וי נכון לא תזרוק אותי מהבית עכשיו?
ה הסערה שאחריי השקט New member 17/1/06 #21 ז'אן... נכון שאנשים כאן נורא מעצבנים וקטנונים, אבל את נשארת רק בגלל שהם גם נחמדים?
L lady from the hell New member 17/1/06 #23 ../images/Emo140.gif דווקא יש פה הרבה אנשים מאד נחמדים שמאד התחברתי איתם, ובפורום אני לא כל כך הרבה.. אני רוב הזמן בצ'ט, תקנו אותי אם זה לא נכון
../images/Emo140.gif דווקא יש פה הרבה אנשים מאד נחמדים שמאד התחברתי איתם, ובפורום אני לא כל כך הרבה.. אני רוב הזמן בצ'ט, תקנו אותי אם זה לא נכון
T TheWhitestOfFangs New member 18/1/06 #26 דביר מציג את חוסר ה"מעצבנות" שלהם כמה אתה מדבר ולך תעשה מוצקים!
ה הסערה שאחריי השקט New member 18/1/06 #27 אבל... סיימתי את זה סמסטר שעבר עכשיו עושים דינמיק'ה... עושים, מעתיקים... אותו הדבר
O O r c h i d New member 19/1/06 #30 ../images/Emo41.gifשלב השאלות נגמר../images/Emo41.gif ז'אן, את מתבקשת לשלוח לי בהקדם האפשרי מסר ובו יהיה כתוב מי את רוצה שיהיה בפעם הבאה על הכיסא הריק תודה על שיתוף הפעולה
../images/Emo41.gifשלב השאלות נגמר../images/Emo41.gif ז'אן, את מתבקשת לשלוח לי בהקדם האפשרי מסר ובו יהיה כתוב מי את רוצה שיהיה בפעם הבאה על הכיסא הריק תודה על שיתוף הפעולה