^_^ D:
מה את הכי אוהבת? (חוץ מלהזיל ריר על החריץ של קאמה) להזיל ריר על הציצים של פי, כאמובן!
מה את הכי רוצה בעולם? שלום עולמי!! אמ, אני רוצה ללמוד כרגע ואמ, בובת פלאשי של טפיי ;;
איך את אוהבת את זה? יבש וא רטוב? רטוב, בבקשה!!! *A*
מה לעזאזל את אוהבת יבש או רטוב? Oם ... הרבה דברים, if you know what I'm saying *קריצה, קריצה*
היית רוצה ללכת לראות הצגות מאגניבות בברודוואי? (במיוחד אם היה שם טנימיו XDD) במיוחד אם היה שם טנימיו, פטו!! XDD ואמ, כן. הייתי רוצה לראות את רנט בהופעה חייה. D:
למה את כזאת איטית במסנג'ר?! >< כי אני קוראת יאוי וזה יותר מעניין ממך!!!1 פטפטפט P<
מי יותר יפה - TEPPEI או KAME? טפייייייייי!!!!!!!!!1 לקאמה סתם יש רגליים שעירות. XD
נכון שיהיה נחמד אם נמצא את טרזן על הרגליים של קאמה? 3: לא נחמד - סביר. XDDD
רוצה להכין ראמן ביחד? (או שלא כדאי, סכנת מוות) יאללה, בואי נלך על זה XDD ונאכיל את השערות של קאמה בזה. אולי זה יכחיד אותם פעם אחת ולתמיד :X
היית רוצה שאני ישלח לך עוד כמה שירים של הייד? *עיניי כלבלב* בהחלט! D:
רוצה לבוא לישון אצלי? רק אצלך או איתך? D;
מה האוכל האהוב עלייך? טמפורה! ולזניה של אימא D:
אוהבת ים או לא? אוהבת את הים אבל שונאת את החוף ולשחות. XD
מה את אומרת על פשיטה ביפן, גניבת בישים ולכידתם במקום נידח שרק אנחנו נדע עליו? אני אומרת שחכי דקה ואני אביא ת'אוטו! XDDDDD
השאלה האחרונה אפשרית? T__T ככככככככןןן!!!!!!!!!!!!!!111111 הכל אפשרי!!111 ונתחיל מג'ין שלא יברח לחו"ל!שצדיחשגישגשגחשחגש >:
נכון ששניצלים על מקל זה גאוני? בהחלט. XDDDD מגיע לממציא פרס נובל XD
למה את לא אוהבת אותי יותר?! *הולכת לחתוך וורידים עם כפית* לאאא אל תהיי אימואית!!1 אימואים מכוערים!! *אונסת*
נכון שפורנו גיי יפני זה מצחיק? איפה זה!! אני לא רואה את זה!! פפפפפפט לחלוטין XDDDDDDD
ונכון זה מזכיר לך את ה 29 סנטימטר? או שאני יתקן ל...מילימטר~ אונד, בדיוק חשבתי על זה XD
נכון שנמאס לך? כי לי כן ;; אניישגע אותך אחר כך!~ חסר לך שזאת לא הבטחה!!1 33333333333333333333>