BFF!!!
1. את זכר או נקבה? אני חתול, מסתבר.
2. מתי ואיך/דרך מי/מה נכנסת למוזיקה יפנית? לפני שלוש שנים, גיליתי את זה ביחד עם האנימה (כשגיליתי שיש להקות שעושות את כל שירי הפתיחה האלו!
).
3. ישר אהבת את השפה? O: אהבתי עוד קודם.
אני זונת שפות.
4. אם היית יכולה לעשות זמר יפני אחד מי זה היה? [סאייו נחשבים] כרגע? מיאנו מאמורו, בלי מחשבה שניה (ספייקי סמיילי!! XD).
5. אם היית יכולה לעשות זמרת יפנית אחת מי זאת הייתה? [סאייו נחשבים] יוקי קאידה.
6. אטובה/קאבאג'י או קאבאג'י/ג'ירו [הייתי חייבת לשאול, וטף, שאלת החיים!] אררר... אייבה/מקל מטאטא? ;; (קבאג'י/ג'ירו XD לפחות של המיו~~ XD ).
7. בויבאנדס או גירלבאנדס [יפנים]? בויבאנדס. הם יותר מגניבים, ואם לומר את האמת, יותר כוסיות מהגירל בנדס.
8. האם כל האנשים שמעורבים בחיים שלך [הורים, חברים, צבא ושאר] מודעים לתחביב היפני שלך? D: אני חושבת שכן. ^_^ אפילו הקצינה שלי התעניינה, כשהיא ראתה את הפוסטר של וואן פיס בסלון של הדירה. XD
9. ברצינות: סקס, סמים או רוקנרול? D; רוקנרול~ (כי זה כמו שילוב של סקס וסמים? D: )
10. מה בא לך לשמוע ברגע זה? [מהככככל] You, screaming my name? XDDD
11. מה את עושה כרגע? O: עונה על השאלות שלך ומחכה שתבואי למסנג'ר. ;;
12. מה עשית לפני חמש דקות? אותו דבר?
13. מה את לובשת? [תגידי חטיני ורוד ואני אתן לך ורד] ומה אם הוא כתום?
14. ברגעזהאמגבחרי!!!: ג'ייפופ או ג'יירוק? ג'ייאימו!!!
15. תכל'ס מי יותר יפים: בנים בויז'ואל סטייל או בויבאנדס? אני אוהבת את הגברים שלי בשמלה.
16. איך החיים כרגע? טובים? ^_^
17. באיזה ימים את באה לאייקון על בטוח? O: בכווווווווו~~~לם. לקחתי רגילה. ^_^
18. נכון שאת רוצה לפגוש אותי *דמעה*? לפגוש, כן, זה המונח שהייתי משתמשת בו. ^^;;;;;;;;;;;;;
19. נכון שאת רוצה לאפות איתי עוגיות? יה בייבה.
20. ... נכון שבא לך ללמד אותי לאפות עוגיות? >> אם תלמדי אותי. ;;
21. מה הדבר שאת הכי, אבל הכי שבעולם, אוהבת לעשות? לטייל בזמן שאני שומעת מוסיקה.
22. חצאית או מכנסיים? חצאית~
23. די-בויז או *פניש*?!?!? פניש!! אין אין אין על טוטי ומוריאייג'י.
24. טוטי/נאגאייאן או סאייטו/רויטו? אבל טוטי ונאגאיאן לא ביחד!!!11 את לא מקשיבה בשיעורים של הי-צ'אן?!?!
25. נכון שבא לך לכתוב לי RPS פורנו?! *puppy eyes* את גונבת את תמימותי. ;;
26. בובה, בא לך לצאת איתי לסיבוב בת"א? *קריצה, קריצה* בת"א, בשינג'וקו, מתחת לרגל של הינואי~
|הדגֻש|27. מה היית אומרת אם הייתי מגלה לך שאני בעצם הינואי בתחפושת? D< הייתי אומרת שמע ישראל ועושה אותך בכל מקרה? ;;
28. ניחשת כבר שעומדים להיות לך 30 שאלות? XD לא!!!
29. את קוראת יאוי מנגה? כשיוצא לי ליפול על משהו טוב.
30. נכון ש"SHOOt DOWN" זאת חוויה מצלקת? XDDDDDDD; >_>