הכר את הפורום

שאלותת../images/Emo9.gif

1. ממצב?
2. למה רק עכשיו פתחת ת'פורום
? 3. חשבתי שפתיחת פורום זה מגיל 16 ומעלה אז איך את מנהלת?
4. יש לך חיות מחמד? 5. איך קוראים להם? 7. כמה את אוהבת את עפר?
8. היית פעם במועדון לילה? 9. כמה פעמים פגשת את עפר? 10. כמה פעמים ביקשת חתימה או תמונה? זהו

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

1. ממצב?הכל טוב
2. למה רק עכשיו פתחת ת'פורום?כי רק לפני שבוע היה לי כוח לשלוח טופס בקשה לניהול
3. חשבתי שפתיחת פורום זה מגיל 16 ומעלה אז איך את מנהלת?נכון, זה מגיל 16, אבל זה לא ממש חובה. 4. יש לך חיות מחמד?לא 5. איך קוראים להם?~ 7. כמה את אוהבת את עפר?מ-1 עד 10? אממ... 8 8. היית פעם במועדון לילה?לא, אבל בקרוב אני אהיה 9. כמה פעמים פגשת את עפר?לראות זה נקרא לפגוש? 10. כמה פעמים ביקשת חתימה או תמונה?מעפר? אף פעם.

../images/Emo187.gifשאלות../images/Emo9.gif

מה נשמע: איך זה לנהל פורום של החד והיחיד-עפר שכטר
: מוצא: ברגע שאת חוזרת מביצפר,מה סדר היום שלך: מאכל אהוב: תכנית אהובה: אחים/אחיות: שם לבן: שם לבת: אם יש לך מקצועות הרחבה בביצפר,מה בחרת: כמה יח"ל באנגלית
: ובמתמטיקה
3 הדברים שהכי חשובים בשבילך: לא יכולה בלי/לא יוצאת מהבית בלי: בקיצור..חפרתי
אוהבת

עונה../images/Emo210.gif../images/Emo9.gif

מה נשמע:הכל בסדר
איך זה לנהל פורום של החד והיחיד-עפר שכטר:כיף
מוצא: ברגע שאת חוזרת מביצפר,מה סדר היום שלך:אממ... אוכלת, נכנסת לפורום לראות מה חדש
אחר כך עושה שיעורים, שוב נכנסת לפורום [אבל הפעם גם לאדמין] ואז כל פעם אני עושה משהו אחר.... מאכל אהוב:המבורגר תכנית אהובה:השמינייה,קצרים אחים/אחיות:אח אחד שם לבן:אמממ... לא עולה לי כרגע X: שם לבת:תמר/שיר אם יש לך מקצועות הרחבה בביצפר,מה בחרת:אני בכיתה עיונית, רק שנה הבאה אני בוחרת. כמה יח"ל באנגלית:5 ובמתמטיקה:3, אבל שנה הבאה אני משלימה ל-4 3 הדברים שהכי חשובים בשבילך:אמממ... אושר,בריאות ו... אממ... לאיודעת X: לא יכולה בלי/לא יוצאת מהבית בלי:בגדים
?

randu

New member
אסת'../images/Emo99.gif

לא ממש מכיר אותך,אז: -מאיפה? -בת כמה? -תכונה טובה שבך? -תכונה רעה שבך? -איבר בגוף שאת הכי אוהבת? -איבר בגוף שהיית רוצה לשנות? -הכי חשוב לך בגבר? -שני מפורסמים שהיית עושה? -נכון שאת מתה עליי למרות שרק לפני יומיים הכרנו? -איך השאלון? ענייה נעימה!

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

לא ממש מכיר אותך,אז: -מאיפה? בת-ים -בת כמה? 15 -תכונה טובה שבך? כנות ונאמנות. -תכונה רעה שבך?אממ... קצת חסרת סבלנות -איבר בגוף שאת הכי אוהבת? העיניים שלי -איבר בגוף שהיית רוצה לשנות? אממ... את הרגלים
-הכי חשוב לך בגבר?אממ... שידע להקשיב
-שני מפורסמים שהיית עושה? מה
? -נכון שאת מתה עליי למרות שרק לפני יומיים הכרנו? אממ... אני אחשוב על זה
-איך השאלון?נחמד

randu

New member
חחח שימי תמונה של העיניים שלך!

בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה..?

randu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמתחכמת הא?

"לא פוטוגניות"
אני אשתדל לבוא!

למעלה