הכר את הפורום

Nora Shu

New member
אם אל הקולורבי היה בא אליך

ומציע לך שני שקלים בשביל "שירות" או שהוא יגרש אותך לחיות באיזה חור עכברים עם כוכבי השמינייה או משהו, מה היית עושה? O:!

ketty the sheep

New member
ענת גבררררררר

1. מה קורה? 2. אמא שלי או אמא של טופו? 3. אם היית הינואיי והיית פוגשת את נגאיין וטוטי הולכים ברחוב, מה היית אומרת להם? 4. ואם היית פוגשת אותם בלי להיות הינואיי? 5. wank: פאנדום או RL? 6. wank: המשמעות המקורית (בריטית) או המשמעות החדשה (אל-ג'ייאית. טוב, שם נתקלתי לראשונה בשימוש הזה. o.o)? 7. נכון שאנחנו כאלו bff שבא למות? ;; 8. תאילנדים או קוריאנים? 9. sex for your love? 10. תסבירי את התמונה הזו, הו.
11. מה את רוצה להיות כשתהי גדולה? 12. מי מהקאסט החדש של טנימיו הולך להיות ממש טוב לדעתך? 13. מי יהיה האייבה הבא?
14. ראית את התמונה שבה הינואיי מסתירה את הר פוג'י? XD 15. לא בילינו הרבה זמן איכות לבד. מתי נעשה את זה?
16. האם את באמת מאמינה לתאורית ה29 של שירוטה? 17. לא, לא מילימטר.
18. נכון שאת ממש מעריכה את העובדה שאני מקלידה את זה במקום לצאת לעבודה?
19. אם היית מתעוררת יום אחד ומגלה שאת קפטיין קוקי, מה היית עושה? 20. אם היית צריכה לבחור את הקאסט למחזמר של נארוטו, את מי היית מלהקת? (לא יצא לי 30 <רציתי להתנקם D:< > אבל הא!!!
).

Nora Shu

New member
יו יו, מה קורה אח'שלללליייי

1. מה קורה? טישו קורה. ;; 2. אמא שלי או אמא של טופו? אמא של טופו!!!!!111, כמובן. 3. אם היית הינואיי והיית פוגשת את נגאיין וטוטי הולכים ברחוב, מה היית אומרת להם? "Hi~ Tuti-kun and Naga-chan~~" ואז אונסת לנאגאיאן את הרגל. 4. ואם היית פוגשת אותם בלי להיות הינואיי? רוב הסיכויים שהייתי מבקשת חתימה מטוטי ומצביעה וצוחקת על נאגאיאן עד שהיו מזמינים לי משטרה. XD 5. wank: פאנדום או RL? FANDOM!! אין לי משמעות בחיים בלי הפאנדום wank שלי *דימעה*. למרות שגם RL מצחיק. במיוחד אם זה שמועות, פפפט XDD 6. wank: המשמעות המקורית (בריטית) או המשמעות החדשה (אל-ג'ייאית. טוב, שם נתקלתי לראשונה בשימוש הזה. o.o)? ..... את באמת צריכה שאני אענה לך בשביל שתדעי? >> 7. נכון שאנחנו כאלו bff שבא למות? ;; אבל אם נמות איך נעשה bff bondage?!?!?!?! תחשבי על הילדים!!1 8. תאילנדים או קוריאנים? שלדחשגשחגש קוריאנים!!!!1 אבל רק בגלל שאני מרגישה רע בשביל יונו. מסכן :/ 9. sex for your love? .. oh yeah, I'll give you sex for your body, baby. פפט מקורית אני, הא? XDD 10. תסבירי את התמונה הזו, הו. לשדךשגלשח היי! זאת סתם תמונה!!1 זה אפילו לא מתקרב לרבע מהbff-ness שלנו!!111 11. מה את רוצה להיות כשתהי גדולה? הינואיי!!111 אמ. האמת קצת קשה לי לראות כל כך רחוק. [שקט, אנ'לא זקנה ;;] אבל בינתיים אני יודעת שאני רוצה ללמוד סוצילוגיה במסגרת של מדינות מזרח אסיה, ואמ, זהו. XD 12. מי מהקאסט החדש של טנימיו הולך להיות ממש טוב לדעתך? באבא!!!!1 באבא, תעשה לי ילללדדדדדד!11 אני חושבת שהמארוי, סאנאדה וניו יהיו מעולים. הם נראים כל כך טווווובבבבבב, אמג. *__* אבל אני לא מתרגשת מהקיריהארא!!1 מה הם עשו לוובי שלי ;___; 13. מי יהיה האייבה הבא? טרלהלהלהלה~~ 14. ראית את התמונה שבה הינואיי מסתירה את הר פוג'י? XD שךדלחשלגשחגשחגשחכש וטף לא, ואל תראי לי!!!1 *מתחבאת מתחת לשולחן* 15. לא בילינו הרבה זמן איכות לבד. מתי נעשה את זה? מה את אומרת על מתישהו שבוע הבא? או אם את רוצה סוף שבוע אפשר בשבוע שאחרי שבוע הבא. DDD: אני אראה לך נובוטה, יא זונה. D< 16. האם את באמת מאמינה לתאורית ה29 של שירוטה? רקאםזהבמילימטרים:X ... בארור שכן!!!!!!!11 17. לא, לא מילימטר. תראי, כולם יודעים שיש לספרדים גדול!! ושילוב בין ספרדי ליפני זה על בטוח חייב להיות משהו בגודל של הגובה של מגדל אייפל!!!!1111 באררררור!1 18. נכון שאת ממש מעריכה את העובדה שאני מקלידה את זה במקום לצאת לעבודה? הייתי מעריכה את זה יותר אם היית אונליין, יא כלבה. דלגדךלכדףדלח 19. אם היית מתעוררת יום אחד ומגלה שאת קפטיין קוקי, מה היית עושה? טסה ליפן ורוצחת את הינואיי ואז חוזרת לגוף שלי. now *that's* what I call wank, biyatch. פפט P< 20. אם היית צריכה לבחור את הקאסט למחזמר של נארוטו, את מי היית מלהקת? אותי כנארוטו, דהה!!1 אר, אמ, מאזה הייתי לוקחת את מאטסוג'ון להיות סאסקה. זה יכול להיות מצחיק לאללה. הוא יהיה כזה "*pout* *emo*". ואירוקה ישוחק ע"י קאמה, וטוטי יהיה קאקאשי!!!11 ואמ, יאנאגי ישחק את נארוטו והוא יפול על הפרצוף ב'דאטאבאיו' השני. ואמג סאקורה תשוחק ע"י טאקומי, כי בארור שאחרי הומו הוא יהיה חייב לשחק נקבה!!!11 (לא יצא לי 30 <רציתי להתנקם D:< > אבל הא!!! ). טוב, לא ציפיתי ליותר ממך כי את פיייייייילללללל!!~~ XP XP XP הינואיי מאזה לא הייתה באה למסיבת יום הולדת שלך!!!1

shirota29

New member
תגידי, את באה לפה הרבה? ../images/Emo8.gif

וסופ"ש נשמע נהדר, אצלי או אצלך? D:

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo184.gifהחלמה מהירה../images/Emo70.gif(ענת)

משעמם לי אז התיישבתי לכתוב לך שאלות.. מה את עושה בזמנך הפנוי
(חוץ מלשמוע מוזיקה יפנית) כמה זמן/שנים את בפורום
במה את חולה
כמה זמן את חולה
איך זה קרה
איך את מגדירה את חייך בכמה מילים פשוטות
את יודעת לדבר יפנית
משעמם לך
טוב כי לי כן

Nora Shu

New member
תודה! [ענת] D;

מה את עושה בזמנך הפנוי(חוץ מלשמוע מוזיקה יפנית) קוראת הרבה באינטרנט, כותבת, מת'פנגרלת, צופה בדברים וכו'.. כמה זמן/שנים את בפורום בהתחשב בכך שהפורום בן כמה חודשים אז אני אסתכן ואומר שאני כאן מיום היוולדו. XDD במה את חולה במחלת האף הנוזל המסוכן!!1 היזהרו מפניו >> << >> כמה זמן את חולה יומיים, נראה לי. איך זה קרה אחשליכוסאימופפפט. שלדחשלדשחגחש ><;; איך את מגדירה את חייך בכמה מילים פשוטות הייתי נותנת לך במילה אחת, אבל את צעירה מדי ;; אבוי. XD אז אמ, "go club get drunk stupid"... אמ XD את יודעת לדבר יפנית לא. XDD רק פאנגירלפנית. XDD משעמם לך עוד שנייה כן. אימא לוקחת לי את המחשב. ;;

למעלה