חדר משוטף >.> אתם אוהבים מסיבות? תלוי איזה אוהבים את יום שישי? שישי, בגלל שביום הבאה לא לומדים ואת שבת? רק אם יש לי יום חופשי בראשון מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? מעצבת פנים/ אופנה אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? הרבה
שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? ירח חם או קר? תלוי מתי, בחום בלתי אפשרי להתקרבל מתחת לפוך חולצה או גופיה? שרבול קצר מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישון, תמיד לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך, איך אפשר לסבול אור טיול בארץ או בחו"ל? בחו''ל, טיילתי מספיק בארץ ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? ללכת לרצוח את גלי שאלת השאלות - את הולכת ברחוב ופתאום נתקלת באחד מאנשי הפורום. 1.מי זה? גרג D: היא אמרה שהיא באה לרחובות לחנות מנגה שנמצאת 10 דקות ממני 2.מה את עושה?? מנסה לזהות אותה, קופצת משמחה ומחבקת אותה D:

noname202

New member
יאי../images/Emo9.gif ז'אן הולכת לרצוח אותי../images/Emo13.gif

*אני לא אספר לה שהמדורה שלה מוכנה ומחכה לה
*

למעלה