הכר את הפורום

nadav1232

New member
../images/Emo88.gifהכר את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif

היום תתארח בפינה Nora Shu אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות ^_^

nadav1232

New member
שאלות ^__^

1) איך החיים? 2) יש לך בלוג? 3) איזו סדרות את אוהבת חוץ מאנימות? 4) מה הפירוש של Nora Shu? 5) מה בא לך לאכול עכשיו? XD

Nora Shu

New member
תאשובות~

1) איך החיים? בסדר שכזה. D: 2) יש לך בלוג? יש לי שניים, האמתי O: מפליא, נכון XD 3) איזו סדרות את אוהבת חוץ מאנימות? אמג יש הרבה. אני לא רואה הרבה טלויזיה אבל שאני כן זה רק בשביל דיויד לטרמן וCSI MIAMI. וחוץ מזה, אמג TMD זאת אובססיה כרגע. ואני עובדת על GTO!! 4) מה הפירוש של Nora Shu? אמ, פעם זכרתי את המשמעות של Nora אבל עכשיו שכחתי אותו. קראתי את הפירוש של הקאנג'י בספר על הומוסקסואלים ביפן וזה נורא נגע לליבי והייתי צריכה שם משתמש. ו-Shu זה בגלל שאין לי חיים ואני אוהבת את האנימה/מנגה Gravitation. 5) מה בא לך לאכול עכשיו? XD האמת, מאזה בא לי ראמן טוב וחם. כואב לי הגרון. :/ D:

מ א י י ק

New member
שאלות הגלידה../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

כל פעם שיש הכל את הפורום או הקומונה אני שואל את שאלות הגלידה שהמצאתי
את אוהבת גלידה?
באיזה טעמים?
כמה את מוכנה לשלם בשביל גלידה?
טילון גדול או קטן?
ארטיק או קרטיב?
איפה את אוהבת לקנות גלידה?
זהו.

Nora Shu

New member
גלידה~~~~

את אוהבת גלידה? בהחלט! D: באיזה טעמים? ממ, יש הרבה, אבל אתמול קטיהקו קנתה לי גלידה בטעם מנטה עם שוקולד וזה היה *כל כך טוב*, אמג *_________* כמה את מוכנה לשלם בשביל גלידה? אם זה מנטה אני אתן את נשמתי~ טילון גדול או קטן? אני בדרך כלל מעדיפה בכוס, אבל לא אכפת לי. D: ארטיק או קרטיב? אמ. ארטיק. ^^ איפה את אוהבת לקנות גלידה? בחנויות? XD אין הרבה מבחר כאן בחור שהוא חדרה. אז אמ, אני אתפשר על כל דבר שהוא טעים ולא נעשה ע"י ערס חצי ערום. XDDD

שאלות...

מה הכניס אותך למוסיקה יפנית? מי הזמר/זמרת/להקה היפני/ת/יים האהוב/ה/יים עלייך? והלא יפניים? סרט אהוב? סדרה אהובה? אממ... זהו.

Nora Shu

New member
הופהופהופ D:

מה הכניס אותך למוסיקה יפנית? שירי פתיחה/סיום של אנימות D: מי הזמר/זמרת/להקה היפני/ת/יים האהוב/ה/יים עלייך? ואוו, יש הרבה. @@; כרגע זה וואט, ניוז, ו176ביז. ^_^ והלא יפניים? גולף ומייק ואמג, כל YG. פפט XD סרט אהוב? או ממעמקי הגהנום עם ג'וני דפ או המלך והליצן. בטח השני. ג'ונקי. XD סדרה אהובה? כמו שעניתי למעלה, CSI MIAMI בטלויזיה וכרגע TMD במחשב. D:

Hao Asakura

New member
D:

=^ ^= מה את הכי אוהבת? (חוץ מלהזיל ריר על החריץ של קאמה) מה את הכי רוצה בעולם? איך את אוהבת את זה? יבש וא רטוב? מה לעזאזל את אוהבת יבש או רטוב? Oם היית רוצה ללכת לראות הצגות מאגניבות בברודוואי? (במיוחד אם היה שם טנימיו XDD) למה את כזאת איטית במסנג'ר?! >< מי יותר יפה - TEPPEI או KAME? נכון שיהיה נחמד אם נמצא את טרזן על הרגליים של קאמה? 3: רוצה להכין ראמן ביחד? (או שלא כדאי, סכנת מוות) היית רוצה שאני ישלח לך עוד כמה שירים של הייד? *עיניי כלבלב* רוצה לבוא לישון אצלי? :p מה האוכל האהוב עלייך? אוהבת ים או לא? מה את אומרת על פשיטה ביפן, גניבת בישים ולכידתם במקום נידח שרק אנחנו נדע עליו? השאלה האחרונה אפשרית? T__T נכון ששניצלים על מקל זה גאוני? למה את לא אוהבת אותי יותר?! *הולכת לחתוך וורידים עם כפית* נכון שפורנו גיי יפני זה מצחיק? איפה זה!! אני לא רואה את זה!! ונכון זה מזכיר לך את ה 29 סנטימטר? או שאני יתקן ל...מילימטר~ נכון שנמאס לך? כי לי כן ;; אניישגע אותך אחר כך!~ בה ביי 333333333333333333333> דניאל

Nora Shu

New member
^_^ D:

מה את הכי אוהבת? (חוץ מלהזיל ריר על החריץ של קאמה) להזיל ריר על הציצים של פי, כאמובן! מה את הכי רוצה בעולם? שלום עולמי!! אמ, אני רוצה ללמוד כרגע ואמ, בובת פלאשי של טפיי ;; איך את אוהבת את זה? יבש וא רטוב? רטוב, בבקשה!!! *A* מה לעזאזל את אוהבת יבש או רטוב? Oם ... הרבה דברים, if you know what I'm saying *קריצה, קריצה* היית רוצה ללכת לראות הצגות מאגניבות בברודוואי? (במיוחד אם היה שם טנימיו XDD) במיוחד אם היה שם טנימיו, פטו!! XDD ואמ, כן. הייתי רוצה לראות את רנט בהופעה חייה. D: למה את כזאת איטית במסנג'ר?! >< כי אני קוראת יאוי וזה יותר מעניין ממך!!!1 פטפטפט P< מי יותר יפה - TEPPEI או KAME? טפייייייייי!!!!!!!!!1 לקאמה סתם יש רגליים שעירות. XD נכון שיהיה נחמד אם נמצא את טרזן על הרגליים של קאמה? 3: לא נחמד - סביר. XDDD רוצה להכין ראמן ביחד? (או שלא כדאי, סכנת מוות) יאללה, בואי נלך על זה XDD ונאכיל את השערות של קאמה בזה. אולי זה יכחיד אותם פעם אחת ולתמיד :X היית רוצה שאני ישלח לך עוד כמה שירים של הייד? *עיניי כלבלב* בהחלט! D: רוצה לבוא לישון אצלי? :p רק אצלך או איתך? D; מה האוכל האהוב עלייך? טמפורה! ולזניה של אימא D: אוהבת ים או לא? אוהבת את הים אבל שונאת את החוף ולשחות. XD מה את אומרת על פשיטה ביפן, גניבת בישים ולכידתם במקום נידח שרק אנחנו נדע עליו? אני אומרת שחכי דקה ואני אביא ת'אוטו! XDDDDD השאלה האחרונה אפשרית? T__T ככככככככןןן!!!!!!!!!!!!!!111111 הכל אפשרי!!111 ונתחיל מג'ין שלא יברח לחו"ל!שצדיחשגישגשגחשחגש >: נכון ששניצלים על מקל זה גאוני? בהחלט. XDDDD מגיע לממציא פרס נובל XD למה את לא אוהבת אותי יותר?! *הולכת לחתוך וורידים עם כפית* לאאא אל תהיי אימואית!!1 אימואים מכוערים!! *אונסת* נכון שפורנו גיי יפני זה מצחיק? איפה זה!! אני לא רואה את זה!! פפפפפפט לחלוטין XDDDDDDD ונכון זה מזכיר לך את ה 29 סנטימטר? או שאני יתקן ל...מילימטר~ אונד, בדיוק חשבתי על זה XD נכון שנמאס לך? כי לי כן ;; אניישגע אותך אחר כך!~ חסר לך שזאת לא הבטחה!!1 33333333333333333333>

sonaku

New member
להלהלה~משפטי התחלהלהלה D;

אז..מה את עושה היום בערב? אבא שלך גנן? זה כאב? באה לפה הרבה? האם את יפה כמו כביש אין סופי (אשכרה אמרו את זה לחברה שלי פעםXDDD)?

Nora Shu

New member
בוא'נה גייבר D;

אז..מה את עושה היום בערב? כנראה אמות. אני חולה TT_TT אבא שלך גנן? לא. XD זה כאב? מה כאב? *תמימה* באה לפה הרבה? רק אם את כאן~~ *קריצה, קריצה* האם את יפה כמו כביש אין סופי (אשכרה אמרו את זה לחברה שלי פעםXDDD)? פפפפפפט XDDD אמ, אני מעוניינת לדעת מה ההמשך של המשפט הזה. אולי 'אז איך יצאת כמו חתול דרוס'? >>;

sonaku

New member
XDD

מה כאב?הניתוחים הפלסטיים!~ XD הרגע המצאתי O_ס אוו אוו לא!! מה כאב? ההגדלת חזה!! אוו כןןןן!!~ ._.'' לא יצאת כמו חתול דרוס! >: בוהוהוהוהו..!

Nora Shu

New member
XDDDDDD

ניתוח פלסטי להראות כמו חתול דרוס נשמע לי כמו רעיון גאוני. אולי מיכל ינאי צריכה לנסות את זה. XDDDDDDDDDDDD;

Vivi Sparrow

New member
ענתי.

כתבתי לך שאלון ארוך-ארוך, אבל העמוד החליט לעשות לי בעיות והכל נמחק. לכן, קבלי שאלון מקוצר. 1. מה המצב איתך? 2. מ'מצב יא גבר? 3. מה קורה איתך? 4. האם הכל בסדר? 5. הכל מאה אחוז? 6. מה המרגש? 7. מעדיפה חורף על קיץ? 8. אוהבת גשם? 9. מה עם ברד? 10. ומה בדבר שלג? 11. נכון שאת כפרע? 12. אוקא! 13. עשי לי משרת בהארם. 14. אוהבת נקניקיות?! 15. אוהבת את אלוקים?! 16. נכון שבנית מזבח בחדרך לאל הקולורב, אלוקי היקום? 17. אם לא, בני אחד כזה מייד לאחר שענית על השאלון. 18. טהטה, לאביו 3: !

Nora Shu

New member
ויושקה XD

תפוז יכול להיות כזה זבל :/ 1. מה המצב איתך? בסדר.D: 2. מ'מצב יא גבר? הכל סבבה, אח'שלי 3. מה קורה איתך? הכל בקול, אישה, סאפ סאפ 4. האם הכל בסדר? חוץ מזה שיש לוויתן ענק על הראש שלך, כן! D: 5. הכל מאה אחוז? הוכח מדעית ע"י אינואי!!1 6. מה המרגש? לא הכי טוב, אבל זה סתם בגלל האף והגרון [אבל לא האוזניים >:]. 7. מעדיפה חורף על קיץ? בהחלט!!!!!!!!!11111111111111 8. אוהבת גשם? הכי שבעולם!!11 9. מה עם ברד? זה קצת כואב, אבל זה פי מיליון יותר טוב מחמסין שדחשלגשחגששגשכ 10. ומה בדבר שלג? שלללללג. אני שונאת את ישראל ;; 11. נכון שאת כפרע? אמ. לא יודעת? :"> 12. אוקא! אמ, למה את קוראת לעצמך? O: 13. עשי לי משרת בהארם. רק אם תקראי לי סאמא-סאמה!!!!!!1 14. אוהבת נקניקיות?! דה!!! 15. אוהבת את אלוקים?! כפרע עליו, ישמרנו מהתחת המדמם של מריה 16. נכון שבנית מזבח בחדרך לאל הקולורב, אלוקי היקום? אל הקולורב הוא נביא שקרי!!!!1111 17. אם לא, בני אחד כזה מייד לאחר שענית על השאלון. לעולם לאאאאאאא 18. טהטה, לאביו 3: ! בחזרה אליך, נקב DDDD;

Vivi Sparrow

New member
את כזאת אוקא. XD

12. אמאש'ך. 13. אמאש'ך. 16. אמאש'ך, הוא לא שבתאי צבי!! קולולולולולו קולורבי!

Nora Shu

New member
איזה פייל XDDDDDDD

כמה זמן פנוי יש לאנשים על הידיים, פטו XDDD

למעלה