התחרות

האבק

New member
../images/Emo47.gifתחרות נושאת פרסים!../images/Emo47.gif

הסופרת לורי פרוסט שכתבה את הספר "האלמנטים של חומריו האפלים" ( The Elements of His Dark Materials ) שלחה לנו ברוב טובה עותק מהספר שלה כדי שנוכל להגריל בין גולשי האתר בתחרות שנקיים. החלטנו לקיים תחרות שאולי תפתור את אחת הסוגיות הגדולות ביותר בקהילת 'חומריו האפלים' שעוד לא נמצא לה פתרון ראוי – האם ויל וליירה שכבו? השאלה הגדולה שאף אחד לא הצליח למצוא לה ביסוס בעד או נגד ושפילגה את הקהילה לשני מחנות! המשימה בתחרות זו היא לכתוב איזשהו מאמר קצר, פאנפיק, פאנארט או כל דבר אחר שעולה בדעתכם שיוכיח כי ויל וליירה שכבו או לא שכבו. המשתתף שישלח לנו את ההסבר הטוב והמשכנע ביותר (לא אמרנו שחייב להיות הגיוני
) יזכה בספר! את ה"יצירות" יש להגיש עד ל-1 במרץ, עוד כחודש ימים מהיום, כך שיש לכם די והותר זמן. הכתובת לשליחת התוצרים היא – [email protected] . ניתן לכתוב יותר מיצירה אחת. כל העבודות יתפרסמו באתר בסוף התחרות. [ביקורות על "האלמנטים של חומריו האפלים"] בהצלחה לכולם!

האבק

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif עדכון קטן

היצירה הזוכה תתורגם לאנגלית (במקרה הצורך) ותשלח גם לסופרת הספר, לורי פרוסט, שביקשה לראות אותה

אוף אוף אוף

עד שסוף סוף יש תחרות כזאת, זה על נושא שאין לי מה להגיד עליו [חוץ מ"לא ><"] אבל אני אשמח לראות את הסוגיה נפתרת. [סיכמתי עם אודי שבמידה ואין מועמדויות הספר עובר אליי, אז תתחילו לכתוב P: ]

נאלץ לאכזבך

אני עובד במרץ ברגעים אלו ממש. אולי אפילו תהיינה שתי יצירות (ואולי אפילו אכת שתגיד שכן ואחת שתגיד שלא, כך שאני מכוסה מכל הכיוונים...), לא יכול להתחייב.

האבק

New member
אני יודע שגם סהר (ליידי סלמקיה) עוש

עושה* היא כותבת פאנפיק ואף ציירה פאנארט
תהיה בחירה קשה.

האבק

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo47.gifעדכון באתר! ../images/Emo13.gif

כפי שחלקכם אולי ראיתם, הוספנו מערכת תגובות חדשה לאתר. המערכת נבנתה כדי שגם אנשים שאינם כותבים בפורום יוכלו להביע את דעתם או לדון בנושאים שונים. כמובן שגם משתתפים בפורום מוזמנים להגיב באתר
בתחתית כל כתבה בעמוד הראשי אפשר לראות את מספר התגובות ולינק לכתיבת תגובה לאותה כתבה. כל אחד יכול להשתמש במערכת ללא צורך ברישום כלשהו. אין חובה להוסיף כתובת אימייל בטופס. לאלה שמכניסים - זה פשוט דרך נוספת ליצור איתכם קשר. נשמח לשמוע את דעתכם על המערכת ובכלל על החדשות והכתבות באתר! תודה רבה למתכנת שלנו, רון אלטר, שתכנת והתקין את המערכת!

Dubie

New member
../images/Emo90.gif אוי, שיט.

המייל שלי לא שולח כלום. יש מצב שאני אשלח לך במסר או משהו כזה?

האבק

New member
תמשיכו לכתוב! ../images/Emo13.gif

אני חייב לציין שכל הפאנפיקים (וה"דראבל" כפי שאדווה כינתה את שלה) שנכתבו עד עכשיו לתחרות פשוט מצויינים! אבל תמשיכו להביא עוד! הספר הזה שווה השקעה
חוץ מזה, כל מי שיכתוב פאנפיק ולא יזכה, יקבל "פרס ניחומים" בכנס "עולמות" אז... שווה
בהצלחה

האבק

New member
אפשרי בהחלט

אפשר כל דבר שבעזרתו אפשר להוכיח שויל וליירה קיימו יחסי מין או לא קיימו יחסי מין.

Fairywitch

New member
המממ... אני אנסה להספיק../images/Emo9.gif

אולי תמונה של ליירה עם תינוק (
)

האבק

New member
יש עוד אפשרוית |אזהרת אודי ראשכחול|

ליירה עם קונדום ליירה עם "בטן" ליירה וויל במיטה עם "הסיגרה שאחרי" לחלופין אפשר: ליירה נזירה

Fairywitch

New member
מה לגבי יצירה מתלבטת?

נניח- ליירה ו-וויל במיטה, אבל לא ברור אם הם שכבו או לא?

האבק

New member
סבבה אבל..

למה שלא יהיה ברור? זה כל הרעיון של התחרות
זה יכול להיות גם סתם דבר מפגר אבל מצחיק... יאללה אין עוד הרבה זמן

nolonger2

New member
יש לי שאלה;

אז אם אני רוצה לכתוב על זה פאנפיק עליי למעשה לתאר את מה שלדעתי באמת קרה? והאם אפשר להתייחס לכך גם במדיום הקומיקס?

למעלה