הקפצה ונעיצה

arturchik

New member
יש לי שאלה..

הגיל האמיתי שלי הוא 14..עכשיו כשאני מחברת את התוצאות של כל ששת המבחנים יוצא לי -4...איך אני ממשיכה עכשיו?. ענו לי בבקשה..=]

arturchik

New member
חח כה...

כשאני עושה את זה עם המקדם של 16 ומעלה...(למרות שאני בת 14) יוצא לי גיל ביולוגי:13 חח

ע ר ן5

New member
יצא לי NaN

מה זה אומר?! עשיתי את המבחן באינטרנט וזה מה שיצא לי..... מי יודע מה זה אומר?

tulibar

New member
איזו בעסה...

אני בת 50 ובמבחן הזוגיות יצאה לי תוצאה שאני בת 60 למרות שאומרים לי שאני ניראת הרבה יותר צעירה בגיל... אז מה הכוונה??? מבחינה פיזיולוגית בלבד.?.. עיזרו לי... אמאל'ה...עכשיו אני ממש בדיכאון...

sivan1207

New member
חחח

חחח תראייי זה נראהלי מזה שטוטי.. זה לא פיזי אלא בנפש... לא המראה...האלה תוכלת החיים שלך.. לפי דעתי זה הכי שטות בעולם כל מה שהלך פה העסיקו אותה שעתים בערך חחח נתנו לנו לראות קצרים עשו ים כסף על פירסומות חחחח ושטימטמו אותנו חחח אל תקחי את זה רציני....

sivan1207

New member
תשמעי אם את בת 50

ואת גולשת זה סימן שאת באמת יותר צעירה חחחח אמא שלי שתהיה בריאה עד 120 גם לך :) בת 49 והאתר היחידי שהיא גולשת זה לבנק חחח ואחרי לימודים רביםםםם שעברתי לה על האתר חחחח

s0mEonE

New member
אמא שלי בת 55 ואני בת 21 והלוואי על

כל ילד שיהיו לו הורים כמו שלי, שמבינים בפלאפונים וקולטים את הטכנולוגיה, לא כמוני אבל ממש מרשים. אבא שלי בן 57 והוא תותח על מחשבים בלי ללמוד רק מלראות אותי ואת אחי שהוא בן 27. אז אני מפרגנת ומבינה אותך

sivan1207

New member
חחחחחח

אבל זה לא כזה כיף שההורים מבנים במחשבים.. אמא שלי יודעת רק לגלוש באתר אחד והיא כל היום מקבשת ממני תמחשב חחח

למעלה