הכר את הפורום

מ א י י ק

New member
../images/Emo88.gifהכר את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

היום,בפעם הראשונה תתארח בפינה - S t r a w b e e r Y
אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות ^__^ בקרוב אני אפרסם את הרשימה לפי הסדר של מי שמשתתף בפינה.

אסתוש

מנשמע? בת כמה? מאיפה? איך זה לנהל ת'פורום?
האלופה או טב"ע? עפר או עופר? כפיר או תום? אין מה לשאול קחי שאלון
: דברים אהובים 5.מה המאכל המועדף עלייך? 6.מה המשקה המועדף עלייך? 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? 9.מהו הצבע המועדף עלייך? 10.מקום מועדף עלייך- 11.מילה אהובה 12.קללה אהובה 13.אדם אהוב 14.שמפו אהוב 15.תכונה אהובה 16.חנות אהובה 17.תוכנית ילדים אהובה 18.תוכנית אהובה 19.סידרה אהובה 20.אתר אינטרנט אהוב 21.חפץ אהוב 22.להקה אהובה 23.שחקן אהוב 24.שחקנית אהובה 25.זמר אהוב 26.זמרת אהובה 27.סרט אהוב 28.ספר אהוב 29.ממתק אהוב 30.חטיף אהוב דברים שנואים 31.ממתק שנוא 32.משקה שנוא 33.מאכל שנוא 34.מקום שנוא 35.זמר שנוא 36.זמרת שנואה 37.שחקן שנוא 38.להקה שנואה 39.סרט שנוא 40.ספר שנוא 41.תוכנית ילדים שנואה 42.תוכנית שנואה 43.מילה שנואה 44.תכונה שנואה 45.בן אדם שנוא 46.בגד שנוא 47.חנות שנואה העדפות 48.בין מים לבין סודה תעדיף- 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- 54.בין שחור לכחול תעדיף- 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- 56.בין אמא לאבא תעדיף- 57.בין אחות לכלב תעדיף- 58.בין אחות לאח תעדיף- 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- 62.בין דודה לסבתא תעדיף- 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- 65.בין חצאית למכנס תעדיף- 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- 67.בין חבר לחברה תעדיף- 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- רעיונות 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו? 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו? 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת? האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? 77.האם אי פעם ניסית סמים? 78.האם אי פעם עישנת? 79.האם אי פעם חשבת להתאבד? 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? 82.האם אי פעם הלכת מכות? 83.האם אי פעם כתבת שאלון? 84.האם אי פעם היית בחול? 85.האם אי פעם הקאת? 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? 90.האם אי פעם בישלת משהו? 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? 92.האם אי פעם אכלת סרטן? 93.האם אי פעם התאהבת? 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? זה או זה 101.תפוח או מלון 102.חברות או חברים 103.קולה או פפסי 104.דיאט קולה או קולה 105.טלפון או פלאפון 106.אמפי4 או אייפוד 107.ריבוע או משולש 108.פיזיקה או ביולוגיה 109.סנופי או ארתור 110.קניון או סרט 111.לק אדום או לק חום 112.פאקצות או פריקים 113.ערסים או חנונים 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות 115.לי קופר או קרוקר 116.מנגו או קסטרו 117.מקדונלדס או סבארו 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה 119.להפתיע או להיות המופתע כןאו לא 120.מסיבות הפתעה- 121.הומואים- 122.ההתנתקות- 123.סרטי אימה- 124.אלכוהול- 125.כפכפים- 126.סנדלים- 127.אולסטאר- 128.וואנס- 129.אדידאס- 130.נייק- 131.מותגים- 132.רוק- 133.פופ- 134.היפ הופ- זכרונות 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? 140.איך היה השאלון? 141.התחיל להימאס? 142.היית רוצה שימשך?

עונה../images/Emo210.gif

מנשמע?הכל בסדר ^^
בת כמה? 15
מאיפה?בת-ים
איך זה לנהל ת'פורום?נחמד מאוד.
האלופה או טב"ע?טב"ע
עפר או עופר?עפר
כפיר או תום?כפיר
אין מה לשאול קחי שאלון:סבבה
דברים אהובים
5.מה המאכל המועדף עלייך?המבורגר
6.מה המשקה המועדף עלייך?מים
7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך?סימס
8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב?טאקי
9.מהו הצבע המועדף עלייך?כחול
10.מקום מועדף עלייך-החדר שלי
11.מילה אהובהאממ... אין X:
12.קללה אהובהאני לא נוהגת לקלל...
13.אדם אהובאבא שלי
14.שמפו אהובהוואי
15.תכונה אהובהתכונה... אממ... כנות.
16.חנות אהובה Red Zed
17.תוכנית ילדים אהובהארתור
18.תוכנית אהובההשמינייה
19.סידרה אהובה^^
20.אתר אינטרנט אהובתפוז
אנשים
21.חפץ אהובמחשב XD
22.להקה אהובהבלאק אייד פיז ואוונסנס
23.שחקן אהובעפר שכטר
24.שחקנית אהובהטלי שרון
25.זמר אהובאממ... אין
26.זמרת אהובהכנ"ל
27.סרט אהובמישהו לרוץ איתו
וקליק
28.ספר אהובסודות נעורים ומישהו לרוץ איתו.
29.ממתק אהובשוקולד
30.חטיף אהובבמבה
דברים שנואים
31.ממתק שנואאמממ... יש כל מיני, רק שאני לא יודעת את שמם X:
32.משקה שנואסודה
33.מאכל שנואדג
34.מקום שנואאמממ... אין
35.זמר שנואאין
36.זמרת שנואהאין
37.שחקן שנואאין
38.להקה שנואהאין
39.סרט שנואסרטים מפחידים
40.ספר שנואאין
41.תוכנית ילדים שנואהאין
42.תוכנית שנואה
43.מילה שנואה "חש"
44.תכונה שנואה תכונה שנואה בי? אממ.. לאיודעת X:
45.בן אדם שנואאני לא שונאת אף אחד, אני פשוט לא מחבבת את כולם.
46.בגד שנואאין
47.חנות שנואהאין X:

t o m k a

New member
שאלותת .. (:)

1. איך קוראים לך ? 2. מה נשמע ? 3. מה עשית היום ? 4. בת כמה את ? 5. איפה את גרה ? 6. שחקן אהוב ? 7. שחקנית אהובה ? 8. זמר ? 9. זמרת ? טוב אין לי כוח לחפור [:

עונה../images/Emo210.gif

1. איך קוראים לך ? אסתי
2. מה נשמע ? הכל בסדר
3. מה עשית היום ? אמממ... שומדבר מעניין. בעיקר למדתי למבחן מחר.
4. בת כמה את ? 15
5. איפה את גרה ? בבת-ים
6. שחקן אהוב ? עפר
7. שחקנית אהובה ? טלי שרון
8. זמר ? אין מישהו מיוחד
9. זמרת ? ^^

אסתות../images/Emo210.gif

דבר ראשון מיכאל אל תשכח שאני אחריה בהכר את הפורום 1.מה את הכי אוהבת בעפר שכטר? 2.איך הגעת לתפוז? 3.באיזה עוד פורומים את נמצאת? 4.וקומונות 5.אני שואל אותך מה המצב?איך תעני לי במילה אחת? 7.שמת לב שדילגתי על 6? 9.ועכשיו שדילגתי על 8? זהו כפרה חחחח

מ א י י ק

New member
זה לפי הסדר שכתבתם בשרשור../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

ולכן - ליזוש שלישית,אני רביעי,וככה הלאה.

עונה../images/Emo210.gif

אסתות
אהבתי
1.מה את הכי אוהבת בעפר שכטר? את המשחק שלו 2.איך הגעת לתפוז? אממ... לא זוכרת X: זה היה מלפני שנתיים. 3.באיזה עוד פורומים את נמצאת? השמינייה וורד פלדמן 4.וקומונות? אני בקושי בקומונות, אבל אני כותבת לפעמים בקומונה של הילי,דון,מיכאל וידידיה
5.אני שואל אותך מה המצב? איך תעני לי במילה אחת? סבבה 7.שמת לב שדילגתי על 6? לא 9.ועכשיו שדילגתי על 8? לא

0ליוש0

New member
אסתוש:]

מה נשמע? מה קורה? איך זה לנהל פורום? איך עבר עלייך היום? מה עשית היום? את אוהבת שאלונים? מעולה:] סתכלי ימינה מה את רואה? ושמאלה? ולמעלה? ולמעטה? מה צבע אהאוב עלייך? למה? צבע שנוא? מה את הכי אוהבת בעפר? ומה הכי פחות? אם לא פורום של עפר איזה פורום היית רוצה לנהל? ממתי את אוהבת את עפר? איפה הכי אהבת אותו? מה את הכי אוהבת לאכול? והכי לא? איזה שחקן חוץ מעפר את הכי אוהבת? והכי פחות אוהבת? ושחקנית חוץ מורד פלדמן[זכרתי..חחח נהנהנה
]? את אוהבת את המשחק הזה? איזה סמיילי את הכי אוהבת? והכי לא? וסמיילי שהכי דומה לך? בחרת בתות נכון? סתם ניחוש את אומרת כדאי לי למלא טוטו היום? למה? איזה כיתה את? נהנת מניהול הפורום פה? מעולה:] איזה זמר את הכי אוהבת? והכי לא? הנפרד? עצובה? שמחה? מאושרת? בוכה? מחייכת? והיה לי כייף להכיר אותך
:]

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

מה נשמע?הכל טוב
מה קורה?אני קוראת
איך זה לנהל פורום?ממש כיף
איך עבר עלייך היום?אמממ... חוץ מהמבחן במתמטיקה, היה בסדר גמור.
מה עשית היום?כל מיני דברים X:
את אוהבת שאלונים?לא כ"כ, תלוי בשאלות
מעולה:]
סתכלי ימינה מה את רואה?את הספרייה שלי
ושמאלה?טלויזיה
ולמעלה?תקרה
ולמעטה?רצפה
מה צבע אהאוב עלייך?כחול
למה?כי הוא יפה
צבע שנוא?אין
מה את הכי אוהבת בעפר?את העיניים
ואת המשחק שלו.
ומה הכי פחות?אממ... ליודעת X:
אם לא פורום של עפר איזה פורום היית רוצה לנהל?אממ... האמת שאני לא ממש בקטע של ניהול פורום-אבל מה לא עושים בשביל עפר?
ממתי את אוהבת את עפר?מאז טב"ע
איפה הכי אהבת אותו?בטב"ע
מה את הכי אוהבת לאכול?המבורגר
והכי לא?דגים
איזה שחקן חוץ מעפר את הכי אוהבת?אמממ... אורי אומנותי, אבי קושניר וידידיה ויטל
והכי פחות אוהבת?קובי מחט
ושחקנית חוץ מורד פלדמן[זכרתי..חחח נהנהנה]?טלי שרון
את אוהבת את המשחק הזה?איזה? הכר את הפורום? כן, הוא נחמד
איזה סמיילי את הכי אוהבת?יש מלא! הנה:
,
,
,
ו
והכי לא?אממ... אין
וסמיילי שהכי דומה לך?הכי דומה לי? אממ..
בחרת בתות נכון?לא
אני לא דומה לתות, אני סתם אוהבת לאכול קופסאות שלמות שלהם
סתם ניחוש
את אומרת כדאי לי למלא טוטו היום?אממ... למה לא?
למה?מי יודע, אולי תזכי.
איזה כיתה את?י'
נהנת מניהול הפורום פה?בהחלט.
מעולה:]
איזה זמר את הכי אוהבת?אין מישהו מיוחד
והכי לא?כנ"ל
הנפרד?הא?
עצובה?הא?
שמחה?הא?
מאושרת?הא?
בוכה?הא?
מחייכת?הא?