אחח כמה שאני שונאת אותם לפעמיםXDD
מתי את באה לקבל את המתנה שלך? מחר! X: איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? באיזה מסיבה באוסאקה עם מלא בישים יפניים גותים כאלה. ^^ או אצל מאנה בארון! לראות מה הוא לובש מתחת XDDDDD את מי את הכי אוהבת בעולם? את הכלב שלי XDDDD לא נכון!!! זאת אני, תודי שזאת אני נו? נו? אולי אולי..D; היית רוצה לקבל חיבוק מתאי? די כבר! הלוואי שיחנק מסושי! אפילו שזה לא המאכל של הוויאטנמים!! XDD מה את חושבת על וויאטנמים שאומרים כפרה? אני אומרת שהם פדופילים ושהם צריכים למות XD מה את עושה בסילבסטר? באה איתך למסיבה?^^ רוצה לקבל נשיקה מתאי? תמותי. כלבה. מי יותר שקסי חבר שלי או גאקט? חבר שלך! ס: מי יותר חמוד? חבר שלי או העכברוש בבניין שלנו? העכברוש..XD מתי תביאי לי את המתנה ליומולדת? מה את לחוצה? ס: ולקריסמס? גם,לאן את ממהרת? את הולכת להתקשר אלי היום? אם אני אמצא את הפלאפון שלי אז כן. ^^ מי הזמר הכי שקסי לדעתך? ממממ..שאלה קשה. קיו. עושה לי את זה ^^ מי הבסיסט הכי שקסי לדעתך? דאקה מבלוד. אהבתי חיי מגיל 12. אף אחד לא יפריד ביננו! אפילו לא העובדה שיש לו זין! בסולם של 1 עד 10 עד כמה מאנה נקבה? אין סוף. ^^ בסולם של 1 עד 10 (סנטימטרים) עד כמה קטן המגנום של גאקט? 3?XDDD מי הכי מעצבנת אותך ברגע זהXD? לא את דווקא. ^^ בסולם של 1 עד 10 כמה מיאבי עושה לך את זה? 5. הוא גברי! יחסית..אבל טיפש! המוח שלו בגודל של הזין של מאנה! אם יש בכלל.. ציפית לכל כך הרבה שאלות חסרות משמעות? ברור..זו את.... טוב אז בא לך עוד? למה לא?D: התגעגעת אלי? דהה ס: הייתי חולה וכל מה שעשיתי זה לחשוב על דרך להשיג כסף ולבוא אלייך. ולקנות בירה. אבל זה לא חשוב.D: שקרנית!!! XD את בעצמך!!!!!1 טוב נו נמאס לך כבר? לא... ועכשיו? חחח..להלהלהלה~ את אוהבת אותי? הממממ...! חח מה את חושבת? ברור! ^^ ובמובן השני?? איזה מובן שני? ס: רוצה לבוא למסיבה?איזו? אם תום/אנטון/פריקונים וואנבי גותים מ*דיינים יהיו שם,אז לא. XD אם זה לגילאי 18+ אז סבבה. XDD המטען שלי עדיין אצלך לא? יאפ. טוב הגזמתי נכון? אהא... סי שה שה סי שה שה סי שה שה אוווה אוווה?? אוווה אווה!! לגמרי~ ooh come baby baby ooh let's go crazy crazy ooh do you happy happy na na na na na na? הווו דו יו הפי הפי! לאצ גו קראזי קראזי! חחחחחחח אני אגנוב לך ת'דיסק הזה XD ערסים יפנים... שליטה? ברור ^^ וראפרים סינים? חחח גם,אבל רק כי הם מצחיקים אותי D: מתי תמכרי את הבתולים שלך? כשיהיה לי כסף לטוס ליפן. זה יהיה לערס יפני או ראפר סיני? ערס יפני,הלווו >.> הומו קוראני או רוקר וויאטנמי XD? הומו קוראני! וויאטנמים זונות!!! XDDDD עד כמה אני חולנית בסולם של 1 עד 10? 8? ^^ ואת?8954245678.1 חח סתם אני מניחה שאני 7 ככה. זה מספיק שאלות? זה יותר מידי!!!!!!!11 אהההההההההההה!!!!!!!!!!!!! תמותי! מה את מזכירה לי את תאי כל הזמן! אני אזכיר לך את צ'ו! צ'ווווו!!!!!!!!1 צ'ו!!!!!!!!!!!!1 צ'ו. זה כמו צ'י...P: