השערות לפרק הבא

SharoNofit

New member
../images/Emo88.gif השערות לפרק הבא ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

אז מי לדעתכם הולך למות..
כי יש הרבה אופציות שהרבה מהם מסתדרות... (ג'נה, טיילור, ג'ולס, קתרין, ג'ון, דיימון...) אני חושבת שזאת תהיה ג'נה וגם ככה היא לא דמות חזקה ואתם..? וגם מה עוד הולך לקרות בטקס?
מתי כבר בוני ואליז'יה ייכנסו לתמונה..?

noam239

New member
../images/Emo58.gifאין לי כיוון בכלל..

בהתחלה חשבתי שזה יהיה ריק בגלל שקלאוס השתלט עליו אבל זה לא הוא וגם זאת לא קרוליין וג'רמי אני יודעת בוודעות כי מראים אותם בפרק האחרון אז ממש אין לי מושג.. אין מצב שיהרגו את ג'נה היא ממש מוסיפה אולי אמא של קרולין?

SharoNofit

New member
הספוילרים אומרים דמות ראשית

אז לא נראה לי... אולי ג'ון? וואו כמה אפשרויות יש....

פרומו לפרק הבא../images/Emo58.gif

פרק 21 מה ג'ון עכשיו? לא יכולה לסבול אותו, אין לו שום ערך, הוא לא מוסיף כלום לסדרה, אי אפשר לפתוח לו איזה קטגוריה מיוחד ולהקריב גם אותו??

noam239

New member
יש שמועות ברשת ש..../images/Emo58.gif

ג'נה הולכת למות!!
גם לפי הפרומו לפרק הבא מראים אותם בלוויה ויש קבר ליד שרשום גילברט אז זה חייב להיות מישהו ממשפחת גילברט והרוב אמרו שג'נה נראה להם הולכת למות כי היא לא תחזיק בתור ערפדה.. וגם אין תמונות שלה מהפרק של ההלוויה שהם צילמו.. אבל אי אפשר לדעת מי ימות זאת ה-שאלה!.. אם ג'נה תמות אני ממש יתבאסס אני אוהבת אותה ואת ריק ביחד..

SharoNofit

New member
וגם יכול להיות שזה סתם לבלבל

איזה מתח חח מי ימות מי....

00נטע00

New member
הם בטח ינסו להפתיע..../images/Emo7.gif

זה מן הסתם יהיה מישו שלא ציפינו שימות..לא אחד ממשתתפי הטקס..מאט או ג'רמי אולי (בניסיון להגן על קרוליין ובוני?)? בקשר לדיימון-טיילר עוד לא היה לגמרי זאב כשהוא נשך אותו אז יש מצב שיהיה אפשר להציל אותו איכשהו וככה הוא לא ימות,לא? הם בטח גם יהרגו כמה דמויות פחות חשובות כמו ג'ולס ושריף פובס או ג'ון- מישהו שלא יהיה לנו ממש אכפת ממנו.. אוופפ שיגיע כבר הפרק הבא........ יש לי שאלה,נכון אין דרך להרוג אדם זאב חוץ מלהוציא לו את הלב או לשרוף אותו?..אז למה הם לא ניסו להוציא את הלב לאלג'ייה בזמנו ועכשיו לקלאוס..ככה אפשר להרוג גם אדםזאב וגם ערפד,לא?

SharoNofit

New member
חחח נראה לך שמישהו יעז

או יספיק לגעת בהם..? הם הרי מאוד זריזים ובאמת יכול להיות שיפתיעו אותנו

00נטע00

New member
אבל כשאלג'יה מת

זה היה נראה הפתרון הכי ברור שיש כדי שלא יהיה עוד מישהו שינסה להוציא את הפגיון כמו לוק (קראו לו לוק?..) ברור שזה לא התאים כי אלנה מחזירה אותו אבל זה נראה לי וואחד חור שהכותבים של הסדרה לא סגרו..

SharoNofit

New member
קראו לו לוקה

ואחרי שערפד מת לא נראה לי שיש לו לב או אפשר לעשות משהו לגוף שלו שנהפך למאובן מוזר כזה...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif ערפד הלב שלו בכל מקרה לא דופק, הוא הרי לא חי, הוא מת.. אז כנ"ל הלב.. הוא סתם יושב שם אבל לא נראה לי שיהיה לזה איזשהו הבדל אם הלב לא יהיה שם..

לאה 333

New member
../images/Emo58.gif ממ.. לא חושבת ..

לא ניראלי שיהרגו את ג'נה.. אם ג'נה תמות אז קלאוס יהרוג אותה כי סטפן או דיימון או כל אחד אחר מהערפדים הטובים לא יעשה את זה.. מסכנה ג'נה רק גילתה על הכל וכבר הורסים אותה? וגם אלאריק יסבול שוב? ובכלל אלנה וג'רמי? איבדו פעם אחת את ההורים שלהם מי עוד ישאר להם? ג'ון הכלב ? הלוואי שלא יהרגו אותה זה יהיה כ"כ אכזרי !

SharoNofit

New member
איזה מפחיד

קלאוס
חחח ובכלל כל הפרק נראה עצבני ביותר...

ישלי השערה בנוגע לדיימון-

נכון שבספרים יש את הדבר האדיוטי הזה שהוא ימות מהפרח ויחזור בתור בנאדם? אז זה מה שלדעתי הולך לקרות עכשיו בסדרה, אחרי שהוא ננשך ע"י טיילור. נכון שבעקרון ערפדים הופכים להיות אובר מפלצתיים אחרי שהם ננשכים ע"ע איש זאב, והם סובלים בטירוף- אבל לכו תדעו, אולי בוני תוכל להתערב פה[הרי בפרק הקודם היא לא הופיעה לשניה] אולי מישהו אחר ייצטרך להקריב את עצמו בשביל שדיימון יחזור אנושי [המצבה של גילברט]... ואז כנראה בעונה הבאה...דיימון האנושי ואלנה[שלדעתי תשאר אנושית] הולכים להיות ביחד...

למעלה