התפקדות חודש דצמבר

vered131

New member
../images/Emo127.gif

שם: ורד תאריך לידה: 1.5.92 איפה את גרה: נווה סביון מה את שומעת עכשיו: McFLY- IWHU מתכוונים ללכת להופעה של דפש מוד + פרנז פרדיננז? כן בטח! מי אלה?!

Hip Hop star

New member
אלה../images/Emo127.gif

שם:אלה תאריך לידה:28/3/1991 איפה את/ה גר:ת"א מה אתם שומעים עכשיו:כלום מתכוונים ללכת להופעה של דפש מוד + פרנז פרדיננז?מה?! הם באים לארץ?! אם פרנץ,אז בטוח!

just jenny

New member
../images/Emo127.gif

שם: ג'ני/ג'נע
תאריך לידה: 27.5.90
איפה את/ה גר: חדרעע
מה אתם שומעים עכשיו: את השקט
מתכוונים ללכת להופעה של דפש מוד + פרנז פרדיננז? גם פרנז באים?
, ואמ לא נראה לי..

loner in love

New member
../images/Emo127.gifחן

שם: חן תאריך לידה: 13.7 איפה את/ה גר: ראשל"צ מה אתם שומעים עכשיו: כלום מתכוונים ללכת להופעה של דפש מוד + פרנז פרדיננז? ב-ר-ו-ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DesertRose7

New member
../images/Emo127.gif נוכחת..

שם: שחר תאריך לידה: 8/7/88 איפה את/ה גר: גבעת שמואל מה אתם שומעים עכשיו: את קולות הבכי שלי כי אף אחד לא רוצה לבוא איתי להופעה!! מתכוונים ללכת להופעה של דפש מוד + פרנז פרדיננז? כל כך! רק שאני לא מוצאת עם מי ללכת

busted4ever

New member
בלופ בלופ בלופ

אני פה. שם:קלר\ \קלי תאריך לידה:30 למאי איפה את/ה גר:חולון-מקנאים אעה? >< מה אתם שומעים עכשיו:סטורי אוף דה ייאר מתכוונים ללכת להופעה של דפש מוד + פרנז פרדיננז? לא. [:

נופר../images/Emo127.gif

שם: נופר חח תאריך לידה: 31/3 איפה את/ה גר: ראשון לציון מה אתם שומעים עכשיו: קאשי - מאיה מאיה (מממממ לא לצחוק עליי חח) מתכוונים ללכת להופעה של דפש מוד + פרנז פרדיננז? לא נראה לי...

חחחח איזה חמודות=]

דווקא כן מזמן ואני באמת צכה לבקר פה יותר. אבל לא הבנתי מדוע הפורום הפך גם של סאן אוף דורק [לא שאני נגד מאוד.. פשוט חולקת על זה=\ ]

LovE BuSTeD

New member
כי מדברת פה מלא על סאן אוף דורק

אז זה הפך להיות גם של סאן אוף דורק:)

../images/Emo3.gifוואו כמה זמן לא הייתי פה..

שם: שני
תאריך לידה: 24.10.1992 איפה את/ה גר: בית אריה (אומר לכן מש'ו?) מה אתם שומעים עכשיו: McFly- room on the 3rd floor מתכוונים ללכת להופעה של דפש מוד + פרנז פרדיננז? יש מצב..

Love Bem

New member
עונה../images/Emo23.gif

שם:איימי תאריך לידה:30/11 איפה את/ה גר:אשדוד מה אתם שומעים עכשיו:כלום מתכוונים ללכת להופעה של דפש מוד + פרנז פרדיננז?פרנז פרדיננז

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני

שם: לירון ענבל תאריך לידה: 2/8/89 איפה את/ה גר: ירושלים מה אתם שומעים עכשיו: Led Zeppelin - Immigrant Song מתכוונים ללכת להופעה של דפש מוד + פרנז פרדיננז? אולי
תודה למי שסיפרה לי מה חדש פה [שכחתי להגיב שראיתי
]

למעלה