השערות לפרק הבא

lady blah blah

New member
אוו הלוואי ..../images/Emo58.gif

אם דיימון יהפוך לאנושי זה יהיה מדהים, ואולי סוף סוף נראה אותו ואת אלנה ביחד.. אני ממש מקווה שדיימון ימות מהנשיכה של טיילר ויחזור בתור בן אדם, אבל לא כמו בספר עם הרעיון המטומטם הזה של הפרח.. חחח שימציאו משהו מגניב .

Shiri from the block

Active member
חח זה לא בדיוק ככה!../images/Emo58.gif הוא לא ימות מהפרח! בספר הוא לא מת, הוא פשוט מריח את הפרח ונהפך להיות אנושי.. זה איזשהו פרח מיוחד, זה לפי מה שקראתי בויקיפדיה. בסדרה יעשו שהוא כנראה ימות מהנשיכת זאב ואז יתעורר כאנושי איכשהו.. הכל בנתיים השערות

היי, זה קצת ספוילר ../images/Emo4.gif

מה שכתבת שקרה בספר.. תנסו בבקשה להיזהר, באמת לא כיף להרוס לעצמך בטעות

לאה 333

New member
פשוט אין לדעת אה ? ../images/Emo3.gif

פרק 20 פרק כ"כ טוב ומן הסתם פרק 21 יהיה טוב כפליים ! זה היהי הפרק של ההקרבה ובטח הוא ימשך על 2 פרקים או שיעשו עוד פרק מתח להרקבה.. וואי ניראלי ש=העונה הולכת להסתיים במתח לא נורמלי !
איך נחזיק מעמד עד ספטמבר ?!
אני חושבת שלאיקרה שום דבר לדיימון ואם יקרה אז הוא ינצל ברגע האחרון ואל יהיה את מה שיהיה בספר שימות ואז יחזור כי הסדרה הרבה יותר טובה מהספרים אז ניראלי פה יהיה משו גאוני כזה כמו מה שהיה עם בוני
לגבי המצבה שרואים ? לכו תדעו אולי זו המצבה של אלנה רק כדי לעבוד על קלאוס שהוא הצליח ? לא חושבת שיהרגו דמות ראשית כמו שאומרים הספויילרים ! כי כל דמות ראשית ממש תחסר
שיהרגו את ג'ולס ! היא עמניינת רק את טיילר וגם על זה קרוליין יכולה לפצות

לאה 333

New member
אגב למי שראה את הפרומו של הפרק הבא ../images/Emo99.gif

חחחח איזה גדול הקטע שקלאוס שואל את אלנה אם היא מוכנה והיא עונה לו "לך לעזעזאל"
ונגיד לכם משו ? בצדק! הכלב הזה לא עומד במילה שלו אחרי מה שהוא עשה לג'נה !

לאה 333

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif פשוט אחת השחקניות!

היא משחקת כ"כ טוב והיא כ"כ צעירה שזה מדהים ! אני פשוט מאמינה לה שאלו דמויות שונות, קתרין, קתרין מהעבר ואלנה ! פשוט מלכה !

SharoNofit

New member
כהה, פשוט אין לדעת... הכל אפשרי בסדדה הזאת!

ואני אוהבת ששום דבר לא צפוי!!

למעלה