התפקדות פברואר!

Rose131

New member
../images/Emo88.gifהתפקדות פברואר!../images/Emo88.gif

שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: השיר הדהיוזדי של החודש: מה אתם שומעים עכשיו? שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך הפורום? הצעות לשיפור הפורום? איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? תמונה!

../images/Emo110.gif

שם: נוי גיל: כמעט 13 תאריך לידה: 5.4.95 מקום מגורים: גבעתיים מה אתם עושים בחיים כרגע: כיתה ז'
השיר הדהיוזדי של החודש: המממ... וייק דה דאד [אין לי כוח לאנגלית וזה
] מה אתם שומעים עכשיו? שיר עם כותרת ארוכה של MCR שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: [טובנו, אנגלית] mayday parade - when I get home, you are so dead ובעצם, כל הדיסק והEP שלהם. איך הפורום?
הצעות לשיפור הפורום?
איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. המממ... שנתנו לי OK לעשות החלקה יפנית. מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לעשות החלקה יפנית. תמונה! עזבו

יש להכניס נושא להודעה

שם: אלמוג גיל: 15 תאריך לידה: 17.9 מקום מגורים: רמת פולג נתניה מה אתם עושים בחיים כרגע: בעיקר אוכלת
השיר הדהיוזדי של החודש: SEAOD ,ICF ,OMO ,PT ,MM ועוד מלא... מה אתם שומעים עכשיו? The used - Say Days Ago
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: The used - I caught fire (In your eyes) איך הפורום? מעולה
הצעות לשיפור הפורום? ממ לא עולה בדעתי כרגע .. :] איך עבר עליכם ינואר? נחמד ביותר
מה אתם מתכננים לפברואר? ממממ כלום
תמונה! אין פלאש בכלל XD

../images/Emo122.gif

שם: דניאלה גיל: בקרוב 16 תאריך לידה: 11 לאפריל מקום מגורים: נתניה
מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים >< השיר הדהיוזדי של החודש: אממ...BMA מה אתם שומעים עכשיו? כלום
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך הפורום? מודה באשמה, לא נכנסתי הרבה >< הצעות לשיפור הפורום?--- איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: אני? לזכור דברים? עזבו אני לא זוכרת איפה אני >< רגע רגע...הרבה, הרבה מבחנים!!! מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? עוד הרבה, הרבה מבחנים!!! תמונה! דאמיט

../images/Emo2.gif את בכלל פה?!../images/Emo110.gif

לא ידעתי... 11 לאפריל?! זה אותו יום של חברה שלי... 6 ימים אחרי

Moi.

שם: מיטל גיל: 15 תאריך לידה: 17/7 מקום מגורים: ת"א מה אתם עושים בחיים כרגע: עונים על השאלון הזה
השיר הדהיוזדי של החודש: אממ סאונד אפקטס מה אתם שומעים עכשיו? laid to rest- lamb of god שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: this is the new shit- marilyn manson איך הפורום? מגניב! הצעות לשיפור הפורום? להחיות אותו>: איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב קניתי נרגילה! ווהו! סופסוף! מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שומדבר מיוחד חוץ מהרבה מבחנים
תמונה! חתיכיים

כותרת. ../images/Emo223.gif

שם: עדי. גיל: 17. תאריך לידה: 14.12 מקום מגורים: נתניה. מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים. יותר נכון, לא לומדים.
השיר הדהיוזדי של החודש: נמנמ... לא נראה לי ששמעתי אותם ממש החודש. |חושש| אבל שיהיה I caught fire. מה אתם שומעים עכשיו? לא שומעת, שרה - Mayday Parade - I'd Hate To Be You When People Find Out What This Song Is About שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: זה שלמעלה. ^^ איך הפורום? נחמד? D: הצעות לשיפור הפורום? ממ.. אין לי משהו להציע. ~.~ איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: חודש מבאס וחסר מעשים ואפשרויות, אם להסביר את זה ככה.
לא זוכרת כלום.
מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ממ כן, אולי אני אסע לחברה שאני מחכה לראות מלא זמן.
אני מקווה שזה ייצא. ;; תמונה! אין לי!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo195.gifwoohoo../images/Emo195.gif

שם: נועה גיל: 14 תאריך לידה: 31.1 מקום מגורים: שוהם סיטי מה אתם עושים בחיים כרגע: זומבי השיר הדהיוזדי של החודש: Listening מה אתם שומעים עכשיו? וואמפיירס בלייב של MCR שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: הרבה
איך הפורום?
(לייק, זה פורום דהיוזד!) הצעות לשיפור הפורום? לא יודעתX: איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אכלתי פיצה מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? פרוייקט 24!#!@$
תמונה! אני? חופרת? כן.

Unaffected

New member
ממממ

שם: סהר גיל:16 תאריך לידה:7/11/91 מקום מגורים:אורנית מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדים,בערך >< השיר הדהיוזדי של החודש: הה לאדעת.
מה אתם שומעים עכשיו? The Used- Say Days Ago שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: היו הרבה- cobra starship-the kids are all fucked up sugarcult-pertty girl phantom planet-lonely day less than jake-rest of my life איך הפורום? לאדעת אני בקושי פה.
הצעות לשיפור הפורום?- איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. היה די נורא,אני שונאת את ינואר >.> מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שיגמרו המבחנים למחצית? תמונה! לא!

עונה עונה../images/Emo55.gif

שם: הדר:) גיל: 16 ושבועים בערך תאריך לידה: 15.1 מקום מגורים: גשר הזיו מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת
השיר הדהיוזדי של החודש: BOX מה אתם שומעים עכשיו? שום דבר. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: כל מיני של אוונסנס ושל בולט
איך הפורום? חביב מאוד הצעות לשיפור הפורום? אממ להביא עוד אנשים? XD זה יכול להיות נחמד איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: יומולדת!! מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? הממ לא ממש תמונה! תגובה מהירה+ אין לי כוח לחפש

just orka

New member
moi../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שם: אורק גיל: 16 ורבע! תאריך לידה: 1.12 מקום מגורים: יבנה עיר האורות הכבויים מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים וצופים השיר הדהיוזדי של החודש: הוספיטל מה אתם שומעים עכשיו? דאמיט- בלינק שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:ממ מאני סקסס פיים גלמור מהסרט פרטי מונסטר איך הפורום? סבבה! הצעות לשיפור הפורום? נון איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: כאבי ראש >: מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שיפסיקו כאבי הראש ושיגמרו המבחנים הארורים תמונה! נו טוב, אבל רוזי, אני מצפה גם ממך לתמונה!!!

מתפקדת../images/Emo22.gif../images/Emo185.gif

שם? נועם גיל? 14 וחצי תאריך לידה? 19.4 מקום מגורים? רעות - החור
מה אתם עושים בחיים כרגע? חיים Oם השיר הדהיוזדי של החודש? פאוטיק
מה אתם שומעים עכשיו? Kiss yurself in the dark - The All American Rejects שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם? CUA של דה יוזד איך הפורום? סקסי
איך עבר עליכם ינואר? עמוס ספרו אתם מתכננים לפברואר? הרבה מסיבות יומולדת P: יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? בגלל שאני כלכך נואשת - קבלת הציונים במתמטיקה תמונה!

Drowning Lovers

New member
הינני כאן../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

שם: קארין גיל: עוד 16 ימים בת 15
תאריך לידה: 18.2.93
מקום מגורים: ת"א ~.~ מה אתם עושים בחיים כרגע: תלמידה, לצערי ~.~ השיר הדהיוזדי של החודש: מייבי ממוריז מה אתם שומעים עכשיו? לט דיס גו - פארמור שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: שי - גרין דיי
איך הפורום? מעולה
הצעות לשיפור הפורום? אין, נועה, את יודעת מה את עושה
איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב לא הלכתי בכלל לבית ספר
מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? יום הולדת
תמונה! אוקיי! אבל לא אמרת של מי!
טיהי, נכון זה נראה אמיתי?
הודגש באמצעות השומה של אהוד ברק

למעלה