גלי את כל כך צודקת
מה אתם לובשים עכשיו? טרנינג אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן D: יש לכם כתב יפה? הוא נחמד אוהבים שאלונים? לא
מתי בכית בפעם האחרונה? אהמ.. לפני חודש בגלל מה? האמת שאני יכולה לבכות גם בלי סיבה
יש לכם חיה בבית? רק אם מה שבמקרר נחשב מה השם שלה(אם יש לכם?) --- האם את יודעת לצייר כיבשה? כיבשה D: בטח מהו נושא השיחה השנוא עליך? צבא תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: *מרימה גבה* יד בינונית עם אצבעות ארוכות ודקות, קווים רבים מתפתלים על כף היד
איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אין האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא
כתבתם אי פעם שיר? אפשר להגיד, אבל הוא שמור למגירה פורסם/למגירה? למגירה! אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא, ממש לא הוא מוזר יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחות אחת ו4 חורגים/ות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? או אני ואחותי הקטנה מרביצות ונושכות אחת את השנייה אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אני כל היום על המחשב -.-'' מהי דעתכם על הצבע כתום? לא משהו אתם מדברים הרבה בטלפון? לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מפוזרים, ככה זה כשלומדים בבצפר פנימיה מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אני יכולה להצליח מה המוטו שלכם בחיים? חייה ותן לחיות אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? זה תמיד נחמד לצלם בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם? כן D: אוהבים את ההורים? כשלא צועקים עליי מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?
כיתה ד' את מי אתם הכי שונאים? מורה לספורט.. פשוט זה מה שקפץ לי לראש והכי הכי אוהבים? את אמא חבר\\ה יש? יש רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רק מצלמה אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי, כמה טובים החיים בתור תומבוי מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? עכשיו יש לכם חדר לבד? כן,למה שיהיה לי חדר משוטף >.> אתם אוהבים מסיבות? תלוי איזה אוהבים את יום שישי? שישי, בגלל שביום הבאה לא לומדים ואת שבת? רק אם יש לי יום חופשי בראשון מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? מעצבת פנים/ אופנה אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? הרבה
שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? ירח חם או קר? תלוי מתי, בחום בלתי אפשרי להתקרבל מתחת לפוך חולצה או גופיה? שרבול קצר מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישון, תמיד לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך, איך אפשר לסבול אור טיול בארץ או בחו"ל? בחו''ל, טיילתי מספיק בארץ ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? ללכת לרצוח את גלי שאלת השאלות - את הולכת ברחוב ופתאום נתקלת באחד מאנשי הפורום. 1.מי זה? גרג D: היא אמרה שהיא באה לרחובות לחנות מנגה שנמצאת 10 דקות ממני 2.מה את עושה?? מנסה לזהות אותה, קופצת משמחה ומחבקת אותה D: