התחרות

dahoe

New member
התחרות הזאת נראית לי מעט מטופשת

ביחוד עם שופט משוחד כל כך (אלא אם עושים משאל?) אני, בכל אופן, לא ממש מעוניין בהשתתפות בדבר הזה.

SNTD

New member
לא רק אודי

יש ארסנל של שופטים, ביניהם אנשים שלא מאמינים שליירה וויל חשבו. אבל אל תצפו שיפרסמו מי השופטים על מנת שלא תוכלו לנסות לשחד אותם
בכל פנים, התחרות לא מכורה.

Fairywitch

New member
אין לי במה לשחד אותם-

אני תפרנית
אבל הגיוני שהם יישארו חסויים.

האבק

New member
אני חייב להגיד שנעלבתי

אני לא יודע בקשר לשאר האנשים שארגנו את התחרות אבל אני אישית נעלבתי. אני מקדיש את כל כולי בשביל הפורום, האתר, הקהילה והפעילות שלנו ואני זוכה לקבל תגובות כמו "שופט משוחד" ו"תחרות מטופשת". זה לא נעים... אני לא השופט היחיד ובמידה ואנשים ירצו - אני מוכן לעשות את התחרות במשאל.

האבק

New member
../images/Emo88.gif התחרות ../images/Emo88.gif

שימו
התחרות נסגרת עוד שבוע וחצי (ה-1 למרץ)! מי שעוד מעוניין להשתתף - כדאי להתחיל לזרז את העניינים! דבר נוסף - הועלתה פה הצעה לבחור את הזוכה במשאל פורום. יפורסמו פה כל היצירות שנכתבו וכל משתתף יקרא ויבחר את היצירה שהכי אהב. האם אתם בעד? אשמח אם תגיבו להודעה המתאימה עם דעתכם. בהצלחה

האבק

New member
../images/Emo31.gif

לדעתי עדיף להשאיר את זה חסוי ולתת לשופטים להחליט. בכל מקרה כל היצירות יפורסמו אח"כ באתר.

../images/Emo31.gif

דברים שיכולים לקרות במשאל פורום- א) אנשים יצביעו לפי חברים שלהם, ולא לפי איכות היצירה. ב) אנשים שלא קראו\ראו את כל היצירות יצביעו, ואז נוצר מצב של חוסר איזון. ג) הצבעה גלויה יכולה לשנות את הזוכה; משום שאנשים לא ירצו לפגוע\להעליב חברים שלהם שכתבו\ציירו\וואטאבר. ד) חוסר אובייקטיביות- אנשים שחושבים שויל וליירה כן שכבו יצביעו ליצירות שתומכות בזה, ואנשים שחושבים שהם לא שכבו, יצביעו רק ליצירות שתומכות בעובדה הזו. בסך הכל- שופטים חסויים ואובייקטיבים נראים לי כהחלטה הנכונה ביותר.

נוטה לכיוון של ../images/Emo31.gif

עם סייג משמעותי: אם להחלטה יצורפו פרמטרים עיקריים לבחינה וחו"ד מפורטות (גם אם לא ארוכות ומקיפות להחריד) לגבי כל יצירה, אזי אין צרך בהצבעה דמוק'.

האבק

New member
טוב, אני חושב שהוחלט פה אחד

שלא יהיה משאל פורום
אבל אל דאגה, כולכם תוכלו לקרוא את היצירות לאחר שנכריז על המנצח. שימו לב - צפו לתחרות הבאה בקרוב

נטעש

New member
תוך כמה זמן יוכרז המנצח לאחר...

שכל היצירות יושלחו לשופטים?

האבק

New member
לא הרבה

השופטים כבר התחילו לעבור על היצירות שהוגשו (ויעברו גם על יצירות שיוגשו עד ל-1 במרץ, אל דאגה) ואנחנו נודיע בהקדם האפשרי
בתחרות הבאה את משתתפת!

נטעש

New member
תודה על העידוד ../images/Emo13.gif

אני כבר מתה לקרוא את כל היצירות!

למעלה